Eşim kaynımın kızı için sürekli beni dövüyor, sürekli eve huzursuzluk koyuyor, sevgili yapıyor, geliyor dövüyor, sen niye bana demedin, hiç beni öldürdü o gün resmen. Geçen akşam kaynımın kızı babasıyla tartışmıştı, kız arkadaşının evine gitmişti. Ben de çocukları uyutup yukarı geldim. İlacımı içmeyi unutmuştum, baktım beni arıyor, açtım. Ben de saat bir buçuktu işte, ağlıyordu, işte babam bana böyle demiş, ben çıkıp gelmişim, gitmeyeceğim. Ben de ona kızdım, dedim ki hani sen niye bize gelmedin. Bu arada onu da seviyorum yani, onunla aramda hiçbir sorun yok. O da dedi ki işte ben gelsem mi acaba, dedim kalk gel, dedim amcanlar, babanlar duyarsa dedim daha kötü olur dedim, kalk eve gel dedim, ben uyanığım. Neyse eve geldi. Dün akşam eşim bana dedi ki işte saat kaçta eve geldi, ben de o kızmasın diye dedim ki saat 12.30'da geldi. Eşim gitti, kameradan baktı saat kaçta gelmiş diye, iki buçukta geldiğini görünce bana kızdı, gene bana saldırdı, bana hakaretler etti, telefonumu aldı, mesajlara girdi. Yani ben artık dayanamıyorum, ne yapmalıyım, ne etmeliyim, hani ona da diyorum, senin bir sürü abinin çocukları var, kızları var, sen niye onlara değil de sadece buna niye, yani sana ne kaçta gelmişse gelmiş, sana ne, abisi var, babası var, sana ne; en fazla bir daha gelme evime dersin, olur biter. En son ben de dedim ki ben çıkıp gideceğim, onu getir, senin çocuklarına o baksın dedim. Bilmiyorum, psikolojim bozulmuş, o kadar kırgınım ki, bir de sonradan gelmiş bana diyor ki başkaları için huzurumuzu bozmayalım, beni resmen deli ediyor.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer