Balıkesir'de kuryelik yapan üniversite öğrencisi, alkollü olan ve 6 suç kaydı bulunan şahıs tarafından bıçaklanarak öldürüldü. pic.twitter.com/2NIrXFjRez
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) May 14, 2024
altı suç kaydı varmış ama sokakta.
Balıkesir'de kuryelik yapan üniversite öğrencisi, alkollü olan ve 6 suç kaydı bulunan şahıs tarafından bıçaklanarak öldürüldü. pic.twitter.com/2NIrXFjRez
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) May 14, 2024
altı suç kaydı varmış ama sokakta.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu psikopat kitle hükümetin oy deposu, hükümet'de oy icin bunlari koruyor iste. AKP hükümeti Milletin güvenligini umursamiyor. Kendi cikarlari icin ülkeyi yakmaya hazirlar.
Tek merak ettiğim soru şu; cezaevlerinde yer mi yok ki bu insanlar sokakta?
Mahkum aileleri müthiş örgütlenmiş vaziyette, yıllardır da böyle. Hükümeti oyla tehdit edip af çıkartıyorlar. Yüzlerce kez bu mahkum aileleri ile Twitterdan kavga ettim, tartıştım.
Af yoksa oy yok diyorlar.
Ben 18 yaşındayken birisine sosyal medyadan küfür etmiştim, beni savcılığa vermiş. Evime herhangi bir mahkeme celbi gelmemesine rağmen savcı hakkımda yakalama kararı çıkartmıştı. Neyse bir gün ailemle yolda giderken polis çevirdi, tc kimlik kontrolü yaptı. BEnim aranmam çıktı. Birine sövmüşsün karakola geleceksin , demişti. Ben şaşırıp nasıl ya öyle bir şey yok mok derken '' eğer gitmeye çalışırsan seni vururum '' demişti. Hiç unutmuyorum :)
Altı suç kaydı olan adam sokaktayken siyaset konuşan insanlar içeride bu terslikte bir işlik var
Cinayet değil bu bir vahşet. Allah belasını versin o bıçaklayanın
Gördüm bizim buraya çok yakın çok korktum zaten bı insanin altı suç kaydı olmasına rağmen hala dışarda olması sorun. vidyoyu görmemiştim
6 suc kaydi olan adam iceride degil de sokakta gezebiliyorsa suc islemekten de korkmaz, basina bir sey gelmeyecegini biliyor ne de olsa. sucun buyugu bunlari disari salanlarda
Birisine sosyal medyadan küfür davalık olursan Pkklılara yapmadıkları muameleyi görüyorsun, tecrübe ile sabit.