Mantik evliliği yaptin egitimsizsin güzelsin aralarinizda muhtemeln 8 10 yaş var ve sen rahatliğa okadar alişdin ki ev işi bile yapmak istemiyorsun sana kalsa hizmetci tuturursun eminim 😆
Bu arada cidden aramızda 8 yaş var. Aslında bana daha zengin bi talip çıkmıştı baya zengindi araptı Dubai’de yaşıyodu bi ara tanışmıştık ama benden çok büyük aramızda 24 yaş vardı o yüzden ayrıldım. Bazen diyorum acaba ayrılmasamıydım diye ama artık çekti gitti..
Işte ucuz insansin bunu hemen fark ettim Malesef vizyonsuzsun türk kadinlar parayla napicaklar bilmiyorlar aileleride satiyor kizlari ekmek peynir gibi 😂 ben sana kizmiyorum sisteme. ülkeye kiziyorum
Zengin kocamiş eee zengin oldu da. noldu cay kahve getiriyorln tv önümde oturuyon okadar
Işte egitimsiz cahil dedigin bu işte kendini satiyorsun onun icin evlenmeye gerek yok
Yok. kabul etmezdim eski sevgilim de oteleri vardi eee boş ama sana ne anlatirsam anlamasin ki ☺ senin tercihin kendini satmak di bunu yaptin saygi duymuyorum ama mutluysan iyi keşke arap adama gitseydin etin daha cok para ederdi Şu an evli kadin olarak pişmanlik duygularini yansitmazdun buraya bi ara daha zengini bulup boşanirsin 😊
Gerek olmasından değil Şartların eşitlenmesi için söylemiştim Yorucu bir mesleği var, temizlikçi gibi davranmama şartıyla bazı şeyleri senden istemesi normal
Adam çalışıyor evin geçimini sağlıyor dış işleri yapıyor birde gelip evde mi calisacak sen ne işe yarıyorsun ev işlerinde yapmayacaksan calismiyorsunda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Calisiyorsaniz sitem etmekte haklisiniz ama ev hanimiysaniz biraz yersiz bir sitem bu.
Erkek adam olsa bi kere ağzindan öyle cümle cikmaz
Hangi dağda bulduysan oraya birak gene
Demesi kolay nasıl bıkariyim
Bırakiyim
Senin kararin :) ama normal standard türk kizi standard türk erkek evliliği işte mutsuzluğa mahkum
Insallah kocani eğitip adam olmaya ögretebilirsin ☺
Hayır bide garip olan şey bu adam doktor yami en iyi eğitimi almış aslında
Bilemem :) buna eğitim diyorsan ama doktor olmak kolay da değil yoruyordur eminim sen calişmiyorsun öyle oturuyon boş boş. ☺
Yani aynen işte birazda öyle düşünüyorum acaba ben yoruluyorum ev işi yapınca ama o da yoruluyor mu işte diye düşünüyorum
Mantik evliliği yaptin egitimsizsin güzelsin aralarinizda muhtemeln 8 10 yaş var ve sen rahatliğa okadar alişdin ki ev işi bile yapmak istemiyorsun sana kalsa hizmetci tuturursun eminim 😆
Eğitimsiz değilim lan ben İngilizce öğretmenliği bitirdim ama o doktor olduğu İÇİN çalışmıyorum onun parası yeter diye
Yani dedigim hepsi doğru cikti 😂😂
Ingilizce cokda zor ya 😂 kizma ya ☺ en iyisi hizmetci tut sen cok yorulursun böyle yazik günsh sana. 😂
Bu arada cidden aramızda 8 yaş var. Aslında bana daha zengin bi talip çıkmıştı baya zengindi araptı Dubai’de yaşıyodu bi ara tanışmıştık ama benden çok büyük aramızda 24 yaş vardı o yüzden ayrıldım. Bazen diyorum acaba ayrılmasamıydım diye ama artık çekti gitti..
Işte ucuz insansin bunu hemen fark ettim
Malesef vizyonsuzsun türk kadinlar parayla napicaklar bilmiyorlar aileleride satiyor kizlari ekmek peynir gibi 😂 ben sana kizmiyorum sisteme. ülkeye kiziyorum
Zengin kocamiş eee zengin oldu da. noldu cay kahve getiriyorln tv önümde oturuyon okadar
Işte egitimsiz cahil dedigin bu işte kendini satiyorsun onun icin evlenmeye gerek yok
Yok. kabul etmezdim eski sevgilim de oteleri vardi eee boş ama sana ne anlatirsam anlamasin ki ☺ senin tercihin kendini satmak di bunu yaptin saygi duymuyorum ama mutluysan iyi keşke arap adama gitseydin etin daha cok para ederdi Şu an evli kadin olarak pişmanlik duygularini yansitmazdun buraya bi ara daha zengini bulup boşanirsin 😊
Tamam be kendine gel
Ya bencede git sor kim daha cok lara verirse oraya git acik artirim yap bence canin sıkılmasin dubai de☺ 😂
😂 hadi bakalim bol schwanz 😂
Değişmez
Sende de ki kadın senin sorumluluklarını yapmak zorunda değilim. Kadın dediğin ev isi mi yapar de
Ya yok anlamaz o böyle laflardan
Çok üzüldüm umarım anlayışlı ve düzgün birileri çıkar benim de karşıma..
