Gizli Üye(45 üstü)2 aySana küfür edenin yorumunu ss alıp avukata ver tazminat alırsın kız korkudan donup kalmıştır o yüzden teşekkür edememiştir çok üzüldüm hâline onlarla uğraşılmaz seneler önce bizim evin önünde serseriler bir kıza laf atmıştı sevgilisi de onu korumaya çalışıyor diye çocuğu kemerle dövüp öldürdüler keşke karışmasaydın olan sana olmuş kadir şeker de müdahale etmişti ama ona da yazık oldu sen onlara haddini bildirerek doğru yapmışsın ama onlarla uğraşılmaz keşke konuşmadan aniden dövseydin o zaman onların kendini savunmasına fırsat kalmazdı şaşırırlardı sana bunu yapanların Allah belasını versin çok üzüldüm inşaallah en kısa zamanda iyileşirsin bu olay nerde ne zaman oldu merak ettim instagramda siyah şerit diye bir sayfa var bunu orada paylaş admine olayı dm at hakkın aransın
014 Yorumla- 2 ay
ben de aynısını söyledim
bu çocugun en büyük hatası karşı tarafa laf anlatmaya girmiş olması. zaten adamların derdi belli laf anlatsan anlamıcaklar, hiç laf anlatmadan aniden önce sert vurmalıydı karşıya vurma fırsatı bile vermeden. Bu tarz işlerde duygusal davranılınca genellikle dayak yenir hiç şaşmaz. ilk vuruş, hız ve çeviklik önemli. üstelik 2 kişi var karşısında.
Cevap sahibi2 ay@acayipadamm evet öyle
Soran2 ayAcayipadam doğru diyon da karşı 2 kişi iri yapılı kaslı dövüşçü mü ne fırsat olmadı
Cevap sahibi2 aySen direkt saldırsaydın onlar afallardı kendilerini savunamazlardı ama iri yapılı diyorsun keşke karışmasaydın ya üzüldüm çok
Soran2 ayHaklısın iyi niyetimi suistimal ediliyorlar
- 2 ay
@acayipadamm 🥱 ilk vuruşu yapan genelde kaybeder
Soran2 ayKnk en erkek sensin
- 2 ay
Cevap sahibi2 ay@ULTIMATE_TRUTH_599 neden hakaret ediyorsun ki çocuğa
- 2 ay
🥱 çünki o kardeşim çocuk ağzının konuşmasını bilmiyor
dayak yediği yetmiyor DAHA KÖTÜSÜNÜ DE İSTİYOR ) benden
Soran2 aySkdkskskskskjsnsndnnd sı*tım
- 1 ay
Cevap sahibi1 ay@ULTIMATE_TRUTH_599 neden hep esneme emojisi atıyorsun
- 1 ay
🥱 çünki sahip olduğumun yüzde 1'ni bile kullanmaya "ihtiyaç" yoktur
çok kolay olduğu için... ... ... )
En İyi Cevaplar
2 ayDoğru olanı yapmışsın, o anın şokuyla kızın aklına teşekkür etmek gelmemiş olabilir dile getiremese bile senin yaptığın şey onun hayatını kurtardı belki de. Bırakıp gitseydin polisi arasaydın diyenler de saçmalamış polisin ne zaman geleceği belli değil adamların ne yapacağı da belli değil kaldı ki o an zor durumda olan bir insana kadın erkek fark etmez yardım etmek gerekiyor. Çok çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aySana helal olsun. Karşı güçlü diye yapılması gerekeni yapmaktan geri durmamış zarar görme pahasına gerekeni yapmışsın. Doğru olanı yapmak adına zarar görme ihtimaline kucak açmışsın. Savaşçılık da budur işte. Zarar görmeye ne kadar açıksan o kadar iyi bi savaşçısındır. Yoksa 50 kişiyi nakavt et ama bana bişi olur korkusuyla böyle bi durumda sessiz kal bırak savaşçıyı "BENCE" Adam bile değildir öylesi. Teşekküre gelince salla gitsin önemi yok. Bekleme umma bile. Bırak icbar edilsin. İyi hareketler erdemli davranışlar muhakkak karşılığını alır kardeş.
