24 yaşındayım. Üniversite mezunuyum. İşim yok henüz ama yakın zamanda olur diye düşünüyorum m. Ve bekarım. Olurda birgün evlenirsem ev işi, yemek nasıl halledicem?
Sizler veya çevrenizdeki hanımlar nasıl hallediyor?
24 yaşındayım. Üniversite mezunuyum. İşim yok henüz ama yakın zamanda olur diye düşünüyorum m. Ve bekarım. Olurda birgün evlenirsem ev işi, yemek nasıl halledicem?
Sizler veya çevrenizdeki hanımlar nasıl hallediyor?
Boş zamanlarında ve de temizlikçi tutuyorlar. Ama genelde evde olmadığınız için ev temiz kalıyor. Ofisteki kız arkadaşımın evi böyle. Bir gün eve çağırdı beni ama sonra evi dağınık diye içeri almak istemedi
Cevap
3Cevap
Bence kadın çalışmamalı ama bu ekonomik şartlarda hem kadın hem erkek çalışsa bile ancak geçiniliyor.
Evde ne yapacam boş boş. O kadar okudum karşılığını alıyım
Kültürlü ve bilgili çocuklar yetiştirerek de karşılığını alabilirsiniz. Bence erkek zenginse kadın çalışmamalı.
Yani o da şans. Ama birini zengin diye tercih etmem.
Kriterim zenginlik değil yani.
Bence bunu düşünmek için erken. İşim yok eş adayı bile yok. Ve yaşım daha 24
Allah gönlünüze göre versin.
Amin
Beni kimse yanlış anlamasın ama zor durumda olmadıkça evli kadın calismasina karşıyım
Niçin
Söyleyemem gördüklerim yeter bana onun için büyük konuşmak istemiyorum asla çalışmaması lazim
Bu devirde çalışmadan gecinirlerse ne âlâ
Rızkı veren Allah herkes geçine biliyor sadece gücün yettigine mutlu olursan sorun yok
Ben olurum problem yok
Ne diyeceğimi şaşırdım helal olsun
yardımcı tutarlar
O kadar para kazanır miyim acaba
eşinde olursa olur
Bence bunu düşünmek için erken.
Daha işim yok eş adayı yok
ne mezunusunuz
Mimarlık
gayet iyi geliriniz olcağını düşünüyorum
Ben atanmayı düşünüyorum. Özelde çalışmam galiba yani atanincaya kadar çalışırım ama sonra atanmak için uğraşırım.
Özel sektör zorlar
hangi üniversite mezunusun
Selçuk
özel sektör neden istemiyorsun ki
İsterim de zor olur çalışma şartları vs.
hayat zor ama mimarlık gibi zor bir bölümü bitirmişsin bence kendini dahada geliştirip büyük şirketlerde çalışmalısın
Evet. Bakalım zamanla fikrim değişir tabi ki
biraz konuşabilir miyiz
ordamısınız
Yatarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?