• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Sizce artık neden ilişkiler yürümüyor, evlilikler bitiyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
513
Yapay Zekaya Sor
İlişki Soruları Evlilik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • eflinw05
    eflinw05 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Sosyal Medya Etkisi

Sosyal medya kabul edelim ki en niteliksiz insanların bile geçip halka seslenebildiği, en iğrenç yaşamların bile nadir güzel anlarının yakalanıp mükemmel ve devamlı hayat olarak sunulabildiği sahte bir mekandır.

Abuk subuk insanların ilişki tavsiyeleri vermeye çalıştığını ve aşırı mükemmel gösterilmeye çalışan cicili bicili ilişkileri mutlaka en az bir sosyal medya platformunda görmüşsünüzdür. İşte dikkat etmeniz gereken nokta da bu.

Gerçekten belgeli uzman birisi olmadıkça sosyal medyada gördüğünüz birinden asla ilişki tavsiyesi dinlemeyin ve uymayın, ayrıca gördüğünüz toz pembe çift hayatları gözünüzü boyamasın. İnsanız sonuçta ve en uyumlularımızın bile farklılıkları ve geçtikleri zor zamanlar bulunmakta. Tartışmalar, anlaşmazlıklar ve bazen yanlız kalma isteği her ilişkide olacak. Bunlar asla anormal değiller.

Cinsel İçerikli Siteler

Ne alaka dediğinizi duyar gibiyim. Sıkı tutunun, derine iniyoruz.

Cinsel içeriklerde amaç gerçeği göstermek değil, izleyicinin dikkatini çekmektir. Abartı tepkiler, gerçekten uzak "zevk verme" yöntemleri, üstünden tonla işlem geçilmiş vücutlar...

Cinsel içerik izleme bağımlılarının çoğunda gerçek dışı beklentiler bulunmaktadır. Bu ise tahmin edebileceğiniz gibi ilişkilerde temel bir şey olan cinselliği sarsabilir.

Mesela güzel bir örnek vereceksem, zevk doruğuna varma anı. Cinsel içeriklerde gördüğünüz abartı tepkileri beyniniz normal kabul etmeye başlarsa, partnerinizle cinsellik yaşadığınız sırada onun tepkileri ne kadar gerçek ve muazzam olsa da beyniniz bunu olması gerekenden az olarak görebilir ve size "Acaba ona yeteri kadar zevk veremiyor muyum?" Yanılgısına götürebilir. Veya bu içeriklerde gördüğünüz oynanılmış bedenlere alışmak, doğal boyutlara sahip vücut parçalarını küçümsemenize veya anormal görmenize neden olup sizi partnerinizden soğutabilir.

Modern Dünya Stresi

Yoğun iş tempoları, ekonomik zorluklar ve bir beton yığının içinde geçen bir hayat. Bu bahsettiğim unsurlar sizi çoğu şeyden alıkoyabilir ve sizi strese sokabilir.

Stresli ve isteklerden uzak bir hayat sürerken ise yanınızdakinin de enerjisini düşürür ve belirli aktivitelerde isteğiniz azalır. Bu da ilişkinizi resmen bir uçurumdan aşağıya yuvarlandırır.

Değişen Şartlar, Eski Beklentiler

Burada bahsettiğim günümüzde hala değişmeyen cinsiyet rolü kalıpları.

Günümüzde çok şey değişti. Artık çoğu yerde erkeğin bilek kuvvetinin önemi kalmadı, ailesini korumak tek onun omuzlarının yükü değil, güvenlik kurumlarından bahsediyorum, ve de sadece fiziksel güç gerektiren bir şey değil.

Kadınlar iş hayatında oldukça aktifler, ev hanımı olmak artık sadece bir seçim. İş temposu zaten bu kadar gerginken hala geleneksel olan ev işleri yükünü de kadına bağlamak evlilikte onun huzurunu kaçırır ve yorgunluğunu arttırır.

Ayrıca evlilik yaşı yükseldi ve insanların kendi başlarına yaşama süresi uzadı. Bu yüzden modern hayatta herkesin ev işleri yapabilmesi ve kendi kazancını sağlayabilme gereksinimi var. Yani çoğu eski cinsiyet rolünün kırılması gereken bir dönemdeyiz, modern yaşamda inatla bunu dayatmak evlilikten huzurunuzu alabilir.

Ancak şunu da belirtmek gerekir ki bu sizin yaşamınız. Ekonominiz el veriyor ve ikinizin de isteği tamsa geleneksele yakın bir hayat kurmakta özgürsünüz. Maddiyatın erkeğin görevi, ev işlerinin kadının görevi olduğu bir yapı ancak bu bahsettiğim iki unsurun tamamıyla mümkündür.

Benim aklıma gelen bunlardı dostlar, eklemek istediğiniz varsa eklemekten asla çekinmeyin.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• İciDisi1Yakisikli
    İciDisi1Yakisikli Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kimse kimseyi anlamaya çalışmıyor çünkü. Yoruldum diye çekip gidiyor. Yazık, duyulan sevgiye - geçirilen o güzel vakit ve harika anları bir mesaj ile silebiliyorlar. Aşk bu kadar ucuz bir şey değil. Tahammül etmeyi de, empati kurmayı da, sonuna kadar verilen sözlerin bir anlamı olmalı. Güven işte o zaman kendini gösteriyor ya zaten. Her fırsatta çekil gitmek isteyen birisine nasıl güvenip, birlikte bir yola çıkacaksın. Ondan sonra ayrılma, aldatma, boşanma, geçimsizlik böyle böyle zirveye tırmanır. Eskidenmiş o aşklar, yoklukta birbirine kenetlenen insanların, birbirinden başka kimsesinin olması farkındalığına sahipmişler. Şimdi gel de o sahiplenmeyi bu devirde ara ki bulasın. Bulamazsın, bulduğunu sanarsın sadece..

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Bu yine kişiden kişiye değişebilecek bir durum fakat bazı insanlar gerçek karakterlerini aynı evde olmadığı için göstermiyor ve sonradan çıkan huylar yüzünden problemler başlayabiliyor.. ya da bazı kadınlar evden kaçmak için evleniyor aile baskısından sıkılıyor, Bu yüzden evleniyor. Sonra sorun tabiii. Ya da en başta Uyumlu olduğunu düşünüp daha sonradan uyumlu olmadığını anlayan insanlar, ya da ekonomik özgürlüklerini sonradan kazananlar, ya da işin içine para girince değişen insanlar... yani boşanmaların bir sürü sebebi olabiliyor. Alttan almayıp burnunun dikine gidenler vs. Zor. Çünkü evlilikler Uzun zaman sonra monoton sıradan bir hal almaya başlıyor. benim gördüğüm %80 evlilikler böyle.

0
    0 Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Evliliklerin yürümemesinin nedeni her çiftin birbirlerine olan saygıyı sevgiyi ve bu saygı sevgi çerçevesinde birbirlerine olan sorumluluklarının yerine getirilmemesi durumunda evlilikler bitebiliyor. Zaten evlenmeye gerek kalmadan ilişkilerin çoğu bu sebepten bitiyor. Daha sonra da insanlar geçmişindeki ilişkiyi kıyaslayıp önyargılı hale geliyorlar. Sorun sadece bu da değil. İnsanlar artık hayatının merkezine birini alamayacak kadar fazla sosyalleşmiş durumda. Her zaman dertleşecek konuşacak hali hazır birileri çıktıkça insanoğlu hep daha iyisi olsun derdinde oluyor ve hayatının merkezine birini almakta güçlük çekiyorlar. Flörtöz insanların artması iyiye işaret değil.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Merhaba canım 🌸, ilişkilerin yürümemesi çoook karmaşık bir konu aslında. Sevgi, güven, iletişim hep önemli ama bazen eski travmalar, beklentiler veya hayata farklı bakış açıları da işleri zorlaştırıyor. Evliliklerde sabır, hoşgörü ve karşılıklı anlayış çok değerli. Bazen hayat değişiyor ve iki insanın yolları ayrılıyor. Kendi iç sesine kulak ver, ne istediğini bilmek ve sağlıklı iletişim kurmak en büyük anahtar. Unutma, senin de hakların ve mutluluğun var. 💖✨

