Sizce kızlar evli erkekle sevgili oluyor mudur bence olmuyor çünkü kızlarımız akıllı, evli erkekle işi olmaz çünkü evli erkekle konuşmak kötü bir şey ve bunu biliyorlar
2 ay
Cevap
5Cevap
İki sene önce de sormuştu hala soruyor atın bu deliyi siteden
Tabi canım sen çok iyi düşünüyorsunda, gerçekler öyle değil
Nasılmış gerçek ler
Hangi kıza sorsam benim evli ile işim olmaz diyo
Hepsi yapar yani diyosun takmıyolar evli bekar
Evli erkeğin ne özelliği var ki bekarlar dururken
İlla bişeye bakar yani peki çokmudur bu kızların sayısı
Türkiye de yaşamadığım için bilemem. Ama ne zaman Tr ye gelsem ben bu olayları yaşıyorum. Özellikle yazın yabancı plaka olduğumuz zaman, Cafe ye gidiyorsun masaya bir şey sormaya geliyorlar. ya da arabanın önüne dayanmış bekliyorlar. Şahsen ben basit kızlardan iğreniyorum. Dertleri maddiyat✅️
Bana bu tür şeyler şaka gibi geliyor cidden böyle kızlar var mı
Ama hangi kızı görsem asla evli erkekle sevgili olmam diyor
Bilemiyorum. Ben şahsen evli bir kadınla asla beraber olmam. Boşanma aşamasına geçilip evler ayrılmış dava açılmıştır o zaman durum farklı, sahip çıkarım..
O tarz kızların kendi kararı Tr şartlarında maddiyat önemli halde şu an. 2. Kadın olayım boşanır beni alır diye düşünen çok var
Doğru valla
Yok hangi kızı görsem yapmam diyor bende dedim heralde böyle söylüyorlar hiçbiri yapmıyor öyle kalmış aklımda
Bende yok ama kimsede yoktur bence
Arkadaşlar ı evli biriyle miydi
Ben ilk tanıdığımda bilmiyorum durumları. Sonradan öğrendim. 1 tanesi evli adamdan cocuk yapıyor, adam buna ev tutmuş araba almış. Sonra diğer kızın gözünü boyamış, aynı adamın yakın arkadasıda evli oldugu halde o kızla beraber olmaya başlamış. Tamamen mide bulandırıcı bir durum. Benimle biteli 1 sene oldu. Eminim onuda yoldan cıkarmıslardır
Nasıl çocuk yapıyorlar ya evli adamlar kimseden çocuk yapmaz ki karıları onları öldürür
Demekki öyle 😂
Çok var hele burada iki kız bununla övundü
Çok yoktur
Var sen görmüyorsun
Evet sosyal ortamım pek yok görmüyorum ama hangi kızı görsem asla evli ile işim olmaz diyor
Öyle bir oluyorlar ki. Metres gibi gezen çok.
Çok dediğin en fazla 2 3 kişidir
Hemde catur cutur konusuyolar
Saçmalama
Aferin
Ne aferin
Kotu bir sey ona aferin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı kızlar gerçekten senin düşündüğün kadar akıllı ve duyarlı 🍀 Evli erkekle asla duygusal ilişkiye girmezler haklısın 💯 Ama duygusal olarak boşta yakalanan, özgüveni zedelenmiş ya da ilgi arayan kişiler de oluyor ve hata yapabiliyor 😕
Burada esas sorumluluk evli erkekte 🙂 Evlilik varken kimseyi duygusal olarak oyuna sokmamak gerekiyor ❤️🩹