Evlilikte yalnız kalan, hem ev hem iş yükünü tek başına taşıyan kadınlar var mı?

Merhabalar, bir yıllık evliyim. Sağlık çalışanı olmamdan dolayı nöbette bir şekilde çalışıyorum ve evin işlerini de tek başıma hallediyorum. Eşim de sabah 8 akşam 6 çalışan bir insan olduğu için haftanın 6 günü çalışıyor. Benimki gibi birbirinden esnek, örneğin bir gün işe gidiyorsam iki gün dinlenmeye vaktim oluyor, dolayısıyla ev işleri, yemek vesaire neredeyse tamamen bana ait. Yardım etse de yeterli gelmiyor. Ben hem iş hem ev derken gerçekten çok fazla yoruluyorum ve sosyal hayatıma ayıracak vaktim maalesef kalmıyor. Eğer sosyal hayatıma oradaki ayırırsam evim pis kalıyor yani istediğim kadar temiz olmuyor ama eşim o şekilde değil. Örneğin bugün ikimiz de izinliydik ama sabahtan işlerimizi hallettik, şu anda o dışarı çıktı arkadaşlarıyla oturup çay kahve içmeye ama ben yorgun olduğum için ve uzun süredir kimseyle de görüşmediğim için evde oturuyorum. Arada da böyle olan var mı?

Evlilikte yalnız kalan, hem ev hem iş yükünü tek başına taşıyan kadınlar var mı?