- Gündem konusunda 686 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun başınız sağ olsun. Hataydaki depremden kaçıp İstanbul'a gitmek pek akıllıca bir hareket değil sanki? İstanbul depremi her an ve bu yaşadığımız depremin çok daha büyüğü bir felaket ile bekleniyor. Şehir seçimi yaparken fay hatlarının bulunmadığı, depremden en az etkilenecek şehirleri tercih etmenizi öneririm ben
02 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okur musun hayatım
- +1 yıl
Ankara çok daha iyi olur hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
En İyi Cevaplar
+1 yılGüzelim öncelikle çok ama çok geçmiş olsun yaşadıklarınız çok üzücü ve son derece haklısın ben bizzat yaşamadığım halde hala gördüklerimin etkisinden çıkamıyorum daha bu öğlen bir arkaşım geldi misafirliğe onla bile tek konumuz deprem yaşananlar nasıl hayatlarını tekrar kazanacak bu insanlarımız idi.. Fakat sen bir noktadan başlamak için adım atmışsın bu kısa sürede öncelikle bu gücünü iradeni tebrik ederim 👍🏻 ve sonra İstanbul gerçekten zor bir şehir ve tehlikeli ama gel gör ki iş imkanı çok sana tek tavsiye çok yüksek katlı ve eski bir bina seçme en azından 99 depreminden sonra yapılan binalardan olsun sen şu saatten sonra önlemini al çünkü bu şehirde de ciddi bir tehlike söz konusu madem birileri bizim canımızı malımızı ailemizi düşünmüyor biz *2-4 katı düşünücez ve öyle hareket edicez gerisi Allaha kalmış görüyorum insanlar şuraya buraya gidelim diyor İstanbul depremi için ya depremin nerde bulacağı belli değil hadi ondan kurtuldun kaçtın kaza yaptın yapılacak olan iyi binada oturup hayatına devam etmek sende şu saatten sonra bunu yapmalısın tek tavsiyem bu olur ve yapmaya başlamassın da zaten..
00 Yorumla
+1 yılDeğerli arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Hepimizin başı sağolsun. İstanbul un ne tarafında iş ayarladın onu da belirtseydin keşke. İstanbul öyle bi şehir ki, Anadolu yakası çalışır, Avrupa yakası harcar. Öyle bi yer. Ama yine de stres atmış olursun. Kafanı toparlarsın.
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da en büyük sorun trafik ve kalabalık 👍 iş yerine yakın bir ev bulursan trafikten kurtarmış olursun kalabalık sorununa ise sanırım çözüm bulamazsın ama işin garip tarafı İstanbul depremi yolda 👍 yani yağmurdan kaçarken doluya tutulma sonra.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Ben İstanbul'da yaşıyorum. İstanbul'da bir deprem bekleniyor doğru ama söylendiği kadar büyük olmayacak. Şener Üşümezsoy ve Ahmet Ercan deprem konusunda en bilgili en güvenilir 2 isim. İkiside İstanbul'da maksimum 6.5 büyüklüğünde olacak diyorlar. 6.5'luk depremde İstanbul'a çok ciddi hasar verir orası ayrı konu.
