Napmaya çalışıyorlar?

Kayın validem çocuğum ilk ameliyat olduğunda gelemedi uzaktaydı. 2. Ameliyat oldu gelmek istedi eşim izin vermedi, kayınpederim araya girdi herhalde bir baktım bizle beraber geliyor. Bana söylemediler, hastanede kaldığı süre boyunca saçma sapan karıştı bana. Eşime eve gelmesin dedim ben bakarım çocuğa dedim, kayınvalideme de söyledim geldi. Eve geldiğinde muhattap olmadım ev dağınıktı herkes işini yaptı görümcem geldi onunla da muhattap olmadım. Bana kizdilar, aksam oldu yemek pisecek kaynanama kendi evinde gibi ne istersen onu yap dedim ben hastayım yatıyorum dedim, bişey demedi yaptı sofra kurdu çağırdılar gelmedim. Hastaydım çok, uyandım 1-2 saat sonra kayinvakidem bana sofra kur çocuğu yedir dedi. Pirinç çorba yapmış çocuğum içmedi bende, makarna yaptım yedim kızdı bana ama laf etmedi. Ertesi gün de oturmadım kahvaltıda, eşime bağırdı nerde o niye gelmedi ben hep yanlız mi oturcam sofraya dedi. Sonra benim odama girdi bana bağırdı bilerek yapıyorsun ben gidiyim diye inadına yapıyorsun dedi. İnadına akşam sofra kurdun dedi evet dedim inadına yaptım dedim kalktım gittim evden. İşten çıkınca kaynanamla tartıştık üzerime geldi, sen kimsin patrona kafa tutuyorsun dedi bağırdı bana, üstüme yürüdü ama ben ona vurmadım. Gorumceme ve enişteye gitmiş seher beni ittirdi demiş. Kayınpederime de aynısını söylemiş. Enişte de is yerinde gelin kaynanasını kaktirdi diye dedikodu çıkarmış. Kayinpederde kaynanan niye kaktirdın dedi. Eşim evden çıktı gitti 2 gün gelmedi, boşanmak istiyorum dedi. Evden giderken bile beni terkettiğini açıklamadı bile. Ben napmalıyım bu insanlar napmaya çalışıyor bana?
Güncellemeler
1 yıl
©©©shejsjs
Napmaya çalışıyorlar?