Tam 26 yıl önce bugün Gazeteci Turan Dursun, halka gerçekleri anlattığı için yobazlar tarafından katledildi. Sürekli tehditler alıyordu. Islamın gerçeklerine verecek cevabı olmayanlar ona diş biliyordu. Kimse karşısına çıkıp tartışamıyordu. Tartışamazdı da. Arapça ana diliydi. Eski bir müftüydü. O zaten biliyordu öldürüleceğini ve "Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım?" diyerek ölümü göze aldı. Turan Dursun, bir aydınlanma savaşçısıydı. (Karikateist sayfasından alıntıdır.) Peki siz Turan Dursun'un katledilişi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hoşgörü hoşgörü diye bağıran insanlar neden inanmıyor ve insanları bu konuda bilgilendiriyor diye adamı katlettiler? Dinlerinden bu kadar eminlerse neden birilerinin sorgulaması onları rahatsız ediyor? Dipçe: Yobazlar gelmesin, engelliycem direk.
Turan Dursun'un Katledilişi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Turan dursun kadar ahmak bir din adamı gormedim ahmak din adamı cok piyasada bu arada her neyse gelelim bu zatın cia ile iliskisine ummeti parçalamak amacli cia siyonistlerinin projesidir belgeli açıklandı araştıran bulur tuncay özkan bu zatin cia ilişkisini bizzat açıkladı televizyonda abd belgeleri ile Bu zatın din bu adlı eserlerini okudum seri halde kitapligimda makaleleri 2000 e doğrudaki yazıları mevcut elimde el yazmaları dahil tarih bilgisi sıfır ayetleri çarpıtan biri yillarca batinin kuranda celiski almanyasindan ingilteresine bulamadığı celiskiyi bulmuş ahaha sozum ona bu kişi bati toplumunun eseri batının bulamadığını bulacak ayet çarpıtan ki coguna gülmemek elde degil Haman olayinda sozde kuranda çelişki var diyen zat haman iranda yaşamış diyor tarihçiler bu zata kıçıı ile guluyor Allah inancını nasıl kaybettiğini kitabında şöyle açıklar diyor ki boya fırçasını duvara rastgele salladım eeeee çeşitli sekiller çıktı tesadüfen eeee demek tesadüf allah yok diyen biridir bu zat inananlarca okunmalıdır islamın yüceliğini barizce ortaya koyuyor bu zat yazdığı islama daha bağlanmaya sebebiyet verecek sekilde yani kendi bile bunu ummamıştır Not:Bu zat asla oldurulmemelidir islamda meşru öldürme açıktır oldurenin islama gore allahin karşısında hesap günü işi zor
Hiçbir din adamı karşısında konuşmaya cesaret edemezdi. Çünkü herkesten daha çok bilgiliydi. Baktılar ki böyle olmayacak, haince vurdular aydınlık savaşçısını. Bu katil yobazlar başka bir şeyden anlamaz zaten.
Sonuna kadar katılıyorum lakin yobazlar gelmesin engellicem direkt yazarak sende onu katleden yobazların bir örneği olmuyor musun? Bırak tartış savun engellemek neden?
Böyle şeylerin hiçbirini takip etmiyorum. Nadiren haberlere bakıyorum çünkü artık kaldıramıyorum. Her seferinde sinir krizi geçiriyorum. Bu yüzden yazının birazını okuyabildim ama ne anlatmak istediğini anladım. Gün gelecek, erler meydana toplanacak. Bu vatanın hainleri, hepsi tek tek hesap verecek.
Aydınlıktan rahatsız olan yarasalar her zaman, her dönemde var malesef, nerede bir gerçeği söyleyen var ağzı kapatılır, sözü kesilir, canına kıyılır olmuş, düzen böyle birileri söyler, birileri gocunur, birileri ölür, kimsenin haberi bile olmaz...
Turan Dursunun söyledikleri doğrudur demiyorum. Doğruluğu yanlışlığı bilinmez ama kimseye zararı olmayan sadece görüşlerini paylaşan bir insanı öldürmek hangi dine, hangi görüşe sığar? Hangi abdest temizler ellerindeki kanı?
İslamın öldürme dini değil, hoşgörü ile güzel bir şekilde yaşatma dini olduğunu anlayamayan örümcek kafalı yobazların dinine sığar, onların müslümanlığından dahi şüphedeyim Allah bilir
Aslında her sorunun cevabı Kuran'da din adamlarının çoğunu sevmem ama doğru söyleyen kim olursa olsun dil din gözeterek bakmam sadece insan olarak görürüm yobazlara gelince bence cehaletin vücut bulmuş halleri onlar eğitim ilim bilim bu olursa herşey olur
Simdi ben Turan Dursun un kitabini okudum ozellikle tabu can çekisiyor. Bir dinsiz olmama ragmen provokatif bir dili vardi. Kitapta okudugum en son cumleden sonra yarim birakt ve gerek yok dedim. Elestirmek baska bir sey kufurle saldirmak bambaska bir sey. Oldurulmeli miydi? Kesinlikle hayır. Sadirdim mi? Ona da hayır
Evvet, hatırlatman güzel oldu tesekkürler. Diğer aydınlar gibi o da arı kovanına çomak soktu. Amacı halkın bilgilenmesi için idi. Bazı mihrakların hedefi oldu
Siz çok hoşgörülü sün sığır ateistlerin cumhuriyet dönemi boyunca onbinlerce masum insan öldürdünüz TSK mahkemeler medya bürokrasi hep dinsizlerin elinde ama baskıyı müslümanlar yapıyor
Kemal paşanın öldürdükleri hep dinsizler değil mi ordu mahkeme medya bürokrasi bankalar ve sermaye hep dinsizlerin hakimiyetinde ama baskı yapanlar Müslüman değil mi yersen
Arkadaşlar hicbir dün yoktur ki eleştirdiğinde ölüm fermanı verilsin bu sadece İslam'da vardır eğer eleştirir sorgular ve senin iradene yatmayan şeyleri dile getirirsen Tanriya savaş açmış olarak sayılır kâfir olarak nitelendirilir ve öldürülürsün.
İslam da zorlama yoktur, ama inanmazsan ya kafana sıkarız, ya kafanı keseriz ya da cehennemde etin kemiğin eriyene kadar kazanlarda kaynatır seni merhametli Allah :(
Haklısın ama bu bizim düşüncemiz. Ama bir insanın mantıgına yatmışsa ve inanıyorsa bir şey diyemeyiz. Herkes özgür. Tabiki kimseye saldırmamak şartıyla.
En İyi Cevaplar