Ben 30'um, o 38 yaşında, evlilik planda yoktu, takılıyorduk ama hamile kalınca biz apar topar evlendik, düğün de yaptılar, karnım belirmişti biraz. Şimdi rahmetli babasının ismi Davut, Davut koyacağım ismini diyor ama çok kiro ismi geliyor dedim. Bana kolumdan tutup havaya kaldırdı, sonra bıraktı. Ben de ağlayıp koymuyorum deyince kendine vurdu. Şimdi özür diledi, dedim altınlarımı sana verdim sadece bana iyi davran ama kararlı, şimdi Davut koyacak, nasıl alışırım? Annesi de küçük Davut nasıl diye geliyor, beni seviyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayİlişki baştan aşağı problemli... O sana baskı yapıyor Davut diye, yok tutup kaldırıyor, yok kendine vuruyor. Sen kalkıp altınlarımı verdim deyip yüzüne vuruyorsun lafı... İletişim anlayışınız yok, çabanız da yok...
Madem kocan böyle bir şey istiyor, ben de misal Eren olsun istiyorum deyip Eren Davut koyun adını. Sen Eren dersin o Davut derken gül gibi geçinirsiniz, biraz yapıcı olmaya çalışın...
01 Yorumla
Soran4 ay2 isim de anlaştık zaten 2 miz baş basayken geliyor göbeğimi tutuyor öpüyor efe diyor efe olsun demiştim efe diye konuşuyor çocukla ama annesi varken Davut diyor
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı. Davut diyen kedi geldi aklıma :D az gülün moral olsun diye ekledim kızmazsınız umarım
https://www.youtube.com/embed/J1znOL-IVgs02 Yorumla
Soran4 ay😂😂😂😂
Soran4 ayBunu çok paylaştılar bana
Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı. Çift isim koysanız
04 Yorumla
Soran4 ayÇifte anlaştık zaten ama Davut Davut diyorlar sürekli
Soran4 ayUmarım söyleyeceklerini sanmıyorum ama çok ani evlendik sahip çıktı annesi de bana umarım benimserler
4 ayHiç anlamıyorum bu anne baba ismi koymaları onuda geçtim bir çocuğun ismini koymak annesiyle babanın hakkıdır buna karşı gelemiyorsan koyacaklarsa sende alışacaksın o isme ama kendi fikrimi söylüyorum Arapça isimlerini çok beğeniyorum
112 Yorumla
Soran4 ayKarşı gelmeye çalıştım çok sinirlendi canım kolumdan havaya kaldirdi bende ağlayıp koymuyorum diyince kendine vurdu 2 isim koycaz öyle anlaştık ama hep Davut diyecekler o çok belli oldu
- 4 ay
Kim havaya kaldırdı seni anlamadım
Soran4 ayEşim kollarımdan havaya kaldirdi beni çok kuvvetli zarar vermemek için
- 4 ay
Niye ağlıyorsun canım üzülme sağlıklı olsunda böyle yapmarı hoş bir durum değil içte biz toplunun insaları değişmiyor
- 4 ay
Böyle kocayı ben tamam bir şey demiyorum Allah yardım etsin ne diyim
Soran4 ayBencede sağlıklı olsun canım ama onun dışında çok sahip çıkıyor annesiyle bana poşet bile tasitmadilar bir kere sürekli sen söyle biz getirelim sana diyorlar
- 4 ay
Öyle olsun öylese mutlu ol bebeğini sağlıklıa kucağına al davut ismine alışırsın
Soran4 ay2 inci isminide efe koycam ben efe diycem yavruma ailemde efe diycek onlar Davut desin iki taraf ta istediği olsun ne yapayım zaten 3 aylik hamileydim evlendiğimde her şey cok anı oldu
- 4 ay
Öyle olsun ama mesela isim olmadığı sende biliyorsun
Soran4 ayNe...