Ankara yazanlar olmuş ama benim sana önerim, Mersin'e taşınmalısın. Mersin hem deprem açısından en güvenli birkaç şehirden biri. Konya, Karaman, Mersin, bu 3 şehir deprem açısından en güvenli şehirler çünkü fay hattı geçmiyor. Ek olarak Edirne, Kırklareli, Trabzon, Giresun, Rize, Artvin, Nevşehir, bunlarda çok güvenli şehirler. Ankara bunlar kadar güvenli değil. En mantıklı seçenek neden Mersin olur? Hem Hatay'a çok yakın, hem fay hattı geçmiyor, hem sahil kıyısı, hem Akdenizin İncisi Mersin'dir. İş imkanı açısındanda çok iyi. Önümüzdeki 10 yılda Akdeniz ve Güneydoğu bölgesinin merkez üssü Mersin olacak. Mersin'den fay hattı geçmediği için hemen dibindeki büyük depremden bile etkilenmedi. Kahramanmaraş depremini maksimum 4-5 şiddetinde hissettiler ve hiçbir bina yıkılmadı. Mersin seçeneğini şiddetle öneriyorum. Ankara 'ya uyum sağlamakta çok zorluk çekersin, Mersin tam size göre.00 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim , öncelikle geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun , evet İstanbul için bir deprem diyorlar ama Allah büyük … temennimiz olmaması yönünde , benim naçizane fikrim daha küçük şehirde yaşaman. Neden? Atlattığın ağır travma sonrası hayata adapte sorunu yaşayabilirsin , büyük şehirde bu stres daha çok artacak. Trafik , ev bulma sorunu , kira , geçim sıkıntısı oraya alışma derken kendini yine bir burhanın içinde bulabilirsin. Elinden gelir mi bilmiyorum ama daha küçük bir yer senin adına daha iyi olabilir. Heee olmadı mı? Sıkma canını yaşın genç enerjin var hepsinin üstesinden gelebilirsin. Bol şans diliyorum sana şimdiden her şey kalbinin güzelliğince olsun 🤲
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstanbul'u Yasak elma dizisindeki ender ve yıldızın yaşadığı bölge olarak hayal edip gidenler sonra çok büyük duvara tosluyor. Çünkü ;gerçek İstanbul'da :( boğaz ve köprü nün olduğu yerler ) sadece zenginler oturuyor ve diğerleri oturduğunu sanıyor ( yani canım sen İstanbullusun diye kandırma ). Allahın boşverdiği boğazdan 3 - 4 saat uzakta yerler sırf "İstanbul" diye geçiyor diye 2 maaşını sadece kiraya bırakırsın ayda yılda bir sırf deniz boğaz görmek için nefes kokunu her an burnunda hissetmek bence aptallıktır.
110 Yorumla
Soran+1 yılNe yaşıyorsun ya :))
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarımın neresinde ne var doğruları söyledim
Soran+1 yılBen İstanbul'da iş buldum, oraya taşınacağım diyorum. Alışma konusunda sorun yaşar mıyım diyorum sen bana dizi diyorsun, boğaz köprüsü diyorsun. :))
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'un sırf ismi geçiyor diye 3 4 saat merkeze ve boğaza uzaktaki köyden bozma yerlere 2 maaş kira isyorlar böyle açıklayıcı oldumu?
Soran+1 yılTamam konu kira fiyatları değil, maddi açıdan problem yok zaten. Tek konu sadece küçük bir şehirden büyük bir şehire, hiç bilmediğim bir şehire geliyor olmam. Anlatamadım ki :))
Cevap sahibi+1 yılKaç para veriyorlar bulduğun işte
Cevap sahibi+1 yılİstanbul çok kalabalık ve hertürlü insan var burada bu şehir adamı çok yoruyor feleğin çemberinden tertemiz geçiriyor deprem gördüm daha ne olabilir deme İstanbul gerçekten öyle bir şehirdi tabiricaizse kartları yeniden karıp dağıtan bir şehir her türlü gorurusun burada küçük dünya gibi her türlü her huyda canlı var burada
Cevap sahibi+1 yılSana diyebileceğim en iyi şey kimseye güvenme hele hele İstanbul'da double güvenme İstanbul zor bir şehir olduğu için ve çoğu kişi zor ayakta durduğu için melek yüzlü şeytanların sayısı aşırı fazla yufka yurekli biriysen şimdiden geçmiş olsun helvani fıstıklı yaptır 😊👍
Cevap sahibi+1 yılİstanbul gibi bir sehirde işinde özellikle herkes herkesi satmaya bakar terfi ve yerini sağlamlaştırmak için bu her şehirde var ama İstanbul da hardcore seviyesinde bu durum şehir zor ve tutunmak için insanlar son derece insanlıktan çıkmaya dünden hazır iş yerinde gerçekten kimseye güvenme ve hemen dökülme 2 günlük ediyorlar bu şehir canımı çok yaktı ama sonra sonra iyice uyaniklasiyorsun
