AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Aşko İstanbul'da deprem olcak diyolar istanbulu bosaltin diyolar sen istanbulami gideyim diyosun İstanbul'a gitme ama yinede sen bilirsin
Tmda herkes boyle memleketini birakirsa e suriyelilwremi kalsin sonucda madureyetler giderilecek boyle kalmayacakya
Zorluk Yaşama senin için bir seçenek değil zira Hatay diye bir şehir kalmadı, ikincisi her türlü alışırsın merak etme hanımefendi
Kusura bakma ama yağmurdan kaçıp doluya tutulmak bu
Öncelikle çok çok geçmiş olsun ve ölenler için rahmet diliyorum. İstanbul'da yaşam pahalıdır, kalabalık olduğundan her türlü insan görebilirsin ama güzel şehirdir gene de
pek mantıklı gelmedi.
sonuçta İstanbul'da da bir deprem bekleniyor. oradakiler de başka yere göç etmeyi düşünüyor. riskin daha az olduğu bir şehirde hayatını kurabilirdin bende.
İstanbul'da hem yaşam zor, kalabalık, her şey pahalı (gerçi her yerde pahalı)
En önemlisi orada da ne zaman olacağı belli olmayan büyük bir deprem beklentisi var.
Yeni bi şehir yeni insanlar… ilk yıl zorlanırsın ama zamanla alışırsın.
Hatay kalmamış ne pişmanligi duyacaksın git İstanbul'a.
Kb ama herkes gtuyle gülüyor
Hatay’dan depremden kaçıp İstanbul gibi koca deprem şehrine gitmek kadar mantıksız bir şey yok
Kusura bakmiyorum, güncellemeyi okumanızı tavsiye ediyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun başınız sagolsun çok üzgünüz adapte olamıyoruz fakat yanlış bir seçim olur ordan sağ ciktin kurtuldun belki ama İstanbul'da olmayabilir. Açıkçası İstanbul'da tek deprem tehlikesi yok ki , trafik kazası mi dersin yan baktın kavgası mi vs vs. Her şekilde ölüme daha meyilli bir şehir. Ayrıca depremde dogal olarak maddi olarak zordasiniz en pahalı sehiri seçmek olmamalı. Ekonomik olarak ekstra yıpranmayacak daha sempatik yaralarinizi sarayacak bir yer tercih edin bence.
Gelme. Burada da deprem olacak. Ulaşım sorunu evet var. Pislik var her şey burada. Ben istanbuldan gideceğim. Çok kalabalık artık sakinlik istiyorum. Sende Ankara ya gitsen daha iyi olur gibi
Ne kadar aptalca bir düşünce, yağmurdan kaçıp doluya değil sele kapılıp orada ölemedim burada öleyim demek İstanbul tercihi
Güncellemeyi okur musun hayatım 😊
İstanbul'da da deprem bekleniyor depremden depreme kaçma
Ben olsam İstanbul a gelmezdim. Biraz daha küçük bir yere git bence
bence İstanbul'a gitme İzmir'e gel hem iklimi daha benzer
İstanbul'da da büyük bir deprem bekleniyor hiç mantıklı değil
İş imkanı İstanbul'da çoktur. Fakat pahalı bir şehir burası
Bi felaketten diğer bir felakete hiç tavsiye etmem.
Hemşire misin? Meslektaş sayılırız. Çok geçmiş olsun. Bir yardimim dokunursa isteyebilirsiniz.
İstanbul'un risk haritası var. Oturacağınız yeri ona gere seçin...
Depremden kaçıyosun depreme yakalanıyosun İstanbul yaşanılcak yerler arasından sondan 1. ci😁
İstanbula niye geliyor herkes başka şehir mi yok burada da olacak kalabalık zaten
Daha az kişi sayısı olan şehirlere gidebilirsin
İstanbul'da da depremi yaşayacaksın başka yer mi bulamadın. Muhtemelen zorluk da çekersin.
Depremden daha beter bir deprem bölgesine taşınmayı nasıl karar verdin.
Depremden kaçıp depreme sığınmak, çok mantikliymis evet...
İmkanım olsa hatay'da yaşardım. o ortamı hiçbir yerde bulamazsın.
İstanbul'da da büyük deprem bekleniyor. Sen en iyisi Karadeniz tarafa yerleş.
