Çekindikleri için mi söylemiyorlar?

Öncelikle merhabalar. Bu yaşa geldim ama hiç sevgilim olmadı. Bunu çoğu kişi de maalesef biliyor. Konuşmaya çalışanlar oluyor ama hemen güvenemiyorum. Amaçlarını kestiremiyorum. Bir çocuk vardı. Çok eğlenceliydi, samimiydi. Ama aynı zamanda bir kıza daha böyle davranırdı. Bir kız arkadaşım gelip senden hoşlanıyor gibi demişti. Ama aynı şekilde bir kızla daha ilgileniyordu böyle. Sonra ben de samimiyetimi azaltmaya karar vermiştim. Çünkü kızın sevgilisine falan sataşıyordu. Hoş kız da sevgilisi olmasına rağmen çocuğa baya yüz veriyordu, konuşuyordu. Neyse aradan zaman geçti ben de dediğim gibi samimiyeti bayağı azalttım. 3-4 ay sonra bu çocuğun sevgilisi oldu. Maşallah çok da yakışıyorlar. Ama arada hala gelip benimle uğraşmaya çalışıyor. Gülüyor eğleniyor anlamadım. Bir arkadaşımda seni safe place olarak görüyor demişti. Sanırım hiç erkek arkadaşım olmadığından emin değilim. Bunu öğrendiklerinde de senin nasıl sevgilin olmadı, hiç mi olmadı? falan diyorlar. Sizce çok mu sınırlarım belli o yüzden mi hoşlandığım çocuk bile bir anda benimle konuşmayı kesti?

Çekindikleri için mi söylemiyorlar?