Benim görüşüm tabii ki, düğün bana gereksiz geliyor. Ona vereceğimiz parayla güzel bir tatil yaparız ya da birikim yaparız diye düşünüyorum.
Benim de ileride olacak inşallah ama sorarlarsa düğün istemiyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Benim görüşüm tabii ki, düğün bana gereksiz geliyor. Ona vereceğimiz parayla güzel bir tatil yaparız ya da birikim yaparız diye düşünüyorum.
Benim de ileride olacak inşallah ama sorarlarsa düğün istemiyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende senin gibi düşünüyordum geç evlendim ve düğün yaptım … iyi ki yapmışım. ileride içinde kalır. Para geliyor gidiyor ama anilar gelmiyor .. o gün kendini bir prenses gibi hissediyorsun bütün gözler sana odaklı. Ve hayatında bir kere yaşıyorsun bu duyguyu. İyi düşün derim 😇
Bilmiyorum ki canım bana cok uzun zamandır saçma geliyor. Nikahtan sonra ailecek yemek yemeğe giidiyorsun ya o daha iyi geliyor. Fikrim değişir mi bilmiyorum. Ama düşüneceğim yine de teşekkür ederim. Mutluluklar dilerim🤍🥰
😇💙
Düşüncen çok mantıklı duruyor 😊 Nikah yapıp parayı tatile ya da birikime ayırmak uzun vadede daha huzurlu hissettirebilir 💸✨ Ben de kalabalık düğünlerden çok anlam yüklemiyorum artık. İki taraf da rahatsa sade bir nikah, sonrasında sevdiklerinle küçük bir kutlama bence harika olur 💐💕
Cevap
7Cevap
Aynı seyleri düşünüyorum. Düğün kadar saçma bir adet yok. Bir sürü gereksiz masraf. Hele hele bu zaman da tamamen para tuzağı.
Gerçektennn
Aynı fikirdeyiz düğüne verecek parayı bana versin 2 katına çıkartayım
Nikahta da gelinlik giyiyorsun jdjdksk nikahtada takı takılıyo.
Bir pasta dans ve millet içinn niye gereksiz harcama yapalım değil mi? Onun yerine gidersin nikah sonrası ailecek yemek yersin.
Eğer çevren çok kalabalık geniş ve zengin değilsem düğün gereksiz ama bu işler artık gösterişe döndü kız isterken bile yer tutuyorlar artık
Durumları dügün yapmak icin kötü değil öyle ama istemiyorum çok saçma geliyor
Nikah ama üzülüp pişman olacaksan düğün yap
Olmam ya
Nikah düğün yapmam ben
Bence de cok saçma ya
Nikahı yap bir yemek ye sonra al balayına bu kadar basit düğün damatlık gece 11 kadar takıl ee gerdek stresi felam filan problem
İmkanım var yaparım ben
İlk kez evleniosam düğün yaparm kesinlikle
Sen evliydin demi
Akıllı hatunsun vel hasıl
Çok saçma ya ona vereceğimiz parayla gider arabaya yatırım yaparız ya da koyarız bankaya birikim yaparız
Teşekkürler bu arada
Rica ederim yani sen tutumlu biri olursun belli parayı nerde harcamam gerektiğini biliyorsun o yüzden standartların üstünde yaşaman kaçınılmaz düşünüyorum mutluluk seninle olsunn
Aynen tutumluyum cimri asla değilim ama paranın nerede kullanılması gerektiğinin farkındayım ya. Teşekkürler sağolun
Yani bu düşünce de bir kadının zaten cimri diyemeyiz ki yani şu durumda cidden düğüne verecek para boşa harcanmış olacak olan para bir topluluğu karnını doyurup eğlendirmek için ne gerek var o külfetin altına girmeye o para ile başka ihtiyaçlarını karşılarsın ve evinde eşinle mutluluğu yakalarsun
Kesinlikle katılıyorum ben de diyeceğim zamanı gelince
İnşallah burcun ne senin
Boğa
Nisan mı benim de boğa 😃
Yok Mayıs
Benim Nisan seni takip edebilir miyim
Olmaz mı
Yok sağol
Havalara bak sanki ejderhası var
Nikah yeterli bence
Nikah yap geç bence
Nikah en iyisi