05 Yorumla
Soran2 ayTip yok diyemi her şey
Cevap sahibi2 ayTipsiz değilsin kardeş. Niye neyin var. Ne alaka. Takma bunlara.
Soran2 ayBence çok risk aldım
Cevap sahibi2 ayAdaö düşüncesini söylemiş direk çıkışmışsın. Sakin ol. Herkes aynı fikirde olmak zorumda değil.
Soran2 ayAga anama etmedi küfür kalmadı sistem kaldırdı sen görmedin
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. önce şunu söyleyeyim, senin o sapıklara karşı koymuşsun ve polisi de haberdar etmişsin, bu durumda senin yapabileceğin her şeyi yapmışsın. Dayak yemesi işin kötü tarafı ama senin suçun yok. Kızın teşekkür etmediğini düşünerek üzülme, sen doğru şeyi yaptın
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı.
2 ayEvet doğru olanı yapmışsın helal sana, yüzünü bu hâle getirenler Allahtan bulsun, gerçekten çok üzüldüm umarım yapay zeka değildir.
01 Yorumla
Soran2 ayAllah razı olsun
2 aytesekkur etmedigine gore yaptigini pek de hak etmemis. soyle insani fonksiyonlardan erdemlerden uzak bir iki kelam etmekten noksan insanlardan tirnaginin kirini bile hak etmiyor bilgin olsun. sokaktaki hicbir kiza bulasma. kimseyi savunmak zorunda degilsin. Sen cezaevine gidersin, kiz gezer ortada ici rahat, diger adam da belki mezara gider. Ya da sen mezara diger adam cezaevine. Birak sohbet kim arasinda donuyorsa o ikisi sorumlu ve cezasini ceken olsun. Masum insanlar araya kaynamasin. Insanligi hak etmeyene de insanlik yapmayin gtleri kalkiyor
040 Yorumla
Soran2 ayMaalesef ki öyle insan yalnız ve iyi niyetli olunca bu suistimal ediliyor dersimi aldım ben teşekkür ederim sağolun
- 2 ay
Bak bilmiyorum arkadas ne dedi neden kufretti ama lutfen ilk oncelik verdigin kendi canin olsun. Sen hani bacini dusunuyorsun anneni dusunuyorsun ya. Ne hale gelmissin annen ablan kardesin uzulmedi mi simdi. O kiz da hayata 1 kere geliyor sen de. Senin canin hayati sen yasadigin icin daha kiymetli. Adamlik ayagina sana emanet edilen tek candan olma. Herkes kendi canindan meshul.
- 2 ay
Gecen Aleyna Kalaycioglu olayi yasandi bilirsin. Kiz kendisine ablam diyen her isini goren cocugu oldurttu nerdeyse. Canbay denen cocugun arkadasi da muhtemelen kiz gel tekrar iliski yasayalim dese cocuk olse bile kabul edecek bir tip. Olan senin canina olur bilgin olsun.
Soran2 aySen çok yanlış anladın bu adam benim anneme çok ağır laflar etti şikayet ettim onun için sen bu kısmı görüyorsun kalbimi çok kırdı bu lavuk o cevap verdin kişi masum değil
Soran2 ayBilip bilmeden yargılamayın
- 2 ay
Neden kufretti peki
Soran2 ayKlavye delikanlı yaptı yiyorsa sen kavga etseydin dedim tüm aileme küfür etti sende aynı kafadasın uza burdan
Soran2 ayCevap sil git burdan
Soran2 ay3 kelime yazarak bilge görünüyorsun
- 2 ay
Ayni kafada degilim ben senin canini onemsiyorum goruslerin cogu yaptigin hareket uzerine sadece azicik gundem dusunulse sakincali bir olay oldugunu anlayacaklar. Sen simdi galeyana gelip devam edersin bu ise. Canindan olmazsin umarim. Bir gun biri bicak ceker oyle kalirsin. Bu ulkenin sapigi da cok kansizi da
Soran2 ayBenim gözümde yaş geldi o Lavuk yüzünden iylik yaptım anama etmedi küfür kalmadı
- 2 ay
Sen cok safsin umarim hayat istedigin gibi olur. Ben gercekci yaklasiyorum olaya bu ulkede olmus seyler kahraman olabilirsin ama bu tehlikeli olmadigi anlamina gelmjylr
Soran2 ayEvet safım dedine katılıyorum ama DutchConnection oe yüzünden ben haksız bulunuyor
Soran2 ayDindar Birisin sanırım benle aynı kafadasın
- 2 ay
Sana haksiz gozuyle baktigini sanmam. Siz erkekler neden kizlara karsi cok cabuk yumusarken empati yapabilirken erkek hemcinsinizi anlamamak icin cabaliyorsunuz. Tamam kufretmis ama adamin sana yazdigi ilk yorum gorus kotu degilki.