- 4 ay
Canım hakında hayırlısı olsun
Soran4 ayTeşekkür ederim canım sanada
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın durum hamilelik hormonlarınla da birleşince çok ağır gelmiş olmalı 💔 Önce şunu söyleyeyim kolundan tutup havaya kaldırması sağlıklı bir tepki değil bu şiddete girer 🚨 Bunu normalleştirme.
İsim konusunda ortak bir yol bulabilirsiniz. Mesela Davut’u ikinci isim yapıp senin sevdiğin bir ismi ilk isim seçmek güzel bir denge olur 🥰 Böylece hem eşinin babası anılır hem senin içine siner. Eşin sakin olduğu bir anda göz teması kurup korkularını kırmadan anlat. “Beni seviyorsan fikrimi de önemse” demen bile etkili olabilir 💬👶✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)4 ayHamile kaldın diye neden evlendin? Bu çok saçma. Çocuk dogunca senin babam güzel kardeşim, şerefsiz birisi diye kafasına kodlayacaktın. Sana bu kadar kötü davranıyorsa neden evlendin? neden hamile kaldın. olay başlı başına saçma knka, Sen hamilesin ve o sana şiddet uyguladı. İnsanların en savunmasız hali duşta oldugu zaman ve uydugu zamandır. bence bir düşün. ama yinede sen bilirsin tabi.
029 Yorumla
Soran4 ayTakiliyorduk öyle kötü davranmıyordu ki şimdi de çok kötü davranmıyor dusta vodka içip müzik açıp yatiyor çocuğum da babasız büyüsün istemedim her şey plansız oldu sinirli sadece
Cevap sahibi4 ayKnka geç bunları ayyaş bir adam her haltı yapar. bence , sen şimdi ona aşık oldugun için kabul etmek istemiyorsun. Bugün hamile oldugun halde sana böyle davranıyorsa bu çocuk dogunca tanrı bilir çocuga nasıl davranır? Valla senin yerinde olsam çocugu doğurmam. Anne olmak isteyebilirsin normal ama şöyle düşünceksin o çocuk bu dünyaya gelmek istiyor mu? ve böyle bir aileye gelmek istiyor mu? sadece buda degil. sen plansız oldu dedin birde , eee yuh artık.
Cevap sahibi4 aySen anne olmak istiyorsun diye çocugun hayatını neden karartıyorsun buna hakkın yok.
Soran4 ayCocuguna kiyamaz kim kiyabilir
Cevap sahibi4 ayBabannem der ki Kimseyi kendin gibi zannetme , sen iyi niyetli olabilirsin ama herkes öyle degil.
Cevap sahibi4 ayAnladın mı ne demek istedigimi
Soran4 ayHayatım sende babandan iki tokat yemedin mi hiç
Soran4 ayAnladım
Cevap sahibi4 ayBabamdan hiç tokat yemedim, ben genelde tokat atarım.
Cevap sahibi4 ayKıçı yiyosa gelsin bu bünyeye tokat atmaya çalışsın, hahahah , bana benden başka kimse zarar veremez.
Cevap sahibi4 ayher insanın bünyesi aynı degil,
Cevap sahibi4 aysen tokat yemiş olabilirsin, bana tokat atacak insanın mezarına çiçek atarım.
