Hiçbir şeyi haber vermeyip sonrasında kem küm ediyorlar?

Eşimle tatile gittik geldik eşimin yakın bir ailesinden birinin bugün kınası varmış neyse biz de dün eşimle kayınvalidemlere gidelim dedik gelmiyorsunuz falan demesinler diye.. dün de tesadüf eseri eltimler bir yere gidiyorlardı kocam da pencereden onlarla konuşurken kaynanamın kızlarla yarın zaten bu tarafa geleceğini söylüyor işte kına düğün var falan diyor. Eşim tabii biraz yanlış anlamış tarihi anlamamış.

Dün biz yine de kayınvalidemlere gittik orada kaldık bugün de onlar aldık geldik. Neyse dün diyorum ki anne Buket evleniyormuş falan zaten diyorum ( kızı da tanımıyorum isim olarak biliyorum) eşim onların kınasına nikahına gitmem dedi kendi problemi varmış bilmiyorum seni de göndermem dedi.
neyse kaynanam demez mi biz zaten o yüzden geliyoruz yarın ( çarşamba günü) kınası var diye..

eltime bizim davetiyeyi de vermişler ama eltim bize vermeyi de söylemeyi de unutmuş. Dün eşim onları dışarı çıkarken görmese yine söylenmeyecekti.. ne kayınvalidem ne bir başkası da arayıp söylemedi.
biz tatilden pazar gecesi döndük pazartesi , salı evdeydik sonuç olarak salı günü de akşama doğru zaten kayınvalidemlere gidelim diye konuştuk.

şimdi ise kaynanam davetiyeyi almış bana veriyor gelin ayıp olur diyor. Benim hiçbir hazırlığım falan yok gel kınasına gidelim diyor. Dedim anne bunu önceden bilmemiz gerekmez miydi yani en azından eşimi yine ikna etmeye çalışırdım.

zaten eşim gitmek istemiyor ne yapabilirim dedim.
bana kalkmış abisi de olsun eltin de olsun gelin ayıp olur diyor bana..

iyi de ben ne yapabilirim bu konuda eşim kesinlikle gitmeyeceğiz diyor. Üstüne zaten haber verilmeme konusu da var. Kaynanam gelmiş aa eltin söylemeyi unutmuş diyor yani normal bir şey mi sence bu diyesi geliyor insanın.

Hiçbir şeyi haber vermeyip sonrasında kem küm ediyorlar?