Soran2 ayKusura bakmayın zaten moralim bozuk ondan üst üste geldi patladım
Soran2 ayBen kötü demedim ki dedim aynı şey bacın başına gelse hoşuna gider mi dedim
- 2 ay
- 2 ay
@ULTIMATE_TRUTH_599 Herkes kizi dusunmus ben arkadasi dusundum galiba takdir bekliyordu takdir eden zaten cok oldu diye soylenmeyeni soylemek istedim. Hickimsenin cani kendimizden kiymetli degil.
Soran2 ayTekrar özür dilerim herşeyi farkındayız o gün kötü geçti ondan dolayı çıktım boş boş
- 2 ay
Onemli degil olur oyle seyler ya☺️
- 2 ay
@HerŞeyinFarkındayız 🥱 takdir beklemek için şov yani palyaçoluk yapmıştır
şimdi onların buna yaptığının DAHA KÖTÜSÜNÜ yapmak için uçak bileti alıyorum )
Soran2 ayGel bekliyorum gel gel gel
Soran2 ayEvet
Soran2 ayLütfen beni gel döv çok korkiyorum senden
Soran2 ayÇok merak ettim boy kilo kaç acaba neyine güveniyorsun ha buraya geldin karşında mahallemi bulursun sağ çıkma şansın %12
Soran2 ayAga benim anlamadım gelmeyen dedim o. E sen neden üstüne aldındın gelmicen mi sen adresi ver gelim
- 2 ay
Soran2 ayYaşın 11 mi çok ergen sin boy 1.70 dır kesin
Soran2 ay4 yaş oldunu nerden çıkardın
Soran2 ayYazı tarzını beğendim hakkını helal et gelirsen beklerim kapım her Müslümana açıktır Allah a emanet ol
Soran2 ayYazı tarzını beğendim hakkını helal et gelirsen beklerim kapım her Müslümana açıktır Allah a emanet ol by
- 2 ay
Soran2 ayAga kopyala yapıştır yeter ne alaka bu dedin ben ne dedim sen ne diyorsun bot musun
Soran2 ayCanın sıkılıyor sanki sustum sen karışiyorsun bu sefer
Soran2 ayTamam knk sen benden güçlüsün kusura bakma hakkını helal et iyi akşamlar
Soran2 ayL* n kolum ağrıyor ne yaptın 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Soran2 ayKabullenmiyorum kır hadi offf kolum çıktı senmi yaptın 😡😡😡😡😡😡😡🇩🇪
Soran2 ayZorla kabullendirsin
- 1 ay
2 ayYanlış olanı yapmışsın kardeşim orada bıçaklanıp öldürülebilirdin kafana aldığın yumruk sonucu beyin travmasıda geçirebilirdin.
Kadınlardan veya toplumdan adam adam diye iltifat alsan ne olur almasan ne olur
Yediğin dayakla kaldın.
Çok rahatsız oluyorsa polisi arardı veya olayı büyütürdü.
Senin ailen değil akraban değil
Öyle olsa zaten ne yapacağını biliyorsunda böyle olaylar için değmez
Veya yapacaksanda ben bu adamları indiririm muhasebesini yapabilmen lazım07 Yorumla
Soran2 ayÇok haklısın
- 2 ay
Yürekli gençsin bir boksör olarak seni takdir ediyorum bizim spora başla biraderim senden iyi dövüşçü olur
Soran2 ayİnşallah reisim
- 2 ay
@DenkenderMann 🥱 ne "yüreklisi" ?