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

80

Cevap

93

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.

aşk olmadığı toksik oldukları için

0
    0 Yorumla
  • Takipsistemit
    Takipsistemit Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Sosyal medya, akıllı telefonlar, eğitim içindeki eğitimsizlik (kalite düşüklüğü), ahlaki değerlerin artık büyükler tarafından bile önemsenmemesi, medeniyet adı altında özdeğerlerimizin değersizleştirilmesi, sınırsızlıkları medeniyete maledip normalleştirme, toplumun bozulması, savaşlarla gelen insanlar, kültürel çatışmaların yerini kültürel yozlaşmanın alması...

Çağımızda kadının ekonomik özgürlüğünün normalleşmesi tek takdir edilebilen konu ama bunun da aile düzenini destekleyici yeniliklere ihtiyacı var. Kariyer sahibi olan geçim sıkıntısı yaşamayan kadınlarımız gelirlerinin büyük kısmını çocuklarının eğitimine harcarken, geçinebilmek için eve 2. asgari ücretin girmesi için çalışan kadınlarımız çocuklarına yeterli takibi desteği sağlayamıyor evine mi yetebilsin çocuğuna mı eşine mi işine mi... yükü artıyor ve çocuk büyüdüğünde ne yazık ki eğitimden yoksun kalabiliyor. Eğitimden kastım, okuma yazma öğrenip lise üni mezunu olabilmek değil. Başta bahsettiğim değerlerle desteklenen eğitim...

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Diger yorumlarda bir suru sey yazmislar. Coguna katiliyorum. Ayni seyi tekrarlamayacagim. Bir de bu devrin erkekleri gercekten cok degisik. Ya da benim eski koca degisikti diyeyim. Benden bosandi. Ortada aldatma, siddet vs yok. Benden bosanmak istedi. Sebep ne? Bana layik degilsin. Ben şuyum, sen busun. Ben su konumdayim, senin konumun yok. Insanlar seninle evlendigime sasiriyor. Hic benden boyle bir sey, senin tarzda bir kadinla beraber olmami beklemezlermis. Daha kendine guvenli, statusu olan bla bla biriyle evlenmemi bekliyorlarmis. Ilk baslarda bende dusunuyordum denk olmadigimizi ama bazi seyler iyi gibiydi bla bla. Uzun lafin kisasi beni taniyarak, bilerek, ne oldugumu bilerek evlendi ama beni kendisine yakistiramadi sonradan. Artik bahane miydi, gercek miydi, bir seye yaptigi bir yol muydu bilemem. Yolu acik olsun.

Gunumuz erkekleri ne konumda olursa olsun kendine oyle mukemmel bir kadin profili yaratiyor ki kafasinda. Her anlamda iyi. Dis gorunus, statu, kariyer, annelik, eslik, yatak hayati vs vs hayallerindeki kadin o kadar mukemmel ki. Ve isin enteresan tatafi kendileri hangi konumda, hangi tipte olursa olsun en mukemmel kadin onlara layik. Ama bir kadin atiyorum 50 bin ya da 22 bin maasli bir erkege layik bile degil. En cirkin erkege layik bile degil. O erkek cunku.

Hani bende bundan bosandim. Tamam kendine daha iyi, konumuyla, guzelligiyle, her konuda mukemmeligiylr sana, cocuklarina yakisan biriyle olmakta ozgursun, alikoymayayim seni diyerek bitirdim. Erkeklerde prensesligin yaninda inanilmaz bir ego da var. Bunu sosyal medyadaki yorumlarindan da görüyorum. Ama tabi herkesi de ayni kefeye koyamam. Cogunluk diyelim.

1
    1 Yorumla
    • Crystal-E
      Crystal-E
      1 yıl

Üç kere boşanmış biri olarak yorumuna katılıyorum.

Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Anlık tüketim çağındayız artık. Çabuk sıkılıyor, bıkıyor insan. Yeni şarkı çıksın 2-3 ay sonra dinlenmez pek. Sorumluluk almak istemiyor çoğu. İlişkiler sıkboğaz ediyor. Evlenmek zor iş, tüm çevresi, sülalesiyle evleniyorsun. Ekonomik sebepler de ağır basıyor. Cinsel sebepler de epey yaygın aslında ama boşanma sebebinin o olduğunu bilmiyoruz. Tek tük tesadüf öğreniyoruz sebebinin cinsellik olduğunu. Kulak misafiri oluyoruz falan. En yakın arkadaşına söylüyor ya da bir akrabasına o da ağzından kaçıracağı tutuyor falan.

1
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

iki taraftada olan sorunlardan. Erkekler sorumluluktan kaçıyor. Zorluğa gelmek istemiyor. Yanlış anlaşılmasın Kadına ulaşma durumu çok kolaylaştı ve sosyal medyadan etkileniyor. Kadınlar ise erkeklerin hovarda ve serseri olanlarına gidiyor. Elbette kandırılanda vardır ancak erkeklerin bu ulaşımını kolaylaştırmamalılar. Bu sefer güven azalıyor. Ben ve benim gibi hayatını dikkatli yaşayan erkekler evliliği hayatından çıkarıyor. Bunda elbette sadece karşı cinsi suçlamıyorum. Bizimde büyük hatalarımız var. Yani sonuç olarak böyle önemli bir konunun haklısını haksızını aramaktan ziyade olumlu olmak lazım. Neyse artık bizden geçti. Allah gelecek nesillere hayırlı aileler nasip etsin

0
    0 Yorumla
  • HiçliğinHiçi41
    HiçliğinHiçi41 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü evlilikler sevgi üzerine kurulu değil.
    Evlilikler saygı üzerine kurulu değil.
    Evlilikler merhamet üzerine kurulu değil.
    Evlilikler öncesinde temiz yaşamlar yok.
    Evlilikler sonrasında karakterler değişiyor.
    Evlilikler görüntüye yahutta uçkur sebebine olunca ve hiçbir şekilde yaşamı boyunca nasıl yaşadığına dikkat etmeyenlerle dolu hayatta yürümesi daha mantıksız olmaz mıydı? Bir çok nedeni ve sebebi daha var elbet. Bir kere kimse de huzur neredeyse hiç kalmadı hele sabır hiç yok. Evlilik olsun sevgililik olsun siyaset meydanına döndü.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

aldatmalar çoğaldığı kimse kimseye sadık kalamadığı için artık o gerçek aşkı bulmak çok nadir hale geldi yalanlar çoğaldı oysaki insan sevdiği kişiye karşı şeffaf olsa dürüst olsa şüphe uyandıracak şeyler yapmasa evlilik cidden çok güzel bir şey karşı tarafa duyduğun sevgi duygusu aşk duygusu o kadar güzel bir şeyki sadece bunu hak etmiyor bazıları artık yoksa gerçek aşk hala var ama bir kişiye sadık kalamadıkları için sıkıldıkları için bitiyor evlilikler en üzüldüğümde sırf ilişki devam etsin diye çocuk yapanlar aşk yok sevgi yok o çocuk öyle arada kaynayıp gidiyor sadece gerçekten çok üzülüyorum bu durumlara

1
    0 Yorumla
  • Morjinal
    Morjinal Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Önceden kadının maddi gücü yoktu dayanağı yoktu boşanma olmuyordu şimdi kadın yeter noktasına gelince iş bitiyor. Bence geçmiş zamanda da aileler bu kadar sorunluydu. Katlanıyordu insanlar. Şimdi bitiriyor. Bence toplum sağlığı açısından yurumeyen ilişkinin bitmesi daha hayırlı o ilişkiden ne kadın ne erkek ne çocuk sağlam çıkmıyordu

2
    0 Yorumla
  • ZEY2X
    ZEY2X Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 95%
    1 yıl

Eski evliliklerin çoğu bitmez gibi görünse de içeriğinde hep bi savaş oluyomuş.. ;) boşanmalar veya ayrılıklarda olan hep kadınlara ve çocuklara olduğundan kadınlar bir şekilde ilişkiyi sürdürmeye çalışıyormuş ki bu hep onlara zarar oluyomuş.. :( şimdi artık bişeyler değişti, eskisi gibi değil. bu yüzden yürümeyen ilişkiler de evlilikler de göz önünde.. ;) susma, dayanma, savaşma devri kapandı bence. ;)

1
    0 Yorumla
  • Sonnna
    Sonnna Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    1 yıl

Allah'ın Dünyasında Kusursuz bir düzen isteniyorsa bu ancak Allah'ın kanunlarıyla geçerli olur. Son 20 yılda İslam'dan uzaklaştığımizdan, kendi düşüncelerimizi Allah'ın emir ve yasaklarından dâhi üstün gördüğümüzden dolayı ortada ne aile kaldı ne de maneviyat.

👉Helalini "Allah'ın Emaneti" olarak gören biri aldatmaz, ihanet etmez

👉Haram, helal hassasiyeti olan biri eşinden başkasina bakmaktan kaçınır

👉 İslam'da aile nasıl olur, kadın ve erkeğin birbirine karşı görevleri nelerdir bunları bilen bir çift birbirine zarar vermekten kaçınır aksine aileyi ayakta tutar.

👉Maneviyatı güçlü olan bir ailede her zaman para meselesi konuşulmaz, kapitalist bir aile yetişmez, kişilerin arasında güçlü bir bağ olur

👉Belli bir süre sonra aile çocuklar üzerinde değil yine kusursuz düzen üzerinde durur

👉Saygı azalmaz aksine gün geçtikçe daha da güçlenir

👉En önemlisi eşler birbirlerini sevgiden, aşktan önce Allah için sever...

2
    0 Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

temiz düzgün kız yok geçmişi ilişkilerine bakıyorsun evlenilcek yok evlilikler de ise aldatma ve en çoğu bence kadınların geçmişi ayrılmaya sebepleri çoğu erkek riske girmek istemiyor takılıp atıyor bir kenara işte kandırıp kızları zaten eskort dolu etraf onla yat bunla takıl evlenemiyorum diyen kızlar dolu etraf acınası durum yazık lan ülke ne hale geldi

0
    0 Yorumla
  • meraklı4226
    meraklı4226 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl

Bence artık insanların pek birbirine tahammülü kalmamış hayatın kendisi ben her zaman kolay derim ancak insanlar bu hayatı zorlaştırır derim insanlar artık hayattaki başka insanlara zorlaştırmayı amaç edinmiş birisi birine kötü davrandığı zaman öbürü de madem bana bu kötü davrandı ben de kötü davranırım şeklinde düşündükleri için artık kimse kimseye tahammülü kalmamış kimse kimseyi anlamıyor o yüzden bence böyle olduğunu düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Flortken ilişkinin daha cazip gelmesi, evliliğin sorumluluğunun ağır gelmesi, geçim. derdi , ailelerle de evli gibi hissetmek ( Bizim ülkede fazlaca gecerli bir sebep) anne baba rolüne kendini çok kaptırıp eş olma duygusunu yitirmek. Asiri bencillik bireynolmaaya calisirken biz duygusunu ikinci plana çok fazla itmek..

0
    0 Yorumla
  • BirşeySorabilirmiyim
    BirşeySorabilirmiyim Takip Et
    Yoda Yaş: 106 , eic 65%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.

Sabırsızız tahammül yok
    Saygı yok
    Kimse bir birini dinlemiyor Anlamaya empati çalışmıyor empati kuramıyor İletişim yok
    Sevgi menfaatlerin doğrultusunda
    3. Şahıslar bir şekilde hayatınıza mübadil oluyor
    En ufak şeyde gemiler yakılıyor

0
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Çünkü kimse artık bir yastıkta kocamak istemiyor, (daha doğrusu artık kimse kocamak istemiyor) herkes ayrı yastık, ayrı battaniye peşinde! Sırf bu yüzden iki ayrı evim var eğer olurda evlenirsem biri Anadolu yakası diğeri Avrupa yakasında olmak üzere uzak olalım ki boşanma olmasın 😅😂🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Hızlı tüketim çılgınlığı evliliğede yansıdı kimse kimseye tahammül edemiyor örneklerini çokça görüyoruz kimi ışıkta kimi sirada kimi yolda sabırsız insanlar ile dolu. Gittikçe dahada öfke dolu toplum oluyoruz eşler birbirinden istekte bulununca bile ters cevaplar veriliyor

0
    0 Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı.