Cevap sahibi4 ayçiçek atamazsam bıçak atarım
Soran4 ayHayatım bende tokat yemedim hiç ama erkek çocuğu 2 tokat yiyebilir ne var bunda
Cevap sahibi4 aySen erkek çocuguna 1 tokat at knka eve gelmez tebrikler artık oglunu kaybettin ,
Cevap sahibi4 ayKnka zaten erkekler babalarıyla hiç anlaşamıyor ki
Cevap sahibi4 ayneden böyleler çok tuaf
Soran4 ayBen atmam ben kıyamam ama babasi çok yaramazlık yaparsa atabilir sinirli çünkü dovmez ama tokatlar beni babam kafamı duvardan duvara vuruyordu dedi ben oğlumu dövmem sadece kasinirsa 2 tane patlatırım tokat dedi
Soran4 ayErkekler annelerini çok seviyor kizlar babaları
Cevap sahibi4 ayknka beni babam küçükken soguk koridorda karanlıkta bekletiyodu herkese saldıtıyorum diye , hdhdjfh 4 gün bekledim , 5 gün gidip tek başıma oturmaya gittim, yani şöyle bu sefer alışınca vurmaya başladı, belirli bir yaştan sonra aklım bazı şeylere ermeye başladı. vurmayı bıraktı. canım kızım melek kızım diye sevmeye başladı. ne var biliyor musun gamze hiçbirşeyi unutmaz. her insanın bünyesi aynı degil. aynı evde yaşıyoruz, aynı masada oturup yemek yemiyorum. adamın suratını görünce saldırma istegi geliyor ama bir şey yapmıyorum neden çünkü bu bir suç
Soran4 ayYok benim eşim öyle şeyler yapmaz küçük çocuğa şimdi bile yolda gördüğü hayvanları falan tutuyor kucaklıyor besliyor sadece asabi biraz
Cevap sahibi4 aySenin kocan erkek ve şiddet görmüş. bak unutmamış, bende küçükken şiddet gördüm unutmadım. ki küçüksün gücün yetmez ki naparsın. bak herkese farklı etki bırakmış
onda farklı etki bırakmış , bende farklı
Cevap sahibi4 ayTanrıdan korkmasaydım gider gebertirdim örnek,) ama yapmıyorum suç.
Cevap sahibi4 ayeminim o da içinden onu gebertmek istiyordur.
Cevap sahibi4 ayİnsanların kalbini bilemezsin.
Cevap sahibi4 aySen onu sevmeye çalış, yoldan çevir knka yanlış yola sapmasın.
Soran4 ayYok benim kocam unutmamış ama babasıyla yine araları iyiymiş gençlik zamanlarında bana araba kullanmayı silah falan ateslemeyi öğretti beraber maç izlemeye gittik dedi rahmetli olmuş babasi hala saatini takıyor adamın oğluma takicam bu saati diyor saat de güzel bir grand seiko
Cevap sahibi4 ayKnka ne var babalar hep böyle , şimdi gençlik yıllarında ölcegini anlamış iyi davranmış. üzüldüm lan mk
Cevap sahibi4 ayBence git onunla konuş, düzgünce
Gizli Üye(25-29)4 ayAilede bir ismi taşıyan bir kişi zaten varken, inatla aynı ismi birine de vermek gerçekten çok saçma.
Öyle bir şey yaparsa bile merak etme sen çocuğun ismini değiştirebilirsin ya da en başından doğum yapacağın hastaneyi, ne olursa olsun doğum belgesinin sana verilmesi konusunda tembihleyebilirsin. Doğum belgesi olmadan nüfus müdürlüğünde kimlik çıkartılamaz.
04 Yorumla
Cevap sahibi4 ayKaç aylık hamilesin bilmiyorum ama şiddete meyilli biriyle evlisin belli ki. Sen evliliğin boyunca kendini güvence altına alacak birikim yap.
Soran4 ay7 aylik hamileyim 4 aydır evliyiz
Hamile kalınca evlendik takiliyorduk önceden zaten anı oldu baya ama karşıma almak istemiyorum bir isim için Benim kendi mesleğim var zaten
Soran4 ay2 isimde anlaştık zaten önemsemiyor değil de evlenmeyi düşünmüyordu adama çok ani oldu
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayİkinci bir isim koyar onunla çağırırsın bu mesele değil. Asıl mesele takıldığın adamla sırf gebesin diye sorumsuzca evlenmiş olman. O çocuğu nasıl bir aile bekliyor belli bile değil.
04 Yorumla
Soran4 aySorumsuzca evlendin demişsin ne yapmamı beklerdin peki?
Soran4 aySevecek anne babası onu
- 4 ay
Kendi bedenini ve yaşam koşullarını öylesine takıldığın birinin yönetmesine izin vermeyebilirdin.
Üstelik siddete meyilli ve zorba bir adam. Ailesi de onun gibi zorba.
Umarım bebeğini sağlıkla kucağına alır ve mutlu bir yaşam sürersin.