"ben bu adamları indiririm" diyenin kendisi zatün dayak yer
zann insanın kendisine döner
sahte pohpohlamadansa GERÇEKLİĞİ KABULLENdirmek En Doğrusu.
Soran2 ayAzerbaycan da korkak teki psikolojik sorunları var uğraşma deli
- 2 ay
@DenkenderMann 🥱 kendimi kanıtlamağıma ihtiyaç duymam
Bakü'de kaldığım yerde "Mamut" 🦣 kimdir gel sor derler )
Soran2 ay@DenkenderMann pls
Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ah be kardeşim, bazı kızların kaba/serseri aşkı bu kadar ileri boyutlara gelmiş durumda maalesef. Korkusundan dolayı sana teşekkür edemeyeceğini sanmıyorum ama belki de şoktan dili tutuldu, geçmiş olsun. Rabbim yaptığın iyiliğin mükâfatını katbekat fazlasıyla versin, o 2 mahlukatın belasını da birbirinden buldursun...
01 Yorumla
Soran2 ayAynen öyle
Vallahi ben sana bir şey diyeyim mi Sen dayak yediğinle kalacaksın o adamlar tutuksuz yaralanacak hiçbir Ceza almayacaklar kızın zaten umurumda değilsin bu da sana bir ders olsun Bir daha da kimsenin işine karışma ben sokakta görsem yolumu değiştiririm Hiç işim olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayİyi niyetli davranmış olabilirsin ama yanlış olanı yapmışsın. Birine laf atılması ayrı bir hukuksuzluk, senin fiziksel kavgayı başlatman ayrı bir hukuksuzluk. Burası hukuk devleti; kimsenin kendi başına ceza kesme, saldırma, infaz yapma hakkı yok. Vatandaş olarak yapman gereken şey kolluk kuvvetlerini haberdar etmek, gerekiyorsa müdahaleyi büyütmeden ortamı sakinleştirmeye çalışmaktır. Sonra dayak yiyip teşekkür beklemek de meseleyi mağdur korumaktan çıkarıp kişisel gösteriye çeviriyor.
14 Yorumla
Soran2 ayCiddiye almiyorum seni
Cevap sahibi2 ayAl ya da alma çok mühim değil. Yaptığın şeyler ortada bunu sen de biliyorsun.
Soran2 ayHaklısın
- 1 ay
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 aygeçmiş olsun ama senin s alaklıgın şurada. hiç laf anlatmadan aniden önce sen sert vurmalıydın karşıya vurma fırsatı bile vermeden. Bu tarz işlerde duygusal davranırsan dayak yersin. hız ve çeviklik önemli. üstelik 2 kişi var karşında.
011 Yorumla- 2 ay
burcun ne senin?
Soran2 ayKoç Burcu ne alaka ki
- 2 ay
Öylesine meraktan sordum. Anlaşılan kendini ispatlama derdine düşmüşsün sen o kızın gözünde ki koçların çogunda var bu en iyi ben olmalıyım kafası. Hırs yapmışsın ama ters tepmiş.
Soran2 ayTabi ters teper ütopya değil burasy ben her şey de hırs yaparım elde edene kadar böyle de cezalandırım
- 2 ay
🥱 hep de kaybedersin kurbanlık koyun gibi
beni yanında çağıraydın bari
ben kavga edeydim onlarla
Soran2 ayÇankırı Korgun Büyük Mahalle gel
- 2 ay
🥱 azerbaycanlıyım. şu an azerbaycandayım
vakit bulunca gelerim abi
Soran2 ayTamam gel ve soruma daha yazma git Azeri uygulama sına sinin gibiler yüzünden Azeri kardeşlerimden nefret ettim operasyon çocuğu
- 2 ay
Soran2 ayUltimate de bak beni katil edecek adam sıkıntılı sinir hastasıyım deki oldum adres de vermiyor ve beni izinsiz paylaşiyor
- 1 ay
2 ay🥱 kendin kendi sonunu hazırlamışsın resmen
kurbanlık kuzu misali
koçun boynuzu kıvrılır ve kendi kafasına batar
o boynuzu kırmışlar
önce DÜŞÜN, sonra hareket et
beni çağırsaydın bari yardım ederdim sana
onlarla kapışırdım
seni de korurdum
11 Yorumla
Soran2 ayEyvallah sağolasın kardeşim
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
2 ayYanlış yapmışsın, kız rahatsızsa polisi arasın ya da çığlık atıp bağırsa millet toplanır kalabalıkta linç yerler bişey yapamazlardı, sen süper kahraman değilsin tek başına dalıyosun
21 Yorumla- 2 ay
Üstelik adamlar birde iri yarıymış taş maş alıp fırlatsa adamlara yüzü bu hale gelmezdi en azından
kardeşim öncelikle geçmiş olsun ve hiçbir tanımadığın kız , kendi canından önemli değildir bunu asla unutma. Aldığın darbeler resme bakılırsa 1 ya da 2 ay içinde geçer.
