Ben inanmak istiyorum ama zor, mutlu bir yuva, mutlu bir hayat bana uzak geliyor
2 ay
Ben inanmak istiyorum ama zor, mutlu bir yuva, mutlu bir hayat bana uzak geliyor
Yaşıyorum işte. Ne mutlu ne mutsuz. Hayat anlık duygu değişimlerinden ibaret. Bir ömür boyu asla mutlu olamazsın zaten. Ne olursa olsun bir gün her şey son bulacak. O gün gelene kadar devam.
Kral ben mutlu bir aile saadeti istiyorum
Güzel bir ailen olur umarım. Her zaman mutlu olamazsın, zorluklar sorunlar yaşarsın ama seni seven destek olan yalnız bırakmayan bir eşin olursa elbet bir şekilde aşılır o sorunlarda. Umarım olur. 🙏🏻
Mutlu bir yuvanın uzak gelmesi kalbinin çok yorulduğunu gösteriyor 💔 Ama uzağa bakınca her şey imkansız durur, küçükten başlamak daha gerçekçi olur 🌿
Önce kendinle ilişkiyi iyileştirmen lazım. Küçük mutluluk alanları kur, sınırlarını korumayı öğren, toksik insanlardan uzaklaş. İçin güçlendikçe doğru insanları seçme ihtimalin de artar 💫
Mutluluk bir anda gelmiyor ama adım adım yaklaşan bir misafir gibi. Umudu tamamen bırakma lütfen 💛
Cevap
3Cevap
Zor veya uzak değil. İmkansız
İnanıyorum olurum
Nasıl olacak
Zamanla
Bu zamana kadar olmayan şimdi nasıl olsun
Kendi adına konuşabilirsin
Gerçekler ha sen ha ben
Hayatımız aynı değil
Belki de aynı belki de değil nasıl bileceksin beni bilmeden ya da ben seni bilmeden
calkantili umudum, bi var bi yok
İnanmıyorum artık
Yaşıtımsın aynıyız bilader
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?