+1 yılBence İstanbul yanlış seçim olur ben Bandırma lıyım burada da biliyorsun ki Marmara fayı var yani her an Marmara bölgesinde risk Altında ben yerinde olsam Konya civarı iç Anadolu da bir yer seçerdim sakın büyük şehir seçme biliyorsun nerede çokluk orada pokluk mümkünse doğduğun ve büyüdüğün topraklara yakın ve küçük bir ilçe öneririm Acımız çok büyük Ama Şunu bilmenizi de isterim devlet mutlaka yaraları saracaktır o topraklar tekrar eski günlerine dönecektir. Terk etmek kısa süreliğine olması gerekiyor. Tabiki çok büyük bir travma ama inan buralarda da rahat yok bunu bilmeni isterim.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun başınız sağolsun dilerim Allah'tan böyle bir acıyı ne siz nede kimse yaşamaz.. istanbulla taşınmak istiyorsan düşün çünkü gelecekte yakın bir deprem bekleniyor inşallah olmaz ama uzmanlar devamlı uyarıyor. Gideceksen git iç Anadolu bölgeleri deprem konusunda iyidirler.
14 Yorumla
- +1 yıl
Okudum canım geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah
- +1 yıl
Sizin için çok dua ediyorum
- +1 yıl
Aynen bende öyle düşünüyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun. Deprem bölgesinden kaçıp, deprem bölgesine geliyorsunuz. Kiralar aldı başını gitti. Belki refarans olacak birileri vardır ama burası dünyanın en kalabalık şehirlerinden biri oldu. Ben zorlanacağını düşünüyorum. Hali hazırda yaşayan insanlar bile zorlanıyor artık. Kabalalık, trafik ve şehir güvenliği bakımından kolaylıklar diliyorum.
11 Yorumla
+1 yılİstanbul'da da büyük bir deprem olacağını biliyorsunuz değil mi? Deprem konusunu açmak istemezdim hatta onu yok sayalım, İstanbul büyük bir şehir, çok kalabalık ve hayat pahalı. Size tavsiyem Akdeniz bölgesinde bi yere yerleşmeniz. Oralarda da özel hastaneler var. Bu tavsiyemi ciddiye alın lütfen yağmurdan kaçarken doluya tutulmanızı istemem.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok çok geçmiş olsun bu arada. Yakınlarınıza da allahtan rahmet diliyorum Allah yardımcınız olsun
+1 yılİstanbul zaten riskli bir bölge ve çok kalabalık bir şehir ayak uydurman uzun yıllar sürebilir. İstanbul yerine ege bölgesindeki sakin şehirlerden birini tavsiye ederim en azından İstanbul'a kıyasla daha ucuz olur ayak uydurmak daha kolay olur yeni bir başlangıç için en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum. Tüm güzellikler sen ve ailenle olsun umarım gönlünce dilediğin gibi bir başlangıç yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılKayıplarımız ve kayiplariniz için üzüldüm. İstanbul çok güzel bir yer ama o da çok kalabalık ve sağlam değil şu pozisyon da fay hattının geçtiğini düşünürsek İstanbul tehlikeli bir yer. gitme ve aynı şekilde sanırım da Ankara 'da... fay hattının geçmediği şehirler var geçende yayınlandı ben Ordu'da yaşıyorum burdan geçmediğini söylediler ama bizde sallandik, iyi bir araştırma yap bende yapacağım bir net bilgi bulursam size dönerim. ekleyin beni
00 YorumlaYıkılan evinizin önünde fotoğraf çek, yurtdışına mülteci olarak başvurun. Kanıt olarak fotoğrafları gösterin. Enkazda insanlar bağıra bağıra ölürken ancak ceset çıkarmaya gelebilen bi sosyal devlette kalmanın anlamı yok. İstanbul'dan bin kat iyidir yurt dışı. Geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılİstanbul'da yaşam konusunda kalabalık bir şehir biliyorsun ki küçük şehirlere nazaran daha zor tabii ki mesela bşr yere gideceksim bazen 1 bazen 2 bazen 3 saat önceden uyanman gerekiyor böyle şeylere zamanla alışıyorsun tabii. Bunlar sorun depil bence o kadar fakat İstanbul'da deprem bekleniyor gerçekten deprem olursa bu yüzden pişman olabilirsin neden İstanbul'u seçtin
00 Yorumla
+1 yılBence İstanbul'a gelme canım. Hatay'da depremden kurtuldun ama sırada İstanbul depremi var. İstanbul'da beton miktarı ve beton çürüklük oranı Hatay'a göre kat be kat fazla! Bence madem şehir değiştireceksin, Deprem Risk Haritası'nda en risksiz bir şehir seç kendine ve orada yeni bir hayat kur!
