Selâmlar!
Sinirden ağladığınız oldu mu...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Sinirden ağladığınız oldu mu...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Sinirden değil çünkü ben sinirlendiğim zaman genelde hiç ağlamam bunun yerine sadece sinirlenir ve öfkelenirim. ama geceleri içime attığım duygulardan dolayı çok ağladığım oldu tabi ki de.. gerçi ağlamak sorun değil aksine stresi azaltır beni rahatlatır huzur verir
Ağlamıştım çok küçükken ondan sonra hep ağlattım. Allah affetsin ama çok sinir krizine sokup ağlattığım oldu sonra kıyamıyorum sarıp sarmalamak istiyorum ama tırnakları batıyor :)))
Panter misali gibi mi.😄
Ağlayan her kadın Panter olur unutma 😃
Ee mutlaka bir ceremesi olmalı.😄
Timsah gözyaşı hep onlar 😃
1 kere olmuştu zarar vermek istemediğim biriydi ona vurmak yerine cama yumruk atmıştım elimin acısıyla sinirimi boşaltamama birleşince ortamı terkedip arabada ağlamıştım
Öyle çok ağlayan bir tip değilim. Hele sinirden hiç ağlamam. Yani eğer sinirlendiysem. Bunu acısını sinirlendiğim insandan çıkartmayı daha uygun görürüm.
Cevap
31Cevap
Kimse o derece umurumda değil. Herkese hak ettiğini yapıp geçiyorum.
Sinirden ağlamam da sinirden kafayı yerim
Söylemek istediklerimi söyleyip rahatlamazsam sinirden ağlayabilirim.
Kolay kolay sinirlenmem. Hatta baya zordur beni sinirlendirmek. Beni sinirlendiremeyip kendisi bana sinirlenen insanlar oldu 😂 yine olacaktır
Pes etme devam et.:))
Neye?
Sinir etmeye.:))
Ben bişey yapmıyorum kü onlar kendilerini sinirlendiriyor😂
Evet oldu bir kaç kez artık son raddeme getirmiş terbiyesizler demek asfgskslslal
Püüü onlara.😄😄
lise son da bi gerisekali çocuk yüzünden müdürden iyi ceza almistim adamin canina tak etmisti ztn da o gün sinirden ağlamistim o oc yüzünden aileme de yine sikayet gitmisti neyse ki bende o cocuga cok fena şeyler yaptim haberi olmadi😏😏
Yoo ağlamadım söylenir dururum ben annem gibi
Söylenmekte işe yarıyor. 😄
Evet ben genelde sinirden aglarim ama artik degisti gibi. Zaten ben sinirden agliyosma karsimdaki benden korksun, sakinsem daha da korksun haha. Ozel guclerim nerde lan benim hala yuklenmedi.
Sinirlendiğimde ağlamam öfkelenirim mesela geceleri hep ağlıyorum geçmişi hatırladıkça ve bir sürü konu yüzünden

Evet 1-2 kez ağladığım oldu
bu arada Freud demişken pp fotomun sahibinin Freud ile ilgili esprilerinden birisi
Ağlamadım da, ağlamaktan beter olduğum olmuştu.
Sinirlenince güçleniyorum, ağlamaktan uzak oluyorum.
en nefret ettiğim yönüm sinirlenince ağlıyor olmam
Hiç ağlamadım.
Genelde kayıplarıma ağlarım.
Çok sinirliysem, ve içimde birikenler varsa ağlayabilirim..
20 yaşımdan önce çok ağlardım da sonra ağlamayı bıraktım.
ağladım evet. istemsizce oluyor, ifade edemediğim duygularım gözlerimden dökülüyor.
Sinir ve öfkemi ağlayarak dışa vuruyorum. Kavga ortasında ağladığım çok olmuştur
Birkaç ay oldu kendi yaptığım bir harekete sinirlendim.
Benim için kimse ve hiç bir şey sinirden ağlayacak kadar değerli değil.
Zaten dışa vuramadığın için ağlama eylemine girişirsin...
Sinirden hep ağlarım. Elimde değil tutamıyorum kendimi
Sinirlendiğim zaman susmayı tercih edip direk neredeysen orayı terkederim bir kaç gün de sadece kendimi dinlerim sakinleşip sanki o olay hiç olmamış gibi devam ederim
Sinirden ağladığım olmadı.
Sen gülenlerden misin.😄
Yok ben sinirlenince kum torbasinda yumruklayanlardanim 😂 ama tabi çoğunlukla gülerim sınırlı olmam ama sinirim kötüdür
Kötü olsa nolcak kum torban varmış hıncını ondan çıkarırsın.
😂 şiddete karşıyız parantez içinde kum torbasindan çıkıyoruz 😂
Sen neyden çıkarıyon bakım sen genelde çocuklara sinirlenirsin
Ben bağırıp çağırarak çıkarırım genelde ama çok aşırı sinirlenmişsem bişeyler kırarım...
Oo senle kavga edilmez adamın kafasında kırarsin sen 😂
Gözüm döndüyse bakmam kimsenin gözünün yaşına en son telimi kırmıştım.😄
Maşallah o ne sinir kız terazi böylemi sinirleniyor 😂 korktum senden sen kocayi döversin 😂
Teraziler normalde sakinlerdir ama damarlarına basılınca tersleri pistir...
Anlattığına göre pişmiş ama gerek yok okadar sinirlenmeye hem sana zarar olur hemen kafayı dağıtmak lazım sinir insanı yıpratır anladın bebiş ne ağla ne sinirlen hep gül
Ohooo hep başkalarının düşünmekten kendime sinirlenip ağlıyorum kalp kırmamak için uğraşıyorum zarar gören ben oluyorum q
Sinirlendiğim için ağlamam. Hoş, ağlamak istesem de ağlayamam 😂
Sinirden çok fazla ağlarım hele birde sinir eden sevdiğim bir kişi ise daha çok ağlarım
Freud diyorsa doğrudur
Bir ara evet ağlamıştım 😂
Oldu, oluyor ve olacak
Ağlarım. Tek yapabildiğim bu zira.
Evet sık yaşadığım bir şey
Çok sinirlenirsem evet
Evet ağlamıştım
Evet sinirlendiğim zaman ağlıyorum
Gözlerim doluyor aga bee
Evet ağladım. Çünkü haksızlığa gelemem.
hayal kırıklığı yaşarımm
O kadar sinirlendiğim zamanlar oldu