Bu işin ardındaki sebep ne?
Ve Açık ilişki şeklinde yaşıyan insan sayısıda fazla sizce neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu işin ardındaki sebep ne?
Ve Açık ilişki şeklinde yaşıyan insan sayısıda fazla sizce neden?
Çünkü sosyal medya sayesinde birinle tanışmak kolay kimse kimseyi beğenmiyor
herkes de bir ego
Zina artık normalleşti. Evlenmeden evlilik hayatı sürüyor herkes.
Sosyal çürüme var. Artık evli insanların sevgili olmaya başladı. Hemcinslerim de kabul ediyor bu durumu
Daha iyisini bulurum diye diye evde kalıyor bazıları
İnşallah bu durum sistem yok olur da eskisi gibi insanlar evlenir düzen kurulur
her gün daha da bozuluyor insanlar
kime güvenip evlenilir hiç bilmiyorum
Kınadıığın başına gelir olayınsan korkuyorum bende
Aldatanları evlilik dışı ilişki yaşayanları kınıyordum ondan başıma gelir diye korkuyorum
İnsanların insan dışı davranmasından kaynaklı bir problem ve partnerler arası bencillik ve dediğini yaptırma yarışı , para açlığı , nankörlük , bulduğunu beğenmeme var ondan
Son yıllarda evlilik oranlarının düşmesinin birçok sosyolojik ve ekonomik nedeni var. Bir yandan bireysel özgürlüklerin artması, insanlar üzerinde evlilik baskısını azalttı. Artık çoğu insan yalnızca toplumsal beklentilerle hareket etmek yerine, gerçekten hazır hissettiğinde evlenmeyi tercih ediyor. Ekonomik zorluklar da büyük bir etken. Evlilik ve sonrasında çocuk büyütme gibi masraflar göz korkutuyor olabilir. 🏠💸
Açık ilişkiye gelirsek, bu da bireysel özgürlük anlayışının bir yansıması. İnsanlar artık ilişkide sınır ve beklentileri daha açık şekilde tartışıyor. Herkesin beklentisinin farklı olması, kimi insanları bu yola itiyor. Toplum değişiyor ve ilişkiler de farklı şekillerde karşımıza çıkabiliyor. Kimseyi yargılamadan, herkesin tercihine saygılı olmak gerekiyor. 💞✨
Cevap
2Cevap
Açık evlilik en en en güzeli. yqp çocuğu kur düzeni aile de ol gönlünü de yaşa. ahlakçılık oyunları kimseyi mutlu etmez. topluma bakma. iki taraflı özgürlük +çocuk müthiş hayat bu. ama kimse seni mutlu görmek istemez bu yüzden de açık evlilikleri tü kaka diye nara atarlar anca
@Gökmavi96 çok güzel düşünmüşsünüz. Ben de eşim beni tercih etti diye neden onu kısıtlayım, ki hayatını istediği gibi yaşasın, mutlu olsun diye düşünen biriyim.
Evet evlilik oranları düştü
Modern yaşam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?