Hem kazandığın para metropolde bereketli olmuyor, Karaman - Konya - Niğde gibi zemini sağlam bir şehirde, kazandığın parayla daha güzel şartlarda yaşarsın!
07 Yorumla- +1 yıl
Sadece o 3 şehir mı var
- +1 yıl
@onecrazygirl Harita üzerinde en açık renkteki yerler, deprem açısından en güvenilir ve depremsiz bölgeler olarak belirtiliyor.
- +1 yıl
İzmir? Kayseri?
- +1 yıl
@onecrazygirl İzmir kırmızı. Kayseri sarı alan
- +1 yıl
Yani?
+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun ve başınız sağ olsun. İstanbul'da maddi açıdan sizde çalıştığınız sürece bir sikinti yaşayacağınızı sanmıyorum. Komşuluk kültürü fazla olmayan bir şehir bu açıdan biraz yabancılık çekebilirsiniz komşularımızla içli dişli olmaya alistiysaniz.
Onun dışında insanlara güvenmek çok zor burada çok dikkatli olmalsınız malum çok kalabalık bir şehir insanlar rahatlıkla kendilerini gizleyebiliyor kimin nasil biri olduğunu öğrenmeniz çok uzun zaman alabiliyor. İnsanlara karşı çok temkinli yaklaşmanızi öneririm gelirseniz.
Ben de hatay hakkında pek bir şey bilmiyorum ama laf atma sözlü ve ya fiziki taciz olayları ne yazikki başınıza gelebilir yolda veya ulaşım araçlarında. Tabi eğer arabaniz varsa ya da olursa bu konuda da sıkıntı yaşayacaginizi sanmıyorum.
Genel olarak İstanbul güzeldir denizi, tarihi, gezecek yerleri, modern insanları eğer tasinirsaniz size ve ailenize iyi gelir inşallah bu şehir :)00 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayati youtube izlemistim cok guzel ne kadar sirin bir yer demistim yerle bir olmus... gercekten zor bir durum ama gundemde İstanbul depremi varken bencce daha guvenli bir yere git... tabi imkanin ve durumun varsa zaten en pahali ve zor sehir İstanbul
10 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun. Yapmak istediğin yağmurdan kaçıp doluya yakalanmak gibi bir şey açıkçası. Sana tavsiyem Ankara , Konya gibi şehirleri tercih etmen.
