Sizce neden artık kadın erkek ilişkileri yürümüyor, boşanmalar ve nefret bu kadar arttı?

kadın erkek arkadaşlığı sevgili muhabbetleri flört date vesaire erkek kadın arasındaki sevgili olma muhabbetleri bitti artık görüyorum ki kadın ve erkek birbirini sevmiyor artık kadınlar erkeklerden uzak duruyor bu feministler yüzünden resmen kesinlikle feministler bir de bütün kadınlara feminizmi öğrettiler erkek ağzıyla kuş tutsa niye kuş öldürdün yazık ona deyip ayrılacaklar feminist kadınları mutlu edemezsin feministler yüzünden erkekler kızlara selam yazsa sen bir şey mi demek istedin niye yazıyorsun engelle o zaman rahatsızsan erkek dövdüyse ailen sana şiddet uyguladıysa polise git feminist kadınlar çoğaldı erkekler neden feminist olamaz erkekler biyolojik erkekler testosteronluğu azaltır kadın gibi oluyorsun zaten dünyanın en iyi erkeği ol melek ol münzevi ol dünyadaki bütün kadın nüfusu nefes alan kıyamete kadar mutlu olmayacak kadınlar asla memnun olmaz huzursuzluk çıkarırlar kadınların derdi erkeksiz yaşamak bu yüzden sürekli erkeklere sallarlar kadınlar şeytan o yüzden erkeklere diyorum ki sen dünyanın en iyi insanı ol beni etkilemek için yapıyor der sen dünyanın en iyi insanı ol gelir bir kulp bulur kadınla erkek iyi anlaşamaz erkek doğası serttir insan zıttıyla asla anlaşamaz kadınlar ve erkekler anlaşamaz ömür boyu iyi erkek rolü yapanların ağzına sıçıyor küçümsüyor kadınlar onları `feminist kadınlar şimdi gelir yorumda beni linçlerler o yüzden dünyadaki bütün erkekler küfür eder kadınları döver hakaret eder iyi davransam da yaranamam zaten erkekler sapık olur ben de erkeğim hepimiz aynıyız bunu inkâr eden hepimiz aynı değiliz diyen erkek de aynı sosyal medyada kadınlara kibar gibi davranan erkeklerden kork evde karılarını dövüyorlar rol erkeklerin hepsi şiddet sever neden boşanmalar çoğaldı neden erkeklerin çöp kadar değeri yok keşke kadın olaydım bir erkek bence kendini kullandırmamalı
Güncellemeler
2 ay
kadin ve erkek ilişkileri neden yürümüyor artik neden kimse ilişki istemiyor sevgili istemiyor yanlizlik moda mı oldu herkes rahatina düştü kimse sevgilisi tarafindan eleştirilmek en ufak bagirmaya kadinlarin tahammulu kalmamis hic kavga etmeyelim istiyolar aninda terkediyolar kavga rtmeden ömür boyu hayatkibgecer sevgilim karışmasin istedigimi yapiyim bu yuzden dunya yanlizlaşiyor ve nufus butun dunyada yok oluyor savaşlar insan nufusu kirildi ozellikle erkekleri nonoş yaptilar
Sizce neden artık kadın erkek ilişkileri yürümüyor, boşanmalar ve nefret bu kadar arttı?