Sevgilimin ailesi beni ve ailemi istemiyor?

Merhabalar herkese, çevremde o kadar arkadaşım var ama bu konularımı kimseyle paylaşamıyorum içimi açamıyorum onlara benim de aklıma burası geldi tavsiyelerinize ihtiyacım var :( Tam 1 yıldır bir ilişkim var onu çook seviyorum karakteri, düşünceleri, davranışlarını kendime yakın buluyorum. İkimiz de aynı yerde yaşıyoruz aramızda 8 yaş var o Alevi ben Sünni. 10 gün önce erkek arkadaşım ailelere konuyu açalım dedi ben daha önce de aileme açmıştım ama aramızda mezhep farkı olduğundan ailem biraz olumsuz baktılar ama en sonunda ailem benim mutluluğumun her şeyden daha önemli olduğunu söyleyip tanışmak istediler ailesiyle ama onun ailesi istemedi aramızda farklar var bunlar sorun olur dedi ve erkek arkadaşım 3 defa bu konuyu açtı onlara ama onlar direttiler ve biz bugün ayrıldık çok üzgünüz onun üzülmesini hiç istemiyorum ben de üzülmek istemiyorum ama nasıl dayanacağım bilmiyorum tam da kpss sınavına hazırlanmam gerekiyor ama ben bu acıyla baş başa kaldım bazen düşünüyorum acaba beni sevmiyor mu çünkü seven bir insan her durumda kararının arkasında durur üstelik 35 yaşında yetişkin yani ama ailesiyle de arası kötü olsun istemiyorum fakat Ona da söyledim ailen bırak ailemle tanışmayı beni bile görmek istemediler daha çok şey de söylemek istedim ama kıyamıyorum ona çok seviyorum :(

Sevgilimin ailesi beni ve ailemi istemiyor?