Hem deprem açısından daha güvenilir hem de ekonomik açıdan bu iller İstanbul’a göre bir tık daha avantajlı olur senin için diye düşünüyorum00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun. Ben İstanbul'da doğmuş ve büyümüş biri olarak buradan taşınmak istiyorum. Gereksiz kalabalık ve trafik sıkıntısı olan bir şehir. Aynı zamanda büyük bir depremin beklendiği bir yer. Ankara 'da daha rahat edebileceğini düşünüyorum. Mantık açısından orası daha uygun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşin trajikomik taşınmaya karar verdiğin yerde yakın bir zamanda büyük bir deprem bekleniyor. Bana göre deprem bir doğal afet değil. İnsanların dolaylı işlediği cinayet. Ancak bu örnekte olduğu gibi bazen binayı yapanı, onaylayanı değil binada oturmak isteyenden de bir şeyler aranmalı..
01 Yorumla- +1 yıl
Dostum dediğin çok ama çok doğru ama imkanı olmayan adamın, mecbur adamın başka çaresi yok. Yine durum dönüp dolaşıp ekonomiye geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle yaşadığın psikolojiyi tahmin edememekle beraber çok üzgünüm, hepimizin başı sağ olsun. İstanbul konusuna dönersek, bence daha rahat bir yaşam açısından son tercih burası olur, evet büyük bir şehir ve seçenek çok, lâkin aşırı pahalı ve insanda bir an evvel kaçma hissini çok yoğun bir şekilde veren bir şehir. Onun dışında burada da büyük bir deprem bekleniyor, tüm bu maddeleri kafanda netleştirip o şekilde karar vermeni tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle büyük geçmiş olsun… Farklı bir şehire taşınmanı haklı buluyorum çünkü o bölge ne yazık ki güvenli değil sallanmaya devam edeceğini söylüyorlar en az bir yıl. Evsiz orada burada yaşamak zor en iyisi taşınıp yeni bir düzen kurmak ama İstanbul iyi bir tercih değil bana kalırsa. Cok büyük bir şehir, karmaşa, hayat pahalılığı vs derken yutar insanı. Ben istanbul’da yaşamayı asla istemezdim açıkcası.
00 Yorumlaİstanbul'da herkes sorun yaşıyor zaten, bu sorunun fix cevabı evet, yaşarsınız.
Benim tavsiyem, ülkenin her yerinde iş bulabileceğiniz bir mesleğiniz var sizin yerinizde olsam alternatifleri düşünürdüm.00 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun bu sıralar İstanbul pek mantıklı bir karar olmayabilir çünkü her an oradada deprem oluşma riski yüksek bence Ankara 'yı düşünmelisin hem burada hastanede çok iş bulman daha kolay olur diye düşünüyorum...
00 Yorumla
+1 yılİlk önce geçmiş olsun ama o kadar şehir varken neden İstanbul ? Hem deprem riski yüksek bir şehir hemde yogunluk kalabalık olan bir şehir. İnan elimde olsa başka sehire giderim ben gerçekten o kalabalıktan o kadar bunaldım.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Büyük şehirde yaşamak çok daha büyük sorumluluklar getirir. İstanbul yerine biraz daha ufak, başka bir büyük şehir tercih edebilirsiniz bence. Ama İstanbul 'a da giderseniz, altından kalkabileceğinize eminim.
00 YorumlaTabiki sen bilirsin ama benim tavsiyem İstanbul olmasın çünkü olası bı ikinci deprem de psikolojik olarak hep cokersin ayrıca hayatını kaybetme riskin de var ama takdir de senin elbette insan kaderinden kaçamaz mis nihayetinde
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun.
Gittiğin yer çok daha tehlikeli. Kaygılarını ve korkularını anlıyorum. Bende deprem bölgesindeyim. İstanbul'da beklenen olası deprem çok daha yıkıcı olacak. Bu sebeple serin kanlı olup göç etmemek çok daha mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun.. İstanbul tek başına destek olabilecek birileri yoksa çok zor bir şehirdir. Aynı zamanda deprem bölgesidir. İstanbul büyük bir deprem bekliyor yakın tarihte. Anlık karar vermeden iyice düşünün isterim.
