Merhaba.. Mutluluğun tanımı hepimize göre başka başka.. Kendi adıma konuşmam gerekirse mutluluk mutluluk diye yana yakıla bir şeylerin arayışına hiç girmedim ben.. Bir insan kendi içinde, yaşamında mutlu değilse zaten onu hiç bir şey mutlu edemez, ben buna inanıyorum.. Yani bazı insanlar inanılmaz derecede yıkıcı ve olumsuzdur ve bunu kendi başınıza değiştirmeniz mümkün olmaz.. Pozitif ve yapıcı bir insandım her zaman.. Hayatta gereksiz yere kafaya bir şey takılmaması taraftarıyım.. Her türlü olumsuzlukla karşılaştım yaşamım boyunca ama neden öyle neden böyle diye de isyan moduna geçmedim.. Hayatın bize sunduklarına da, bizden aldıklarına da eyvallah demeyi öğrendiğiniz zaman aslında mutlu olmayı da başarabiliyorsunuz.. Keyifli günler..
@TevfkAydn gul aklina ne geldi bilmiyim asarsin benim hayatimi dusun ya da o dedigin kisinin hayatini dusun kimin icin veya ne icin uzuluyon bilmiyom bunah 🤣 bida uzgun isareti atma bah benim en sık yaptigim seyi dene uzgunken ve ya aglarken de girerim uzgun degil hep gulucuk atarim sonra birden moralim duzelir 😊😁
Abi sıkıldım. Boş beleş insanlar doluşmuş i*e kö*eğe kızıp beni zan altında bırakıyor. Saçma sapan sorular saçma sapan yorumlar. Beni mi buluyor hep anlamadım ki.
@TevfkAydn bunah gidersen bida konusmam senle geri donersin sen o zamanda ben konusmam bunahlik yapma kimse icin degmez konu ne bilmiyom o yuzden cok ayrintiya girmiyom . Giderim diyirsan git bu da sana son yazisim olsun
iyi demiyom gidiyim de bensizlikten dibsiz kuyulara dus sesini tek ben duyabiliyim emmmiiiii 🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂komsu komsunin kulune muhtactir site komsun sun benim kulume muhtac kal emmmmmiiiiiii 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
sarki dinleyek 🤣bn kusmem 3gunden sonra kus kalinmaz bn kirilirim sadece , giti giti dag gibi delikanli kul gibi eridi giti bn neydim oyle onu karadeligemi yoladim bilmiyom ki leeeeeeen tevfik fikret ordamisin duzeldin mi yoksa yine mi cokustesin inerim bu sefer kimse motive edemez kal savas kim kime dum duma boş ver eleri
@hhsynn84 mustafa benden iyisini durustunu bulamaz, bulsa bile bn birakmam o bbnm kimseye vermem benim o 😋😋😋😋😋evlenince hecesimi alqna kadar baglayim bari cocugu 😅🤣😅😂🤣🤣kaçmasın
akilsiz basin cezasini ayaklar ceker hep benimde bugun oyle oldu namazimmi zamaninsa kilmadim Şu an birsuru kaza oldu 39rekat namazkildim Allh kabul eder insAllh
En İyi Cevaplar