Evliliği savunurum ancak; halihazırdaki şartlar evlenmeye hiç elverişli değil. Özellikle bir evlilik yapmak için varını yoğunu harcayan yoksul veya dar gelirli erkekler için. Çünkü artık evkenmek kadar evliliği sürdürmek ve olası bir boşanma en büyük problem olmuş.

0
    0 Yorumla
  • CosaNostraKızı
    CosaNostraKızı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Düşüncesizlikten ve söz dinlememekten sanırım , ilgi yok sadece kendi istekleri doğrultusunda ilişki yürütüyorlar o yüzden ve bir taraf daha fazla değer verdiği zaman ilişkide denge olmuyor , birbirlerinin sözünü dinlemeyenlerde karşıdakinin hassas noktalarını iplemiyor dinlemiyor ayrılıyorlar...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

artık değil ki eskiden de yürümüyordu ama insanların yapacak bir şeyi yoktu. hayat amacımız belliydi. sevmese bile evlenenler vardı sırf evlenmiş olmak için ya da ayrılmayanlar. şimdi her şey değişti insanlar artık birey olarak görülmeye başlandı. artık bir yer edinmenin yolu evlilikten geçmiyor. nihayet biraz akıllanmaya başladık.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

İnsanların ahlak seviyesi en dipte bu yüzden

hep gözleri yukarılarda ve daha iyisini istiyorlar

Başkalarının hayatına özeniyorlar

Bu yüzden tatmin olmayıp bitiyor çoğu

Yengem bile evlerinde spor yaptıgım esnada çocukça hareketler yapıp +18 sohbetler açmaya çalışıyordu

Duşa girip çıktık rahatladın mı dedi hafif eğilerek

Bu insanlarımızın ahlaksızlık seviyesini ve açgözlülüğünü gösteriyor

Not: görüşmüyorum o zamandan beri

0
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    1 yıl

Herkes evlenmesin boş ver. Çocuk yetiştirebilecek psikolojide ve maddi durumda olamayanlar evlenmesin, üremesin. Olan çocuklara oluyor her zaman. Mutsuz evlilikler mutsuz nesiller yaratıyor.

2
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.

Çünkü insanlık tarihinin en büyük ve hızlı değişiminin yaşandığı dönemdeyiz ve bunca yeniliğe ve belirsizliğe adapte olabilecek kalifikasyona sahip değiliz maalesef.

2
    0 Yorumla
  • BJK_67
    BJK_67 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

En büyük sebebi internet sosyal medya çiftler birbirine vakit ayırmıyor ve internette gördüğü şeyleri gerçek sanıp karşı taraftan bekliyor saniyor ki dunyadaki herkes mutlu sadece benim evliligim sıradan

0
    0 Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 34%
    1 yıl

Bence soru yanlış. İnsanlar neden evlenir? Gerçekten evliliğe ihtiyaçları var mı? yoksa toplumun dayattığı bir şey mi?

İnsanlar imkanını bulur bulmaz boşanıyorsa gerçekte evlenmek istemiyorlardır.

0
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Tecrübe sahibi biri olarak sana 3 ana sebep söyleyebilirim.

1. İnternetten herkese ya da her şeye erişebilmek

2. Ekonomik şartların gittikçe kötüleşmesi

3. Evlilikte yatak ilişkisinin bitmesi.

0
    0 Yorumla
  • Denizce2023
    Denizce2023 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 98%
    1 yıl

Tüm insan ilişkileri zor. Hayat zor sabır yok beklenti çok. Evlilik kurumuna saygı kalmadı bir de yanlış seçimler eklenince maalesef kaçınılmaz son.

