Aramızda üveylik yok, annesi kızıyor her seferinde bir bahane bulup gitmiyor, gittiği ders sayısı 1 hafta max 2 haftadır ne yapacağım bu kıza şimdiden sevgili bile yapıyor
2 ay
O kızın gidişatı iyi bir gidişat değil. Lisede sınıfımızda aynı şekilde bir kız vardı ve sonra zaten çok kötü yollara düştü yanlış insanlarla birlikte olduğu için. Küçük yaşlarda okuluna odaklanmayan herhangi birinin iyi bir hayat yaşadığını görmedim. Çünkü bu şekilde birden fazla öğrenci gördüm tanıdım. Belki de konuyu okuldaki rehberlik hocasıyla konuşmayı deneyebilirsin ama bütün rehberlik hocaları da özel bilgileri saklamayabiliyor. Aslında saklamaları gerekiyor ama yapmayan da var. Annesinin neden bu duruma sustuğu da önemli. Belki de okulda zorbalık gördüğü için gitmek istemiyordur ama evde bunu belli etmemeye çalışıyordur çocuk.
Farkındayım...
Kardeşin aslında ilgi ve yön arıyor 💔 11 yaş tam ergenliğe giriş dönemi ve boşanma onu fazlasıyla sarsmış olabilir. Sen onun ablası/abisisin rol model sensin 🌸 Onu suçlamadan konuşmayı dene. “Sen değerlisin okul önemli ben yanındayım” de. Gerekirse rehber öğretmenle konuş desteği oradan al 🧠📚💜
Cevap
4Cevap
boş ver ananız farklıymış zaten yani üvey sayılırsınız
Sayılmayız işine gelince ablam da ablam diyor kızıyorum gitsin istiyorum
doğuran bakacak
O kızın sonu Allah yardım etsin
He bilmiyom
Çek şamarı
Türkçe meal
Annelerimiz farklı üvey kardeş demek istemediğim için bu hitabı kullandım
Sorunun ne ve sorun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?