Kişilik & Karakter Sinirden ağladığınız oldu mu? bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Öfkeden ağladigim cok olur ağlamadan rahatlamiyorum Sinirden ağladığınız oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Oldu, öfkemi alamayınca gözlerim ödüyor bedelini 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Sinirliyken ağlamam gözlerimden ateş çıkar, üzgünken ağlarım sadece 2 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Duygularimin disa vurumu gozyasi ile oluyor. 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ağlama birdaha güçsüz görürler ozaman seni ağlatan insanları salla gitsin 1 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Elim ayağım titriyor buna ses dahil ve elbette ki ağlarım 1 0 Yorumla
BırakÖyleKalsınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Bence çok onemsedigin için bu şekilde oluyor 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tepkimin karşıyı üzecek olduğunu düşündüğüm zamanlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır. ben sinirlendigim için aglamam. Sadece zarar gördügüm zaman karşı tarafa zarar veremedigim için aglarım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hırs dolu ağlamam yoktur ama derinden incinince ağladığım çoktur. 1 0 Yorumla
kıpçak0806 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl İstesem de bazen aglayamiyorum , ağlamak zoruma gidiyor geliyor bir yere kadar ama aglayamiyorum yani 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet sinirden ağladığım oldu 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. 1 kere olmuştu 1 0 Yorumla
GEZGİN5334 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çocukken evet şimdi sinirlenince vurup kiriyorum 1 0 Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Ben sinirlenince hep ağlarım zaten bomb*k bi durum 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl ben ağlıyorsam sinirlendiğim içindir % 90 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet genelde bu nedenden ağlarım 1 0 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sinir yok bende plan ve suikast var 1 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Hayır çok üzüldüğümde ağlarım genelde.. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evet oldu 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet oldu 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Oldu evet 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cok. 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Birkaç kez 1 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben ağlamam 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Aglamam 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Evet bugün oldu 1 0 Yorumla
ekinekin Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. az önce oldu 2 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Oldu 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. oldu 1 0 Yorumla
Svvllcsknnn Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl HER ZAMAN 1 2 Yorumla djvkskckz +1 yıl Şimdide üzüldüm işte :( Yorumla Svvllcsknnn +1 yıl @djvkskckz şşş bugün ağlr yarın güleriz bre Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Oldu, öfkemi alamayınca gözlerim ödüyor bedelini
Sinirliyken ağlamam gözlerimden ateş çıkar, üzgünken ağlarım sadece
Duygularimin disa vurumu gozyasi ile oluyor.
Ağlama birdaha güçsüz görürler ozaman seni ağlatan insanları salla gitsin
Elim ayağım titriyor buna ses dahil ve elbette ki ağlarım
Bence çok onemsedigin için bu şekilde oluyor
Tepkimin karşıyı üzecek olduğunu düşündüğüm zamanlar
Hayır. ben sinirlendigim için aglamam. Sadece zarar gördügüm zaman karşı tarafa zarar veremedigim için aglarım.
Hırs dolu ağlamam yoktur ama derinden incinince ağladığım çoktur.
İstesem de bazen aglayamiyorum , ağlamak zoruma gidiyor geliyor bir yere kadar ama aglayamiyorum yani
Her sinirlendiğimde ağlıyorum
Evet sinirden ağladığım oldu
1 kere olmuştu
Çocukken evet şimdi sinirlenince vurup kiriyorum
Ben sinirlenince hep ağlarım zaten bomb*k bi durum
ben ağlıyorsam sinirlendiğim içindir % 90
Cokkkkk ortaligin bile
Evet genelde bu nedenden ağlarım
Ağlamalarımın çoğu sinirden
Sinir yok bende plan ve suikast var
En son 20 yaşımda ağladım
Hayır çok üzüldüğümde ağlarım genelde..