0
    0 Yorumla
  • Test_123
    Test_123 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    1 yıl

Genel olarak maddiyat ile alakalı olduğunu düşünüyorum bide bizim ülkede kölelik sistemi olduğu için yani sabah 8 de çalışmaya başlayıp akşam 18:00 de işten çıkıyorsun bide buna 1,5 saat trafik ekle akşam 19:30'da evde oluyorsun çoluk çocuk ve eşle sosyalleşecek vakit kalmıyor bu da zamanla arayı açıyor

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

İnsanların karşılıklı olarak birbirlerine sabırları, güvenleri ve ömürlük niyetleri tükendi nett.

3
    0 Yorumla
  • AzraaaAslan
    AzraaaAslan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 96%
    1 yıl

Insanlar doyumsuz ve tabi ki aldatmak , herkes bir rekabet içinde sanki kendini gösterme çabası çocukça, bencillik desen daha neler neler

1
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Merhaba,
    10 sene önce sanki yürüyordu! 😅

Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor!

0
    0 Yorumla
  • SıkıntıdanAçtım
    SıkıntıdanAçtım Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı.

Çünkü kadınlar ilgi bekliyor ama erkekler daha çok bekliyor

Herkesin herşeye vakti var sadece sözde sevdiği insana yok

0
    0 Yorumla
  • sultan2841
    sultan2841 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 50%
    1 yıl

Bence insanlar birbirleriyle anlaşmadığı ve karşılıklı sevgi, güven, saygı olmadığı için ve genelde şiddet olduğu için bitiyor bence.

0
    0 Yorumla
  • Homo-Academicus
    Homo-Academicus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Mutlu olmak daha zor. Zengin fakir ayrımı çok daha derin, kadınların ve erkeklerin 2. 3. Seçenekleri var.

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Biraz nasip, biraz. gerize. kalılık..

Evliliğini yürüt, işini tam yap, ondan sonra gene gel oyna

0
    0 Yorumla
  • alonewithsilence
    alonewithsilence Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.

Çünkü millet Allah'ın emir ve yasaklarını unuttu, Allah'ın kitabını kur-an'ı unuttuğu için bu hallere geldik.

1
    0 Yorumla
  • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
    Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.

İnsanlar birbirlerine güven vermiyor. Ayrıca ilişkilerin mantığı taktiklere dayanmaya başladı ve taktikler maalesef ilişkiyi en fazla 6 7 ay götürür.

0
    0 Yorumla
  • meinschicksal
    meinschicksal Takip Et
    Master Yaş: 39
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

vhatsap ya da instagrama gelen bütün yeni özellikller aldatmaya yönelik farkettiyseniz. şundan şunu gizle bundan bunu gizle :d trajikomik cidden.
    bunun dışında insanlarda duygu, merhamet, sevgi ve saygı eksikliği fazlasıyla var.

1
    0 Yorumla
  • kurbaasever
    kurbaasever Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 76%
    1 yıl

Çünkü kadın artık ekonomik özgürlüğüne kavuştu. Her şeye boyun eğmek zorunda değil.

1
    1 Yorumla
    • Beyazkin_34
      Beyazkin_34
      1 yıl

Uzun zamandır okuduğum en samimi ve gerçek cevaptı.. Tebrik ederim sizi

Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı.

Herkes artık maymun iştahlı ,, tek kişiyle yetinmiyor daha iyisini istiyor.

1
    0 Yorumla
  • Tükendimçok2
    Tükendimçok2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü seçenek çok erkekler kız beğenmiyor kızlar erkek sosyal medya çıktı yiğitlik bozuldu

1
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Çünkü ekonomik ve sosyalojik yönden insanlar tükendi kimsenin kimseye tahammülü kalmıyor ondan

1
    0 Yorumla
  • Ben_köpraa
    Ben_köpraa Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı.

Seçenek çok ulaşım kolay o zaman niye idare edilsin kafası

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Ekonomik yoksulluk ve mevcut hükümetin vergi+zamlari milletin belini buktu psikolojisi bozuldu herkesin. Haftada 6 gun esek gibi çalışıp 1 gün dinlenmek kolay mı sandınız?