00 Yorumla
+1 yılBuna pişmanlık diyerek kendinizi daha fazla yıpratmayın. Bu sizin tercihiniz dışında olan zorunlu bir olay. Ben biraz gerçekçi konuşayım İstanbul da yaşamadım ama evet biraz zor olabilir sizin için.
00 Yorumla
+1 yılİllaki İstanbul olmaz zorunda mı? Başka şehirlerde devam ettir hayatını. İstanbul güzel büyük ama hayat pahalı zor yaşamak. Küçük şehirler daha uygun her açıdan.
10 Yorumla
+1 yılMantıklı bir bakış açısı uyum sağlamanız zpr olur ama orada yaşamaktan kolay olacağını düşünüyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
İlk tepkinizin orayı terk etmek olması normal ama lütfen temelli gitmeyin, memleketinizi siz terk ederseniz oraya kim sahip çıkacak?
İstanbul depremini de göz önünde bulundurun.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Türkiye’de yaşanacak bir yer ararken fay hatları haritasına ve o yerin kentleşme şekline bak bence. İstanbul’da ne işin var aman 🤦🏻♂️
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun.. ama İstanbuldayım kaçmaya çalışıyor herkes.. deprem yüzünden sende Ankara daha mantıklı olur. Ölen kurtuldu Allah dan gelene bir şey diyemiyoruz.. Bakalım bizlerin sonu ne olacak..
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun Allah yardımcın olsun İstanbul şöyle böyle demeyeceğim sadece geleceğin yasayacagin semti iyi seçmen lazım Avrupa yakası ise geleceğin yer hiç İstanbul'a gelme derim
00 Yorumlaçok geçmiş olsun size ve tüm Türkiye'ye.. İstanbul'a taşınmayı düşünüyorsanız sağlam bir yer olmasına dikkat edin derim. Biz de bu sebepten dolayı İstanbul'un en sağlam 3 bölgesinden biri olarak kabul edilen Şişli ilçesi Paşa mahallesinden ev aldık ama inan güvendemiyiz değilmiyiz biz de bilmiyoruz. Sana da bol şanslar diliyorum. Hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun
00 Yorumla
+1 yılHatay'ı terk etme İstanbul'a gelmen bana göre büyük hata... Antalya Mersin gibi yerlere git ama İstanbul'a gelip köklerinden uzaklaşma tavsiye etmem.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatım güncellemeyi okur musun ❤️
- +1 yıl
Okudum ama yinede içimden geçeni söylemek istedim 😊
+1 yılÇok geçmiş olsun kardeşim Allah böyle bir felaketti bir daha yaşatmasın, senin içinde bundan sonraki hayatında inşallah hep daha iyi olursun ve iyi yerlere gelirsin.. kalbimiz sizinle canlar
00 Yorumlaİstanbul da riskli bir yer büyük İstanbul depremi bekleniyor hatta durum hataydan daha ağır olacak gibi.. ben olsam gelmezdim İstanbul'a.. yaşanacak bir şehir değil artık
00 Yorumla
+1 yılİstanbul da güvenli değil ki artık, burada daha büyük deprem olunacağı söyleniyor. Bence deprem riski olmayan küçük bir şehre taşınman daha iyi olacaktır. Çok geçmiş olsun. 🌸🌺
00 Yorumla- Gündem konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılYağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu. Deprem bölgesinden kaçıp yine deprem bölgesine yerleşmek anlamsız. Ankara ve çevresi çok daha mantıklı.
00 Yorumla Deprem bölgesinden kaçıp yeni bir deprem bölgesine gelmek akıl işi değil.
İstanbul'da kiralar ne kadar haberin var mı senin.
Sakın gelme çok pişman olursun
01 Yorumla
+1 yılİstanbul'da hataydan beter olucak
5 10 sene. icerisinde olma ihtimali yüksek
Ankara'ya gidersen pişman olmazsın
İstanbul'da yaşayamazsin
00 Yorumla
+1 yılYepyeni bir şehir halini alacak, terk etme❗️Memleketin her köşesi suriyelilerle doldu, bırakırsan onlara kalır. Yeni bir Hatay'ın nimetlerinden sen faydalan.