Soran4 ayKendi bedenimi yönetmesine izin vermedim ki sebisirken hamile kaldım evlenmeye karar verdik öyle oldu
- Aile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı.
4 ayBen senin yerinde olsam evi terk ederim Davut diye isim mi olur ya bu devirde ayrıca bencillik bu ha o çocuğu tek başına yapmıyor
12 Yorumla
Soran4 ayTerk etmem ya zaten hamileyken evlendik
- 4 ay
Burnunu sürtür bence ya neyse sen bilirsin
Babası kötü karakterde birisi değilse neden sorun oluyor anlamadım.
Eşin tavrı yanlış tabi ki. Sizin şiddete karşi sessiz kalmanız gibi.
03 Yorumla
Soran4 ayBilmiyorum rahmetliymis babasi ben ismi sevemedim sadece 2 isim koyalım diye gönlümü aldi sonra
Soran4 ayBen efe koyalım tek dedim Davut efe olsun dedi esim tamam dedim efe diyoruz ama ailesi hep Davut Davut diyor
4 ayDavutla uyumlu bir isim varsa davudun yanına koyabilirisin
07 Yorumla
Soran4 ayEfe koyucam ikinci isimi benim annem ben efe derim diyor babamda longines marka bir saati var çok eski pilot saati hala yeni gibi bakıyor saate efe yazdiricam kadrana hediye edicem diyor
- 4 ay
Davut efe güzel oldu bence koy ama abla o şerefsiz kocan seni üzüyorsa ayrıl gitsin ilerde çocuk doğunca daha çok üzer seni
Soran4 ayYa hamileyim diye evlendik zaten 3 aylik hamileydim evlendigimizde seviyor beni ama sinirli biraz
- 4 ay
Abla sen bilirsin ama çocuk doğunca daha da sinirlenir seni üzer haberin olsun
Soran4 ayGeliyor duşa giriyor müzik acıyor elinde viski veya vodka iciyor gelip benle sevişip yatiyor aslan oglumun anasi diyor öpüp göbeğimi uyuyor
- 4 ay
Ay abla bilemedim şimdi iyi mi kötü mü alkolikse sıkıntı son zamanlarda cinayet olayları arttı kendine dikkat et herkese de güvenme
Soran4 ayAlkolik değil
Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. İkinci bir isim düşün onu da sen koy, o isimle seslenirsin, mesela davut selim olabilir
08 Yorumla
Soran4 ayOyle anlaştık zaten ama herkes Davut diyor daha cocuk doğmadan öyle alışacak
Soran4 ayİnşallah çok ani evlendim ya zaten 🥹 bebek çok ani oldu
Soran4 aySarhoştum
Soran4 ayHaklısın çok ani oldu ama yakıştı ikimize de alyans anne babalık da yakışır umarım
Gizli Üye(18-24)4 ayEeee adam adam evlenmeden altına yatmışsın altınları da vermişsin iyi yapıyor sana müstak kendinizi bu kadar değersizleştirirseniz olacağı budur
05 Yorumla
Soran4 ayAltınları araba alicaz diye verdim evlenmeden yatma kısmına gelirsek takiliyorduk birden oldu
Cevap sahibi4 ayYapacak bir şey yok artık katlanacaksın
Soran4 ayOlur katlanırım karı koca değil miyiz
Cevap sahibi4 ayTabii canım koskoca adam dururken senin sözün geçecek değil ya çocuğuna isim koyarken Sen kimsin
Soran4 ay2 inci ismi ben koydum efe
Gizli Üye(36-45)4 ayPeygamber ismi herseyden önce begenmesende
İki isim koyun kim nasıl istiyorsa öyle hitap etsin01 Yorumla
Soran4 ayİki isim koyucaz bu arada Davut diye cagirir ailesi ondan üzüldüm ben bu arada peygamber ismi diye koymuyor babasının ismi diye koyuyor yoksa içip içip benle oluyor
4 ayİlişkinizdeki tek problemin bu olmadığını düşünüyorum
15 Yorumla
Soran4 ayNeden
- 4 ay
Çok detaylı buradan açıklaması zor
Soran4 ayBir sorunumuz yok sadece hamile kalınca ben apar topar evlendik aklımızda evlilik yoktu
- 4 ay
Hımmm anlıyorum. Yok diyorsan yoktur yanılmışım kusura bakma
Soran4 ayYok biraz sinirli sadece
Sağlıklı olsun da isim falan önemli kendini üzme boş yere
01 Yorumla
Soran4 ayTamam
4 ayŞiddete meyilli önceden salcan abla sonra sen üzülürsün başkası değil
01 Yorumla
Soran4 ayBana el kaldırmaz hiç ama sinirleniyor
Bune ya abla nasıl birini buldun? Sevse tamam demez miydi? Bilemiyorum açıkcası..