Gel sen de gel. Sırf trafikten 4 damarın tıkanır
Biraz yaşarsın ama alışırsın. bizde Konya'ya yerleşmeyi düşünüyoruz. güzel şehir zaten.
Bi deprem şehrinden kaçıp başka bir deprem tehlikesi olan şehre gel. Afferin.
en sonunda..
bir şekilde hayata tutunacaksınız
büyük zorluğu aştınız diğerini de aşarsınız
İstanbul da da deprem olucak bence senin psikolojin bozulmuş iyice mantikli karar alamiyorsun
İstanbul berbat biryer. Bizim buralarin insani orada mutlu olamaz. Antalya İzmir gidebilirsen iyi olur. Yoksa Ankara da olir ama. İstanbul kotu gercekten
Öncelikle geçmiş olsun büyük şehirler zor gibi görünen ama nispeten alışması kolay yerlerdir diğer zorlukları illaki ilk başlarda bı parca zorlar ama kolay asarsin
İstanbul kalabalık ve zor bir şehir ama bir okadarda çekici. Allah kolaylık versin
İSTANBUL DAHA MI SAĞLAM DİYORSUN? orada 1-2 yıla göçük altına kalmıyıcağının agarntisi yok ama ihtimal yüksek
Çok geçmiş olsun kalbim sizinle #Hatay #Hatay #Hatay #Payas #İskenderun #İskenderun 😪❤️❤️❤️❤️❤️
Geçmiş olsun ama yağmur dan kaçıp doluya tutulmak istiyorsan buyur gel ama hiç tavsiye etmem, Hatay artık en az 300 yıl rahat deprem açısından
İstanbul'da deprem bekliyor ustune birde insanlar hataydakinden cok daha samimiyetsiz guvenilmez ve hatta dahada benciller siz bilirsiniz.
geçmiş olsun öncelikle... ama depremden kaç, şiddetli deprem beklenen başka şehire göç et.. millet ist. dan kaçıyor..
İstanbul şöyledir seversen aşık olursun ama sevmezsen ızdırap olur güzel şehir
Sevsen de bazen çok kızarsın İstanbul'a çünkü İstanbul bir aşk ☺️
@bluebutterfly5555 haklısın aşkların en büyüğü
yağmurdan kaçıp doluya tutulmak olur bu. İstanbul'da zaten depremm kesin bekleniyo
Deprem bölgesinden tramvayla çıkıp deprem beklenen bölgeye göç etmek hiç mantıklı değil.
Depremden kaçıp deprem bölgesine yerleşmek...
Bir depremden kaçıp başka bir depreme gelmiş olursun üzgünüm durum bu
Umarim Istanbulu bekleyen depremin farkindasinizdir en azindan 100% guvendiginiz bir eve tasinin.. ben maalesef hiç bir apartmana daireye guvenmiyorum İstanbul'da
Neden İstanbul caniniz sağ ya boşverin 2 yila tekrar döner herkes
İstanbul'da da yakında deprem olacağını söylüyorlar
Ben bile kalmak istemiyorum ama meslek işte ben yapmazsam o yapmazsa kim yardım yapacak
Gittigin yer depremden çok uzak biyer çok dusundun mu tercih ederken?
Geçmiş olsun başınız sağolsun. Bence İstanbul değilde deprem riski olmayan illere git. Her şey gönlünce olsun ❤️
Ben mersinde yaşamış yaşayan birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum suriyelisi afganı burası bm gibi eskisi kadar güzel değil
İstanbul Anadolu yakası harici gelme. Avrupadayım Florya hariç bura yaşanmaz. İstanbuldan gitmek isterim ama nereye gidicez ve sıkıcı olabilir.
şu andan itibbaren hatay istanbuldan daha güvenli... ama tabi yaşadıklarından uzaklaşmak istiyorsan normal.
İstanbul 'a taşınmak vericegin en saçma karar? büyük İstanbul depreminde hayatına veda etmek istemiyosan tabi
Canım kpssye gir ve devlet memuru olarak bence egede güzel bir şehre taşın derim.
Cok geçmiş olsun bence kasaba gibi kucuk şehirleri tercih etmelisin
Çok yaşarsın kirası ulaşımı iş ortamı hepsi ayrı bir dert