00 Yorumla- Gündem konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen Defne veya Akademi hastanesinde çalışıyordun. Ancak İstanbul'da da bir deprem beklenirken sen yağmurdan kaçıp doluya tutulmuş olmayacak mısın?
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. İstanbuldan bildiren biri olarak, hangi ilçede iş buldun öğrenebilir miyim. İstanbul ilçesine göre zorluk seviyesi değişen bir şehir çünkü
00 Yorumla- Gündem konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılZorluk yasayabilin.. orası deprem bölgesi dır, yaşam şartları da zordur
Kıbrısı tercih edebilirsiniz eğer uyarsa size
ya da siz bilirsiniz.
Bu arada çok geçmiş olsun.
00 Yorumla gecmis olsun bence İstanbul degil baska sehire git daha küxük sehirler annen ve babanin emekli maasiyla gecinin bir sure is bakarsin bursa olur eskisehir olur karaman vs
00 Yorumla
+1 yılHiç tavsiye etmem İstanbul'da hayat çok pahalı hadi durumunuz iyi diyelim, çok kalabalık yorucu bir şehir. Biz kaçmak istiyoruz siz gelmek istiyorsunuz :) bu arada çok geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılİstanbul da 7 üzeri deprem beklenıyor taş üstünde taş, kalmayacak diyorlar bangır bangır, terkedın mümkünse İstanbul'u diyorlar. Yıne de sen bilirsin.
10 YorumlaYaşadıklarıniz adına çok üzgünüm ama hayat bu yaşam devam ediyor umarım iyi bir hayatiniz olur artık.
10 Yorumlaİstanbul yanls şehir tercihi en büyük deprem orada yaşanacak deniyor yağmurdan kaçarken doluya tutulursunz başka yer tercih edin bnc
10 Yorumla
+1 yılTaşınacak başka yer yok muydu? çünkü burada da aynı şekilde deprem bekleniyor ve bu senin ikinci travman olur
10 YorumlaDepremden çıktın depreme geliyorsun hayırlısı diyeyim 😕 konyaya git antalyaya git İstanbul'a niye geliyon
01 Yorumla
+1 yılİstanbul deprem konusunda çok mu sağlam da oraya gidiyorsun kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılHayatım güncellemeyi okur musun ❤️
+1 yıldepremden kaöıp deprem bölgesine taşınmaya mı karar verdin?
02 Yorumla
- +1 yıl
mantıklı bir karar olmuş🤌🏻💕
+1 yılCok geçmiş olsun. Oradan yeni geldim ben de.. Antakya'daki özel hastanede miydin?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Defne, akademi?
Soran+1 yılİsim vermeyeyim ikisinden bir tanesi diyeyim :)
- +1 yıl
İsim verip vermemenin önemi yok oralardaydim çünkü.. :) iyisiniz dimi?
Türkiye %90 deprem bölgesi nereye gidersen git deprem sansı var sehir dışına git calıs bir süre sonra hersey normale dönünce geri dön
00 YorumlaDestek konusunda her koşulda yardımcı olmak benim için bir şereftir belki zihninden silemem ama yardımcı olurum olmalıyız
00 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun. Depremin İlk gününden beri İstanbul'da olacak deprem konuşuluyor. İstanbul yerine Ankara tercih etmen daha doğru olabilirdi
00 Yorumla
+1 yılKıyı kesimlerde ikamet etmeyin. Şehrin olabildiğince kuzeyinde, sağlam bir binada ikamet edin. Burada da deprem olacak.
00 Yorumla
+1 yılÖlümler falan görmüşsündür ya sonuçta hemşiresin neler yaşamışındır sen hastanede yani hayat bilemezsin Ölüm Her An Gelir gideriz Geçmiş olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat