Kayın validem çocuğum ilk ameliyat olduğunda gelemedi uzaktaydı. 2. Ameliyat oldu gelmek istedi eşim izin vermedi, kayınpederim araya girdi herhalde bir baktım bizle beraber geliyor. Bana söylemediler, hastanede kaldığı süre boyunca saçma sapan karıştı bana. Eşime eve gelmesin dedim ben bakarım çocuğa dedim, kayınvalideme de söyledim geldi. Eve geldiğinde muhattap olmadım ev dağınıktı herkes işini yaptı görümcem geldi onunla da muhattap olmadım. Bana kizdilar, aksam oldu yemek pisecek kaynanama kendi evinde gibi ne istersen onu yap dedim ben hastayım yatıyorum dedim, bişey demedi yaptı sofra kurdu çağırdılar gelmedim. Hastaydım çok, uyandım 1-2 saat sonra kayinvakidem bana sofra kur çocuğu yedir dedi. Pirinç çorba yapmış çocuğum içmedi bende, makarna yaptım yedim kızdı bana ama laf etmedi. Ertesi gün de oturmadım kahvaltıda, eşime bağırdı nerde o niye gelmedi ben hep yanlız mi oturcam sofraya dedi. Sonra benim odama girdi bana bağırdı bilerek yapıyorsun ben gidiyim diye inadına yapıyorsun dedi. İnadına akşam sofra kurdun dedi evet dedim inadına yaptım dedim kalktım gittim evden. İşten çıkınca kaynanamla tartıştık üzerime geldi, sen kimsin patrona kafa tutuyorsun dedi bağırdı bana, üstüme yürüdü ama ben ona vurmadım. Gorumceme ve enişteye gitmiş seher beni ittirdi demiş. Kayınpederime de aynısını söylemiş. Enişte de is yerinde gelin kaynanasını kaktirdi diye dedikodu çıkarmış. Kayinpederde kaynanan niye kaktirdın dedi. Eşim evden çıktı gitti 2 gün gelmedi, boşanmak istiyorum dedi. Evden giderken bile beni terkettiğini açıklamadı bile. Ben napmalıyım bu insanlar napmaya çalışıyor bana?
Güncellemeler
1 yıl
©©©shejsjs
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu ne ya harbiden
Dalga mı geçtin gerçek mi söyledin 😄
Gerçek söyledim. Bunlar nasıl insanlar
Benmi abartıyorum acaba dedim kendi kendime ama... Aslında iyilik belki amaçları ama bişeyde çok yanlış yapıyorlar... Görümcem bana sofraya oturmadım diye saygisizlil yaptığımı söyledi, kayınvaliden gelmis dedi sonuçta. Abim ıstemıyo artık gibisine konustu, ben onunla konuşucam dedi. Ama sen bi 6 ay civarı annenlerde kalırsın abim kendini toparlayana kadar dedi. Sende konuş yaptığın hatayı duzelt kabul et ben cezama razıyım falan de dedi.
Ben annem babam gelince surat asma dedi, allah aşkına evime çocukları zarar veriyor esyalarima zarar veriyor. Bir esyam durduğu yerde durmuyor, sonra çocuk bu. Kaç para harcadim hepsi cop oldu. Yatağım kirli sepetim koltuklarim sus esyalarim çocuğumun oyuncakları hepsi cop. Görümcem ben yokken çocuğa süt almaya diye evime giriyor büyük kızıyla. Ben onun evine temizlemeye diye gidiyorum aslında benimki de yanlışta. Ben ne umuyorum ne buluyorum
Annem geliyor çocuğuma bakmaya, yaşlı annem. Oruç tutacak, aksamdan yiyip niyetlenir. Hazirlamaya başladım ona kalan yemeklerden, kaynanam niye oruç tutuyor tutmasa ya çocuğa bakıyor yorulur dedi. Sonra daha demin yedik dedi, yemeğin hepsini yapma yarında yersiniz sürekli yemek pisiremezsin çalışıyosun dedi. Çok utandım, annem de duydu hiçbişey demedi.
Kayınvalidem gelmeden önce de enişte arıyor beni kaynanalar geldi diye, gündüzde gorumce izinden erken döndü evi topluyor. Hiçbişey de demedi bana, biliyor ama söylemiyor diye düşündüm ben. Eşimde akşama onları almaya gitmis, evde atletle dolaşıyorum. Bir baktım giyinene kadar kapidalar, kapıyı açtı eşim kayınpeder atletle gördü beni. Sinirlendim haber versene ded eşime o da haberim yoktu dedi.
Daha sonra annemi bırakmaya çıktık yola, eşim anneme gidelim orada yatalım anneni yarın bırakırız dedi. Kayınvalidem yediği Mısır'ı karıştırıp getirdi koydu önümüze. Misirinda taneleri kalmış bir sürü, çayı da isitmadan koydu içmedik annemde içmedi, kalıcaz da demedik utandim geçtim içeri yattım annemde geldi yattı. Kaynana arkadan eşimin ismini söyledi nerede o dedi bütün gece konuşmuşlar kayınpederle annem anlatti. Ben bir daha gitmem onlara dedi. Görümcem de annem artık senin anneni kaale almıyo farkındamısın demişti.. Kayinvalid
Kaynanam annemle aynı odada uyudular ertesi sabah bana gelip başım şişti amma çok konuşuyo demişti annem hakkında soğudum artık onlardan çok... Bu gün aradım, çocuk onda kaldı 2 gün. Baktığı için teşekkür ettim. bakicaz bakmaya çalışıyoruz dedi ters ters bana isim var görüşürüz dedi kapatti
Okuyorsan, 👍🏻 işareti atsana
Şimdi okuyorum cevap yazacağım
Vallahi eşinin ailesi resmen sana karşı savaş açmış. Onlar istiyor ki sen onların kölesi ol. Onlar gel dediğinde gel, git dediğinde git, şunu yap dediklerinde yap. Ama tüm bunlar eşinden kaynaklanıyor. Onun ağır olması lazım. Eş bir yana aile bir yana. Terazide tutmak gerek. her şey saygı çerçevesinde olması lazım. Umarım hayırlısı olur
Ya eşimin elinden bişey gelmiyor sürekli onların avucunun içinde, tamir tadilat hep onlara bakıyor, onları arıyor. Beceriksiz. Dalga geçiyor enişte eşimle içten içe eminim. İyilik yapar gibi yapıyor ama kötülük var onun içinde hissediyorum, işten çıktık biz. Çıkmadan önce siz çıkarsanız bizde çıkarız diyorlardı gazliyorduk birbirimizi 1 ay olacak hala daha oradalar çıkmadılar. Birde görümcem pişkin pişkin gülüyor çıkarız dediysem şimdi mi çık dedim bekle dedik ya dedi borçlar var dedi. Patron kızınca çıkıcam ben diyordu bize işten... Düşün🥺
Kaynana sureklı ona gidelim istiyor gelin diyip duruyor. Esım yokken bana annenlere gifecekmisinız dıyor
Gitme çocuğu götürme orası soğuk, sankı soba sanmıyor evde. Terbiyesızler, hastaneden çıkınca çocuğu anneme goturelım ordan eve gidelim dedim kaynanam yok ben gelmem oraya dedi ellerini kaldırıp yüzünü buruşturup sonra bahane ettı esım patron cagarıyor gitmeyelim dedi kayanana da patron cagarıyor oglanı belki bişey vardır dıye ondan eve gidelim diyorum dedı
Hastaneye gittik sağlık ocagına gittik hepsinde indi geldi yanımıza, evde yatak odamıza girdi kaç defa biz uyurken. Bana çocuğun eline egzersiz ben yaptım buz tuttum oksurugunu kestim dedi. Gece hiç kalkmadın dedi bende sen vardın ya dedim gorımce de annesini savundu
Hic çocuğa bakmamıssın dedı, bende ne için geldi dedim. Komşum bile aynısı nı söyledi ne için geldi kaynanan bakmaya geldi niye böyle yapıyo dedi. Kavga ettiniz seni şikayet ediyor ara bozuyo ara bulmuyor dedı
Ki hakikaten çok hastaydım, sigara içtigimi görünce kaynana hadi ordan hasta degilsiniz siz dedi nefret ediyorum artık napmalıyım ben bana yol göster allah rızası için, tasındık ev buz gibi çocuk ve esım annesinde kaldı oraya gitmedim. Kayınpeder dövdurcrksiniz kendinizi dedi al gelini gidin bize diye sert şekilde uyardı eşimi bende inat ettim gitmedim gel diyor kayınpeder ama asla. Kaynanamın yalanına inanıp bana hesap sordu kaynananı niye itekledin diye. Sonra da o yumusaktır bişey demez sana diyor yağdan baldan anlamıyon mu sen kızım dedi bana
Ya kusura bakma baya geç oldu cevap yazıyorum. Üzüldüm ve bunların insan mı olduğuna dair çok ciddi şüphelerim var ki bırak bunlar insan değil. Sizin yapacağınız tek şey onlardan uzaklaşmak, yeniden bir sayfa açmak ki en başta eşin özgüvenli olacak kendini onlardan soyutlayacak. Başka türlü bu çukurdan kendinizi kurtaramazsınız. Allah kahretsin böyle bir çelişkiyi ve içindeki insan müsvettelerini. İyilik varken, kötülük neden tercih olur çok anlamsız. Mutlaka oradan uzaklaşın, o zaman zamanla birçok şey rayına oturur diye düşünüyorum.
Ne kaynana, ne kayınpeder, ne görümce. Hepsi birbirinden asalak. Bu ve bunun gibi tipler dünyanın kendi etrafında döndüğünü sananlar. Sakın bunların dünyasında boğulmayın, sakın ama sakın izin vermeyin. Kırın zincirlerinizi, ne kaybedeceksiniz ki be
Yok olur mu tesekkur ederim çok ❤ gecen geldi enistegiller sakayla karisik laf soktu Herhalde bana😄 Kari koca ayni yerde calisiyorlar su an Arabs aldilar Maddi durumlari iyi eskisine gore. Gorumce sevgili saati almis takim, eniste dedi ki; senin esin ne he diye Aldi Sana benimki saat Aldi bana, ha pardon isten cikti onu he diye Verdi Sana dedi guldu 😄 kaynanandan uzak artik Kafan rahat dedi bana, kayincomu Aldin benden falan dedi. Gorumce de abim gitti esim 2 bira acti icti uzuntuden dedi.
Bende gorumceme hic yengem demiyosun hep abim diyosun hic sevmiyo bu beni dedim esimin yanında gulduler😄 gecen aradim açmadı gorumce. Eltisine gittim gunduz konustuk ama kacta hatirlamiyorum dedi. Wpye girip cikiyor saati gorunuyor ama bana donmuyor. Ertesi gunu eniste esimi aramis maaslar yatmadi demis bende gorumcemin eltisine maaslar yattimi diye sorucaktim ondan aradim gorumcemi dedim Herhalde biseyler anlatti gorumceme. Gorumce uzakta kaldı artik, eltisini cagardim ertesi gune gelcem gelcem diyor ariyorum baskasiyla konusuyor. Geride donmuyor, komsu geldi sonra gorusuruz dedim tamam dedi baska hicbisey demedi.
Gorumcemde esimle tartistigimiz zamanlar ariyordu beni annen baban ne diyor falan diye soruyordu. Telefonum yanlislikla kapanmisti, baskasiyla konusuyordu tekrar aradigimda. 2 kere caldirdim donmedi, yarim saat sonra aradim donsene kiz dedim gorymcem aradi dedi bana gorumcem. aciklama yapmiyotlar artik kusura bakma bile demiyorlar. Engellemek istiyorum engelleyemiyorym. Numarami degistiriyorum aksamina esimden almis beni ariyor gorumce. Dost mu dusman mi belli değil.
Eklesene beni ya da AC profilini Ben ekliyim daha çok anlatilcak seyler var
Buyur açtım
Pes artık bu eşinin aile tarafına. Dediğim gibi açtım ben profili. Ekleyince konuşuruz. Ben iş yoğunluğundan bazen günler giremiyorum, ama elimden geldiğince zaman ayırırım
Buradamisin
Evet özele gel