Eşim İstanbul’a taşınmak istiyor, Ankara’da kafasına göre iş bulamadı, orada işi hazır ben de onayladım ama depremden dolayı korkuyorum, siz olsanız eşinizi de alıp İstanbul’a taşınır mıydınız?
2 ay
Eşim İstanbul’a taşınmak istiyor, Ankara’da kafasına göre iş bulamadı, orada işi hazır ben de onayladım ama depremden dolayı korkuyorum, siz olsanız eşinizi de alıp İstanbul’a taşınır mıydınız?
Deprem korkusu ciddi bir kaygı, ama eşinle birlikte yaşam ve iş imkanları da önemli. Ben olsam riskleri azaltacak önlemler alır, hazırlıklı şekilde taşınmayı düşünürdüm; tamamen korku yüzünden hayatı durdurmak da çözüm değil. Karar dengeli olmalı, her şeyi göz önünde bulundur.
Deprem korkun çok anlaşılır 🫂 Bu korku küçümsenecek bir şey değil. İstanbul’a gitmek istiyorsan önce sağlam zeminli, yeni yönetmeliğe uygun bir ev araştırabilirsin 🏠 Eşinle oturup artıları eksileri sakince konuşman önemli. Ben olsam güvenli bir semtte ev bulmadan taşınmazdım. Hem kalbin hem mantığın ikna olmalı 💗🌿
Cevap
10Cevap
Şöyle bakıyorum da piyasada asıp kesip Gürleyen insanlar en çok depremden korkuyor.. Demek ki bu insanlar şimdiye kadar kimleri üzdüğünü kimlere gaddarlık yaptığını hak yediğini iyi biliyor..
İstanbul'da deprem olduktan sonra türkiyenin herhangi bir yerinde yaşam kalacak sanki
kasma bu kadar
Sonuçta sayulı nefes korkmana gerek yok biz balılesirde hergün sallanıyoz
Gelir düzeyiniz iyiyse yüksek apartmanlarda oturmak yerine az katlı ev satın alır veya öyle bir eve kiracı olarak yerleşirsiniz.
Peki ya istanbuldan önce Ankara'da deprem olsa? Türkiye'nin her yeri deprem bölgesi
Anadolu yakasına yeni binalara taşının Ataşehir Çekmeköy güzel
Eşim ne iş yapacak kaç lira alacak
Ankara’ya alışmış biri İstanbul’da zor yaşar
Bu korkuyu yenebileceksen taşın
Gelmezdim
Taşınma bence unutma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?