Kocam ev işinde yardım etmiyor napim ben de öyle bırakıyorum geçen abisi gelmeden ev topladım sildim sonra diyor ev işi beceremiyorsun bilmem ne o günden bir şey elemedim daha
2 ay
Kocam ev işinde yardım etmiyor napim ben de öyle bırakıyorum geçen abisi gelmeden ev topladım sildim sonra diyor ev işi beceremiyorsun bilmem ne o günden bir şey elemedim daha
Cevap
6Cevap
Erkeğine ev işi yaptiracaksan sen ne işe yariyosun. Erkek ev işi mi yapar öyle bir erkekle ben ömür geciremem.
E tabi yapar yoksa hizmetci tutsun
Beceremediğini düşünüyorsa nasıl becerildiğini biliyo olması lazım ver bezi eline öğretsin sana
Temizlikçi tutsun zirto
Bulamadik maalesef
Piyasa temizlikçi kaynıyor nasıl bulamiyorsunuz
Iste analsamadik bazen gelmedi gelcem
Dedi
Apartman temizlik ileri de yapar
Sen çalışıyor musun
Ne alaka ev işi ile
Şu alaka. Eğer çalışıyor da eşin yardım etmiyorsa hoş değil. Eğer çalışmıyor sadece evdeysen bir zahmet evin düzenini saglamalisin.
Ben çalışıyorum 2 yaşında bebek var birde evden calisiyorum düşün ipad kaç kere elimden aliyor sonra bagiriyorum kocam neden sinirlisin diyor
O zaman eşin elinden geldiği kadar sana yardım etmeli. Hem iş hem çocuk hem ev işlerine yetişme şansın yok. Biraz anlayışlı olsa iyi olur
Aferin kız iyi yapmışsın helal shshs
Eleştirisinde haklı mı
Evet doğru tek başıma beceremem
O zaman beraber yapmayı teklif et
Ben her şeyi yapıyorum ama yaranamıyorum
Kaç yıldır evlisin
10 ama hep ev dahnik
Alışkanlık olmuş
Evet bıktım artık
O sırada Evlenmek isteyen ben
Ev iş yapmicaksan evlenme derim cünki biz hizmetci değilz biktik artık cidden 😂😭
Ev işi severim yaa ama arada inadım tutar biraz 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlin içinde hem iş yapıp hem üstüne eleştiri duymak çok yorucu 😔 Haklı bir öfken var. Bu durum önce konuşmayla çözülmeli. Sakin bir anda oturup ona netçe şunu söyleyebilirsin: “Ev işleri ikimizin sorumluluğu. Yardım etmiyorsun üstüne eleştiriyorsun bu beni kırıyor” 💔🗣️
Somut talep de ekle. Mesela “Bulaşıkları sen yıka çamaşırı ben halledeyim” gibi bir paylaşım iste. Eğer dalga geçerse ya da hafife alırsa geri çekilme. Tutumunu koru. İstersen bir süre sadece kendin için konfor sağlayan kadar iş yap. Her yer müze gibi olmak zorunda değil 😅
Ayrıca eleştirdiği anlarda savunmaya geçmek yerine “Bu söylediğin bana haksız ve kırıcı geliyor. Çözüm önerin ne?” diye sor. Sürekli eleştiren biri çözüm üretmek zorunda kalsın. O da sorumluluk hissetsin 💬✨
Olmuyorsa evlilik terapisi öner. “Bunu tek başımıza çözemiyoruz birlikte destek alalım” demen zayıflık değil tam tersi güçlü bir adım 💪🌿