014 Yorumla
Soran4 ayTakiliyorduk hamile kalınca ben evlendik alelacele
Soran4 ay2 inci ismi ben koyucam
Soran4 ay3 aylik hamileydim evlendigimiz de annesi falan sahip çıktı herkes dugun yaptılar benim ailem benim koyduğum isimle seslenir esimde belki benim koyduğumu söyler ama Davut der ailesiyle yan yana gelince
Soran4 aySanmıyorum çok yorgun düşüyor zaten içip içip sızıyor gelince benle uğraşamiyor 😂
Soran4 ayEvinde iciyor genelde dusu acıyor müzik acıyor viski vodka iciyor dusun içinde sonra bana sarılıp sızıyor çok yorgunum diyor
Soran4 ayYa zaten evlenmek aklında yoktu onun benimde yoktu çok sevisiyorduk hamile kaldım ben aldırırım çocuğu dedim hayır karım olacaksın o cocuk doğacak dedi sahip çıktı bana 3 aylik hamileyken ben evlendik
Soran4 ayÇocuğu istiyordum tabi ama evlilik dışı olmasını istememiştim aslında birbirimizi seviyorduk ama hiç aklımızın ucundan aile kurmak geçmiyordu çok ani oldu sadece aileler akrabalar alyans isim vb
Soran4 aySurekli sarhoş degil iciyor sadece bazen benim için zor söyle oldu hamileyken o... sbu gibi hissettim biraz kendimi onlar hiç öyle hissettirmedi ama benim ailem öyle hissettirdi acele oldu çünkü
- Aile & Toplum konusunda 851 cevap paylaştı.
u 4 ayİki isim koyun sizde
06 Yorumla
Soran4 ayOyle yapcaz zaten Davut diyorlar ama doğmadan daha
- 4 ay
Sende diğer ismiyle hitap edersin
Soran4 ayMecbur öyle yapcaz ayy Davut
- 4 ay
😄😄
Soran4 ayEfe koyarım ben efe derim ailemle onlar Davut der
- 4 ay
Aynen en azından hem diğer tarafın isteği olur hemde senin
4 ayİki iism koyun biride senin istediğin olsun
03 Yorumla
Soran4 ayÖyle anlaştık zaten ama Davut Davut diyorlar sürekli bunu Davuta aldim yok davutu parka goturucem
- 4 ay
Desin bişey olmaz
Soran4 ayOyle alisacak
Gizli Üye(36-45)4 ayBenim eşimde hamile ismi o koyacak
04 Yorumla
Soran4 ayNe güzel
Cevap sahibi4 ayDavutta biraz komik ya 😃
Soran4 ayEfe koycam 2 inci isimini
Cevap sahibi4 ayO zaman çok tatlı olur
Gizli Üye(18-24)4 ayDavuuuuutttt (kedi diyordu)
01 Yorumla
Soran4 ay😂😂😂😂
Yatakta ikna et
01 Yorumla
Soran4 ayÇok komik
4 aysağlıklı olsun hayırlı olsun
02 Yorumla
Soran4 ayTeşekkür ederim
- 4 ay
rica ederim
Aile & Toplum konusunda 502 cevap paylaştı. İki isim koyun pratik çözüm
06 Yorumla