Anne ve babamın kendi ailelerinden yana kaderleri kötü ve bizede yansıyor. Aram iyi değil onlarla. Üni için il dışına gidince uzaktan iyi anlaşırız. Ama benim için hiç Bi anlamı kalmaz. Ve üzülüyorum bunun için. Her gün. Sadece kendimi her boş vaktimde derse vermek istiyorum. Ailem değişmez... Ablam abimde yok. 2 kardeşim var. Onlarda benim gibi sevgilerini belli edemiyorlar. ve kavga meraklılar. Arkadaştan yana da hiç şansım olmadı. Çünkü yakın arkadaş yapınca illa saflık edip herşeyimi anlattım. Çok yüz verdim. Ya kısaca insan ilişkilerim iyi değil. Sadece havadan sudan VS konuşurum. Ama ailemle havadan sudan bile konuşmam. Ama genellikle yakın olduğum kişileri güldürürüm. Ama artık o da kalmadı.( Kahkaha atmadan şu bir yıl geçer mi?) Bu biten yaşama enerjim yerine gelir mi üni de?
Simdide baktım yakın arkadaş ilişkisi olmuyor (ki bunun içinde çok üzüldüm) bende ailemle konuşmadığım şeyleri, ailemle gülüp eğlenmediğim için başkalarıyla bunu yapmak bana haram gibi gelmeye başladı kendimi buna inandırmış gibiyim.
( çok mu uzun yazdım ya 😅)
Allah izin verirse cerrahpaşa tıp kazanmak istiyorum. Orada güzel arkadaş ortamı olur mu. Eğer olmassa evleneceğim adam en azından, benimle dost arkadaş her şey olur mu? Karşıma bu çıkar mı? (kırmızı odada denilen kader motifini yenebilir miyim skxodxlxpdl)
Simdide baktım yakın arkadaş ilişkisi olmuyor (ki bunun içinde çok üzüldüm) bende ailemle konuşmadığım şeyleri, ailemle gülüp eğlenmediğim için başkalarıyla bunu yapmak bana haram gibi gelmeye başladı kendimi buna inandırmış gibiyim.
( çok mu uzun yazdım ya 😅)
Allah izin verirse cerrahpaşa tıp kazanmak istiyorum. Orada güzel arkadaş ortamı olur mu. Eğer olmassa evleneceğim adam en azından, benimle dost arkadaş her şey olur mu? Karşıma bu çıkar mı? (kırmızı odada denilen kader motifini yenebilir miyim skxodxlxpdl)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil