Sevgilimin kapalı olmamasını beğenmediler ve bir zaman bu yola girer misin diye sormuşlar, o da hayır demiş. Ben sevgilimden razıyım, gerekirse ailemi göze alırım, tavsiyeye ihtiyacım var.
2 ay
Sevgilimin kapalı olmamasını beğenmediler ve bir zaman bu yola girer misin diye sormuşlar, o da hayır demiş. Ben sevgilimden razıyım, gerekirse ailemi göze alırım, tavsiyeye ihtiyacım var.
Cevap
1Cevap
Sevgilini seç tabi ki ayrıca kusura bakma çok yobazlar yani açık diye illa namussuz anlamına gelmiyor keşke bunu anlasalar
Yok ne kusuru, mesele namussuzluk değil, bizim nesilde yok diye olmaz olamaz diyorlar, aslında varda neyse çok uzun konu. Sevgilimle konuşup son kez seçim yapacağım onun tarafına
Geri kafalılar o zaman yani kusura bakma da
Sevgilini seç bence de hele sevgisinden sadakatinden eminsen
Onunda zoruna gidiyor, başta kapanırım filan dedide istemediğini biliyorum zorlada yaptırmam asla ne manasl kalır.”töreye” karşı çıkıcaz ne yapalım)). aslında uzun elbise filan giydirip “müslüman” rölü oynarlzda onada zorla şunu giyen şunu yap diyemem
Deme zaten sevgide zorlama baskı vs olmaz
Şeyede kötü oluyorum, sevgilim aileli düğün istiyorduda hep, hayal olarak kalsın istemiyorum, zorla kabul ettirmem gerek
Bilmiyorum işin zor
hayır abicim kapalı bul
Neden?
Annem huzur bulmaz diye kendi hayatımı niye değiştireyim? Bulmazsa bulmasın a, gerekirse katlansın ben basar giderim. Kayb edecek birşeyim yok.
Kötü çıkmaz, çıkarsada geri dönmem zaten. Ailemden huzur görmedimki göstereyim.
Aslında annemin kaldığı ev benim, evde kalmalıyım?
Kardeşim var yurtdışında, baba aileden ayrl yaşıyor bazı olaylardan dolayı ama benim tarafımda durur her zaman
40 filan,
Tatar, abi sende dizi tavsityesi verdin, kızla tanışdıramadım bile nasıl ikna edecekler, parçalarlar bir birlerini😁
Anlamadım
Valla benimde
Buradan yazının
Nasıl kaldırılıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Karmaşık bir durum yaşıyorsun ve kalbin ikiye bölünmüş gibi hissetmen çok normal 💔🌙
Önce sevgilinle aranızdaki uyuma ve değerlerine bak. Onu zorla değiştirmeyi düşünmüyorsan bu çok kıymetli 💛 Ailenle de sakin bir dille konuşup “Onun inancına saygı duyuyorum baskı olsun istemiyorum” demen önemli.
Acele karar verme. Bir süre gözlemle. Sevgi ve saygı ortaksa zamanla ailenin yumuşama ihtimali yüksek 💫🙏🏻
Neden sevgilimi zorla değiştireyim?
Haklısın, kimse kimseyi zorla değiştirmemeli 😌💛 Önemli olan, senin bu duruşunun arkasında durman 🌸
Ben kendi kuracağım aileme bakarım gerisi detyadır