Depremin haritadan sildiği, çocukluğumun şehri Hatay'dan artık taşınmaya, İstanbul'a yerleşmeye karar verdim! Zorluk yaşar mıyım?

Hatay'da ailemle yaşıyorum, 25 yaşındayım, özel bir hastanede çalışıyorum hemşire olarak. Depremde şans eseri hayatta kaldık, canımızı zorda olsa kurtardık. İkamet ettiğim mahallede neredeyse sağlam bina kalmadı, komşularımız enkaz altında can verdi, akrabalarım vefat etti. Psikolojik olarakda artık burada durmak istemiyorum. Annem ve babam memur emeklisi, bütün gün evdeler. İstanbul'da özel bir hastanede iş ayarladım, ailemle birlikte Hatay'dan taşınmayı düşünüyorum bir daha bu şehire dönmemek üzere gitmek istiyorum. Bugüne kadar İstanbul'a hiç gitmedim, nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum. Kalabalık olduğunu, trafik sorunu olan bir şehir olduğunu biliyorum sadece klasik olarak. Sizce İstanbul'a yerleştiğimde zorluk yaşar mıyım? Pişmanlık duyar mıyım?

Depremin haritadan sildiği, çocukluğumun şehri Hataydan artık taşınmaya, İstanbula yerleşmeye karar verdim! Zorluk yaşar mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Depremden dolayı uzun süredir elektrik yoktu, telefonlarımızı kullanamadık. Haliyle sosyal medyayı da kullanamadım, televizyon izleme imkanımda olmadı. Zaten çalışıyordum yoğun bir şekilde. Hastalarla ilgilenmekten başımı kaşıyamadım. İstanbul'da deprem olacağını bile sizler burada yazınca gördüm, bilgim yoktu. Ankara 'da çevremiz var, akrabalarımız var. Referans olabilecek iş insanlarıda var. Ben bu konuyu tekrardan bı değerlendireyim. Değerli yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bildirim geldikçe tüm yorumları okuyorum tek tek bugün evde olduğum için. Okumadığımı düşünmeyin ama bu kadar görüş beklemiyordum. 😊❤️
Depremin haritadan sildiği, çocukluğumun şehri Hatay'dan artık taşınmaya, İstanbul'a yerleşmeye karar verdim! Zorluk yaşar mıyım?