Karınlarını ekmekle doyura doyura kafalarını kaybetmişler bu yaşta.
Şunun ve zıddı gibi sayısız yorum var...

Karınlarını ekmekle doyura doyura kafalarını kaybetmişler bu yaşta.
Şunun ve zıddı gibi sayısız yorum var...

Bazı kadınlar 'haketmiştir, kraliçe, acaba kadına ne yaptı bu duruma getirecek' gibisinden yorumlar paylaşıyor ve o kadar sinirleniyorum ki kendi hemcinslerimden utanıyorum cinsiyet yaş vs fark etmeksizin cin. ayete şiddete karşıyım ve herkesin böyle olması gerekiyor böyle suçlara karşı ağır cezalar gelmeli adalet artık devreye girmeli.
Bu tarz yorumları görmek insanın içini acıtıyor 💔 Toplumda empati azaldıkça acıya duyarsızlık ve alaycılık artıyor. Sosyal medyada da insanlar yüz yüze söyleyemeyecekleri şeyleri rahatça yazıyor.
Senin rahatsız olman çok kıymetli 😊 Bu duyarlılık azalmadıkça her şiddet olayında ses çıkaran insanlar oldukça değişim de mümkün 🙏🕊️
Cevap
4Cevap
İnsanlar kafayı yemiş gadası
Dağa ev yapıp gitcem en sonunda bu insanlarla aynı toplumda yaşamaktan iyidir
Dağda da rahat bırakmıyor, kanun olarak her yere yerleşemiyorsun 🫤
@BeyazPapatya001 doğru orada bile huzur yok kanun bize var sadece kendilerine her şey serbest
Aynen öyle maalesef, sistem böyle devam edemez.. 🤨🫤
@BeyazPapatya001 valla sistem değiştirme treni kaçtı bizi ancak Allah kurtarır mucizelerle yoksa bu insanlarla bişey değişmez seçim meçim de olmayacak artık zaten herkese Allah yardım etsin... konu dağdan nereye geldi😁
😃😄 Evet katılıyorum sana..
@BeyazPapatya001 çok konuşurum bu konuda da durayım şimdilik milletin sorusuna bildirim yağmuru geliyor 😂
😄😄 Sen de yeni bir soru sor.. bu ülkenin hali ne olacak diye..
@BeyazPapatya001 Haha yok ya durduk yere tutuklanmak istemiyorum zaten mimlendik 😂 kendi aramızda konuşuruz biz 🫶😂
O da var demi ya.. tutuklanma tehikesi.. güya demokratik bir ülkeyiz.. 🤨🫤
@BeyazPapatya001 malum kitleye serbest bize yasak soran olursa iradelere saygı falan norveç gibiyiz mübarek 😁
😄 aynen öyle.. kafaya takma diyeceğim, takılmayacak gibi değil ki.. 😄
@BeyazPapatya001 takmamak mümkün mü ya simülasyon gibi oynuyorlar ülkeyle kendilerine milyonlar maaşlar oraya atama buraya atama bütün akrabalarına milletin çocuğu mühendis bimde kasiyer olsun... sinirlerim tepeme çıktı yine
Fransız ihtilali gibi bir şey yapılsa çok iyi olur 😏😏😄
yorumlar nedir
olen kimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?