01 Yorumla
Soran2 ayDoğru diyorsun
2 ayUmarım foto montajdir, eğer değilse çok çok geçmiş olsun abi.
31 Yorumla
Soran2 ayBen görevimi yaptım inanmadan da olur
şimdi bir şey desem yanlış anlaşılacak ama eger sarkintilik yapiliyosa orada hala bulunmak yerine gitmeliydi bi de böyle insanlara bulasmak yerine ekip çağırın onlar halletsin
10 Yorumla
2 ayBi y0llu için değmezdi bence bak teşekkür dahi etmemiş bu devirde çocuk ve hayvan dışında hiçkimseye yardım edilmez herkes nankör pisliğin teki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 aykızlar yardım edeni aha buna yazıldı yürüyecek benden hoşlandı sanıyoda ondan halbuki erkekler çoğu zaman vicdanen insanlık namına yardım ederler. ve karşılıkda beklemezler.
00 Yorumla Helal olsun eğer gerçekse yüzünü dağatma pahasına müdahale etmen delikanlıca sen doğru olanı yapmışın alah olayı görüp bir şey demeyenleri ve o kızı bildiği gibi yapsın
00 Yorumla
2 ayGeçmiş olsun kral kafanı yastığa koyduğunda huzur içinde uyursun senin yerinde çoğu insan olsa kılını kıpırdatmazdı helal olsun analar ne baba yigitler doğuruyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı.
2 aygeçmiş olsun, keske karismasaydin hic. direkt polisi çağır, bir teşekküru bile cok goren biri icin dayak yemen hic iyi olmamis.
09 Yorumla- 2 ay
bu çocugun hatası karşı tarafa laf anlatmaya girmiş olması. hiç laf anlatmadan aniden önce sert vurmalıydı karşıya vurma fırsatı bile vermeden. Bu tarz işlerde duygusal davranılınca genellikle dayak yenir hiç şaşmaz. ilk vuruş, hız ve çeviklik önemli. üstelik 2 kişi var karşısında.
- 2 ay
🥱 ilk vuruşu yapan kaybeder
ilk olarak GÖZLEMLEMESİ Lazımdır - 2 ay
@ULTIMATE_TRUTH_599 seni bilemem ben hiç kaybetmedim ilk vuruş yaptıklarımda
Soran2 ayAga o sıkıntı lı
- 2 ay
@acayipadamm 🤷🏻♂️ o zaman başarılarının daha da artmasını dilerim
Soran2 ayUltimate o e neden izinsiz paylaşiyorsun fotoğraf mı
Soran2 ayZaten öyle yaptım
Soran2 ayÇok haklısın öyleyim
- 1 ay
- Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı.
2 aySosyal medyada bu durumu paylaşır mısınız. Geçmiş olsun. Ülkedeki adaleti medya baskısı yönetiyor üzgünüm.
01 Yorumla
Soran2 ayGerek yok adamlık herkese gelmez
Aile & Toplum konusunda 666 cevap paylaştı. Sen ne düşünüyorsun? Doğru olanı mı yaptın? Kız arkasını döndü gitti. Canına zarar gelseydi veya hapse düşseydin o kızın umurunda olur muydu?