0
    0 Yorumla
  • Rakıgibiberrak
    Rakıgibiberrak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

İnsanlar doyumsuz ne istediklerini bilmiyorlar

0
    0 Yorumla
  • Çalışkanmiskin
    Çalışkanmiskin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Çabuk sıkılıyor insanlar artık bağlanma duygusu yok her şeye bir kılıf uydurmuşlar

0
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Saygısızlık diz boyu kimsenin kimseye tahammülü kalmamış hâliyle evlilikler son buluyor

0
    0 Yorumla
  • veronicapersica
    veronicapersica Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü herkes gerek sevgisinde gerek arzusunda çok bencil.

0
    0 Yorumla
  • Ucbeyi22
    Ucbeyi22 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü mutlu olmak için değil para için evlilikler yapılıyor

0
    0 Yorumla
  • yaren2147
    yaren2147 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

İnsanlar bekar hayatına alıştı çünkü. Evlilik yasi baya büyüdü 😅

0
    0 Yorumla
  • twinkle__
    twinkle__ Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 101%
    1 yıl

İyi tanımadan evlendiği için birde eskisi gibi içten ve iyi niyetli insanlar kalmadığı için.

0
    0 Yorumla
  • ModalıMrA
    ModalıMrA Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü artık kurbağanın gördüğü gökyüzü kuyunun izin verdiğinden çok daha fazla.

0
    0 Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Bir sürü nedeni var geçimsizlik sevginin bitmesi anlayamamak

0
    0 Yorumla
  • Uzunm
    Uzunm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 39%
    1 yıl

Eskiden yokluk vardı her insan katlanmak zorunda kalıyordu ayrilana iyi gözle bakilmazdi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Çoğunlukla kadınların açgözlülüğü ve geçimsizlikleri yüzünden sorunlar çıkıyor, evlilikler bitiyor. Hiç kimse kusura bakmasın, benim düşüncem böyle.

1
    0 Yorumla
  • ahude_ile
    ahude_ile Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 101%
    1 yıl

bu konu bu döneme özgü bir şey değil. başlı başına ele alınması gereken soru tek eşlilik sorunudur.

0
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

bence sosyal medya aliskanliklari evliligin gerekliliklerinden insani muzdarip ediyor.

0
    0 Yorumla
  • Selçuk006035
    Selçuk006035 Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Saygısızlık, ekonomik, tatminsizlik ve katlanamamazlık

0
    0 Yorumla
  • Halbrand
    Halbrand Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Değer vermek ve değer görmekle ilgili, ilişkilerde bu ikisi arasında denge olması lazım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Her evliliğin bitmesinin başka sebepleri vardır aldatma şiddetli geçimsizlik iletişimsizlik vs

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sosyal medyada aldatöalar çoğaldı. Eskiler gibi tahammül yok. Ekonomik özgürlük var kimse bağımlı değil.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sizce artık neden ilişkiler yürümüyor, evlilikler bitiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Günümüzdeki evlilikler neden bitiyor? 38 cevap verildi
Sizce evlilikler neden biter? 27 cevap verildi
Günümüzde evlilik ile sonuçlanan ilişkiler azalıyor mu? 60 cevap verildi
Evlilikler neden artık hemen bitiyor? 18 cevap verildi
Neden zamanla evlilikten soğuyor herkes artık? 21 cevap verildi
Artık insanlar birbirini çekemiyor. Kimse evlenmek ve ya ilişki kurmak istemiyor. Evlilikler... 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Defne yaprağını en çok hangi yemeklerde kullanırsınız?
  • Hap mı şurup mu?
  • Yaz meyvelerinden 'Vişne' sever misiniz?
  • Aşk mı, tutku mu?
  • Çikolata rengini sever misiniz?
  • Araba sürmeyi biliyor musunuz?
  • Çilekli, kuru üzümlü kekimden ister misin?
  • Aşkın formülü nedir?
  • İdrar probleminiz var mı?
  • Minyon kadınların çekiciliği abartılıyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