Güncellemeler
5 ay
Eşim 1 yumurta kırmasını bilmiyor. Ev müsait olmadığında bile bana sormadan eve misafir çağırıyor. İstediğim her şeyi alır ama tek bir gün bana ev işlerinde, temizlikte yardımcı olmaz.
Kocam ev işlerine yardımcı olmuyor. Eve misafir geleceğinde bile tuvalete gidip oturuyor. Misafir gelene kadar çıkmıyor. Evin tüm işleri bana bakıyor. Asla market alışverişi yapmıyor. Evin tüm ihtiyaçlarını ben alıyorum. Tüm market alışverişi, evin temizliği, evin düzeni bana ait. O sadece bir işte çalışıyor. Ben evde oturuyorum. Ev işlerini tek başıma yapmak zorunda mıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İki üç güne bir işten çıkmaya yakın telefonuna mesaj at şunları alır gelir misin canım diye. Alışveriş yükünü bari üzerinden at. Evin içindeki işlerdeyse o evdeyken yap temizliği canım surayi supürebilir misin de işe yararsa ne âlâ
Eşin çalışıyorsa sen evde duruyorsan yani calismiyorsan zahmet olucak ama ev işlerini bari yap diye düşünüyorum
sen de ona gece yorgunum de. işlere yardım etmediğin için yoruldum kıpırdayamıyorum bile de
Sen kocana iş yerinde yardımcı oluyormusun?
Hayır ama en azından eve gelince dinleniyor. Sadece 8 saat çalışıyor.
8 saat sende evin işini yapsan onla eşit derecede çalışmış olursun. Sen köle değilsin ama oda değil. Kafanızı değiştirin
Tuvalete misafir girmek isterse ne olur
Misafir girene kadar koşa koşa gidip tuvaleti temizliyorum.
Kocanda wc de ya ondan dedim gidene kadar oradan çıkmıyor😂
Sende ona sendekileri kaldı duvar yapacaksın.
Bizde yardım etmek istiyoruz el sürdürmüyor
erkeklik sadece yatakda olmuyor de
ayrıl
Zorundasın maalesef bu hayatı sen seçtin
seküler hayatlarda olur öyle normaldir
konuş
Çok konuştum fayda etmedi
en çok neye kızıyo bozuluyosa sende onu yap
İşin zor
Kocanı değiştir
Neden olmuyor
Bilmiyormuş, anlamıyormuş.