Bırak yapma, pislik için hastalanıp gebersin
Öyle deme ya sjdjdj yani bana iyi davranıyor iyi insan ama ev işlerinde yardım etmiyor işte
Sinirlendim pardon 😂😂😂
Ama ciddiyim bırak yapma
Yapmiyim diyorum bazen ama ne biliyim sonuçta o çalışıyor eve para getiriyor.. ama ben çalışmıyorum acab yapmalı mıyım diye düşünüyorum bazen
Sende işe gir 😂
Onun yeterli maaşı var zaten kendisi doktor bana gerek yok yani
Gerek olmasından değil
Şartların eşitlenmesi için söylemiştim
Yorucu bir mesleği var, temizlikçi gibi davranmama şartıyla bazı şeyleri senden istemesi normal
Çalışmıyor san tabiki yapacaksın normali bu
kadınlığını kullan😂😂
Valla edenler var etmeyene de ne dersen de yapmaz
Ev işi bunaltıcı bişey zaten haklı adam
Ben yardım ediyorum eşime.
Eve beni al yardim edim
Dalga geçme ya
Kizma nalan
Aaaaah ben yara gibiyim
Knk napim yani evlisin aw bizde yok olsa degerini bilirdim
Tüm ev işlerini yaparmıydın evlenince
Knk huzur istiyorum nolcaki yapardim versin yeter slslsl haha
Daha önce hiç yaptınmı
Takip at konuşalim burda etiket edemem kendimi
Et ya bişe olmaz ya da gizli yap kendini
Kizim takip at konusilm ya bukadar zor olmayin lanet olsun ya
Lanet dileme lan gizli yap kendini öyle cevap ver
Okutturma ozaman cicden kotu bi niyetim yok takip at konusalim atana kadar cevap vermem bida
Söylemezsen annen ölsün amin
At takip konusalim sonra silersin ya delirtme beni
Isim var yorgunum isten geldim. beni uzme
Valla ben diyemi dedim duamı ettim
Yapmadim aw
Ratladinmi aw askerden geldim sabrediyorum deliriyorum
Afferin yapma bekaretini bozma evlenmeden
Günah lan yapma
Skerle o günahi aw büstürü srefsiz adi mutlu aw bole düznide skerin neyse sende sktirgit evlisin ne sk isin var burda atmadin takibide ayri skeyim
Hahajahaj ya sana belki önemli bişey diycektim aw sala neden kasarlik yapiysosun hemen bana birini bul diycektim aw delisi seni 😂😂😂
Gelmiş ahiretten bahsediyor fayise kendini pazarlamis kagit parcasina
Kole oldun knk
Paranda olmadi icin sozun gecmiyor ole ezil agla
Hav hav hav
İçinde yoksa yaptiramazsin
Garip
Dimi ya
Ne evlilikler var
Ne var
Birbirini anlamayan bi çift var daha ne olsun
Aynen öyle ya😑😑 ayı ya 🐻
Yapacak bişey yok abla geçmiş olsun
Senim yaşın kaç
26
Ben 24 üm. Niye abla diyosun
Hakkında hiç bişey bilmiyom yanlış anlaşılmasın diye
Ha anladım dede..
Helal olsun ebe
Sanada helal olsun büyük büyük büyük dede
Nereye kadar gidecek bu kardeş
Bilmem ebemin dedesinin 7 ceddinin büyük dedesi
Üff işin mi yok senin ya
Çişim var
E git işe
İşe mi çişe çi
Ebenin a. mına
Sokkkkiyim dedenin 👴 göttttüne kurtlar
neden evlendin?
Ben seve seve yardımcı olurum. :)
Sen çalışıyor musun?
Calisiyor musun
yaslar kac
24 ben 32 o
sen calisiyo musun
Yok
o zaman biraz hakli yapmamakla
Değil ya sürekli yemek getir çay getir kahve getir diyo hizmetçisi gibiyim ev işinde de yardım etmiyo yiyo içiyo yatıyo
gun icinde yoruluyo musun o kadar
Biraz
cocuk var mi
Yok şu an
kacinci yil evlilikte
2
dusunmuyosunuz o zaman simdilik
5. Yılımızda düşünüyoruz
ayni bizim gibi olacak sanırım 😀 ama ne kadar erken o kadar iyi sonra keske diyosun
Ya aslında ben doğurmaya korkuyorum ama bunu kocama söyleyemiyorum. Sonuçta içinden ne çıkacağı belli değil ya engelli falan doğarsa
bambaska bi konu bu ama icini ferah tut Allah oyle bi evlat nasip edecekse saglikli dogsa bile sonradan olabilir
O yüzden korkuyorum işte. evlatlık almak istiyorum o yüzden
kendi evladin gibi olur mu hic
Çok tazesiniz maşallah
Adam haklı tabiki
Niyeymiş
Sen çalışıyor musun
Yok
Adam çalışıyor evin geçimini sağlıyor dış işleri yapıyor birde gelip evde mi calisacak sen ne işe yarıyorsun ev işlerinde yapmayacaksan calismiyorsunda
Haklı.
Niye yaa
Sen çalışıyor musun?