011 Yorumla
Soran2 ayKardeşim o kız benim bacım olabilir di bu her adamın yapması gereken bir şey
- 2 ay
Kardeşim, bak düzgün düşün, geç benim de kız kardeşim var. Biz biliriz bu tür olayları, ömür boyu içerde yatacak mıydın elin kızı için? Kendini düşün. O kızın yok mu babası abisi akrabası? Kız dönüp bakmamış sana. Yerinde olsam akıl sağlığım giderdi öfkeden nasıl sakin kalabiliyorsun anlamıyorum
Soran2 ayAga ben çok üzüldüm bi kıza yardım ettim burada bana etmediklerğ küfür kalmadı gözümden yaş geldi
Soran2 ayBen daha güçlü olacam hırs yaptım böyle işi gücü içki kumar zina olan tipleri bulup hepsinin...
Soran2 ayÖfke kontrolü eğitimi nasıl alınır kavgada hiçbir şey hisetmedim sinirden
- 1 ay
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 2 aySiz insanlık vazifenizi yapmışsınız, teşekkür etme nezaketini gösterip gösterememe karşı tarafa bağlı. Geçmiş olsun.
07 Yorumla- 2 ay
Linkini atar mısınız
Soran2 aySoru kısmında var DutchConnection
- 2 ay
Müdahale ettim tamam engel atabilirsiniz üyeye.
Soran2 ayNe dediniz
- 2 ay
Gerekli aksiyon alınmıştır. Küfürlü yorumları kaldırdım.
Soran2 ayTeşekkürler
- 2 ay
Ricalar
Sen doğru olanı yapmışsın kızın hiçbir şey dememesi kendi karaktersizliği ayıbı çok geçmiş olsun bu arada
01 Yorumla
Soran2 ayTeşekkürler
Yorumlara baktım da ne kadar cahil çok adama küfür etmişler alçaklar
11 Yorumla
Soran2 ayAdamsın kardeşim
Ai ben anlasamda kanan çok olmuş insanların gerçeklik algısını yok etti ya
20 Yorumla
2 ayM@llık yapmışsın delikanlılıkta hak edene yapılır bak dayaktan tipin kaymış kız bir teşekkür etmemiş neyse geçmiş olsun bu da sana ders olur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. bence bulâsmayin polise haber verin geçin, baya kötü olmuş
07 Yorumla
Soran2 ayTamam knk Adamsın
Soran2 ayEmin ol benim yerimde olsan kaçardın adamlar serseri ama yapılı lavuklardı
Soran2 ayAdamlık ta 2 vs1 var mı ben i dövdüler
Gizli Üye(36-45)2 ayDoğru olanı yaptın Türk erkeği nazik kibar romantik centilmendir masum kadınları korur kurtarır sana tavsiyem boks tekvando kung fu öğren sapıkların kemiklerini kır
02 Yorumla
Soran2 ayBen romantik olamaya bilirim erkek dedin sert olur ama gücü yetene tabi
Cevap sahibi2 ayKardeş sen sadece yapman gerekeni yap yeter başını çok belaya sokmadan
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 2 ayYani düşününce doğru olanı yapmışsın ama iyi ki daha kötüsü olmamış, geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran2 ayDersimi aldım
2 ayDeğmez kardeşim boş ver ama takdir ettim şifa bulursun tez zamanda Allah'a emanetsin
01 Yorumla
Soran2 aySağolun
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
2 aykız yardım istemediği sürece müdahale etmem ben.
03 Yorumla
Soran2 ayZoruna gitti değil mi 🐔 korkak sın
- 2 ay
Kardesim sen ulkedeki insanlarin ne hale geldiginin farkinda degilsin galiba. Her soruds etiketlemissin ya gucune giden bir sey yazdi diye arkadas. Bence hakli. Sokakta kocasiyla kavga eden bicak cekilen kadin gorsen karsi koymaya calissan muhtemelen bicsgi yiyen olacaksin. Adam hapse gidecek. Kadin da adam hapisten ciktigi an koynuna girecek ya da sikayetci olmayacak. Boyle durumlar varken kimse kimseye yardim etmez. Insanlik gorevi falan da degil. Insanlik gorevin orada dalasmak da degil. Senin bacinin basina gelse adam geri donussuz hasar alsa iciniz rahat olacak mi? Vicdani olan kimse kendi yedigi ya da icinde bulundugu durumdan oturu kimsenin hele de masum birinin cezalanmasjni istemez hele yardim etmeye calisan birinin. Herkese de adami etiketlemissin. Bence kendine karsit gorus olan insanlarin gorusune de saygi duykayi ogrenmelisin. Nasil senin hayata bakis acina karsi taraf saygi duyduysa
- 1 ay
2 ayBoş ver birader sevap kazanmış oldun öyle bak olaya.
02 Yorumla
Soran2 ayMillet anama küfür ediyor dayak yemiş sin boşuna diye
- 2 ay
Slk adamdan akıllıca laflar bekleme
Helal olsun, sayınız artsın ama şiddet görmüşsunuz cok üzüldüm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı.
2 ayHastaneden darp raporu al ve dava aç. Geçmiş olsun.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 927 cevap paylaştı.
2 ayCesaretini tebrik ediyorum bida kolluk kuvvetini ara
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Oha çok geçmiş olsun. İyi yapmışsın iyi ki korumussun kızları. Hastaneye gittin mi?
00 Yorumla
2 ayGüzel dayak yemişsin kral. Güzel nir tecrübe olmuş boks öğrenmelisin
00 Yorumla
2 ayKardeşim sen doğru olanı yapmışsın mert delikanlı adamsın..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBu teşekkürler çözülecek şey değildi aslında doğru mu yaptın konusunda tartışılır ama teşekkürden fazlası lazım
06 Yorumla
Soran2 ayÇok doğru konuştun 🤌🏻 karşılık beklemedim ben
Cevap sahibi2 aySeninle arkadaş olabilirlerdi mesela telefon numaranı alıp ya da vakit geçirebilirdiniz bir ara
Soran2 ayOlabilir di
Cevap sahibi2 ayTeşekkür de etmemiş ki
Soran2 aySkmde değil artık
Cevap sahibi2 ayKızların çoğu nankördür zaten kanka isabet olmuş
Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun, müdahale etmen çok kıymetli. O bunun farkında değil. Biz teşekkür ederiz sana...
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBelki kız cekinmistir erkeklere güvenmiyordur. Geçmiş olsun
19 Yorumla
Cevap sahibi2 aySiz doğru olanı yapmışsınız.
Cevap sahibi2 ayO adamların da inşallah donuna kadar alır mahkeme
Soran2 ayİnşallah ama bi teşekkür etse bi kahve teklif etse
Cevap sahibi2 ayTazminat davası açın ya da hapse girmeliler
Cevap sahibi2 ayKahve borcu yok bence ama tesekkur etse kusura bakmayın benim yüzümden olan size oldu diyebilirdi
Soran2 ayOrasını geçtim kızda aklım kaldı dış görünüşü değil tavrı ile alakalı sen beni korudun ölesiye dayak yedin gel bi kahve teklif içelim ç dese ne güzel olurdu
Soran2 ayKahve örnek verdim biri benim için böyle yapsa çok mahçup olurdum tabiri caizse kölesi olurdum
Cevap sahibi2 ayÇok iyi birine benziyorsunuz 😔 Allah sizi bundan sonra hep korusun
Soran2 ayİyiyiz de hep kötüye kullandılar bu olay sadece gördün bir kısmı
Gizli Üye(18-24)2 ayKötü olmuş bir hastaneye gidip pansuman yaptırsaydin
02 Yorumla
Cevap sahibi2 ayYa burada dengesiz tipler çok cevap verdiğin cevaba cevap verip ben top muyum diye yazan var
Soran2 ayHiç deme gözümden yaş geldi
Gizli Üye(25-29)2 aycanım. Bu devirde kimseye yardım edilmez anneni babani aileni koru gerisini hadi ordan et.
07 Yorumla
Soran2 ayDoğru da kız çocuğu sonuçta
Cevap sahibi2 ayKız çocuğu seni düsunmedi ama arkandan ağlayacak olan annen kadir şeker olayını hatırlatırım.
Soran2 ayAga benim senin bacına böyle bir şey olsa ne yaparsın
Cevap sahibi2 ayBabacan bacima öyle yapılsa kafasına sıkarım ben mardinliyim. Ama millet beni ilgilendirmez
Soran2 ayTamam orada sen yok sun bi adam var onun ne yaomasını beklersin bende doğuluyum
Cevap sahibi2 aybir şey beklemem bacım gerekeni yapar bize bildirir bunun sonucunda biz gerekeni yaparız milletin oğlundan ne bekliyecem günahtır.
Soran2 ayBir kızın erkek gücü yetermi bak beni ne hale getirdiler
Gizli Üye(25-29)2 ayÇok geçmiş olsun rabbim şifa versin 🌸 Kadın olarak hemcinsim yerine teşekkür ederim 🥺
01 Yorumla
Soran2 ayTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)2 ayİyilik yapmayacaksın, gerek yok yaramıyor insanlara geberip gitsinler
01 Yorumla
Soran2 ayDoğru diyorsun
Gizli Üye(18-24)2 ayÇok çok geçmiş olsun gerçekten, inşallah hep iyi olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayşimdiki şöyle sen ahlaki değerler ile doğru yaptın ancak ve ancak derlerki kendi emniyetiniz için de hemen kolluk görevlileribni arayın ve siz olayı uzaktan izleyin
10 Yorumla
2 ayDogru olanı yapmıssın gecmis olsun tanrı yardımcın olsun
275 Yorumla
Soran2 ayAllah a sığınırım
- 2 ay
Tanrı ve allah aynı şey allah arapca tanrı demek 😔
- 2 ay
Allah'ın 99 tane ismi var biri bile tanrı değil. Ve Tanrı demek çok yahudice kim ne derse desin
Allah diyeceksin ve baş örtüsüne de adam gibi tesettür diyeceksiniz türban değil
Soran2 ayAğzına sağlık böyle bayan kaldımı ki
- 2 ay
Kişi belki hristiyan bunu bilemexsiniz
Soran2 ayBize ne 🥰
- 2 ay
Size neyse niye karısıonuz kardesim
- 2 ay
Hristiyanmıs sen onlara çok anlayışlsın bize gelince mı bozuluyon hayırdır
- 2 ay
@Nazlıkıznazlı_01 engelle geç kanka. boş ver
- 2 ay
@Sudesu4561 takipçi kabul etmiyor musunuz. Takip etmiştim sanki sizi. Ama sanırım takipcilerinizden cikarmissiniz beni.
- 2 ay
Hayır ediyorum normalde cıkarmadım
- 2 ay
Tamam o. zaman takip ettim. Aynı kafada olduğum insanları takip ederim çünkü 😂
- 2 ay
Ehehrhe gercekten safe placesin ablaa
- 2 ay
@Sudesu4561 sen de aynıı
Soran2 ayBurası Türkiye Cumhuriyeti herkes dini kendine kavga gerek yok
- 2 ay
Gülmek için yer ararken buraya gelecem 🤣🤣🤣
- 2 ay
Soran kardeşim sen intikama mi ağzına sağlık böyle bayan kaldı mı dedin 😀
- 2 ay
E zaten laik bir ülkedeyiz yenimi farkına varıyorsunuz zararsa bana zararlı zararlıysa size zararlı neyin kavgasını yaptınız onuda anlamadım
Soran2 ayBenmi kavga yaptım siz mi kötü sözler kullanmak istemiyorum ama zorliyorsunuz beni
- 2 ay
Yasemin git tipindeki sivilcelerle oyna burası seni aşar 🤣
- 2 ay
İntikam vakti isme bak ne bu isim terry fire scream falan fazlamı kacırdın şu 30+ kitle... Cidden gülünc duruonuz he
Soran2 ayBöyle bayan kalmaz size ne dindar olması size mi battı kendini gizliye aldı sorum da😢😆
- 2 ay
Teyze sende git nanazını kıl aq sana ne milletin sivilcesinden sanamı kaldı
- 2 ay
Cahil kaynıyor mübarek 😃 hurdacı geliyor bekleyin biraz size de yer varmış 🤣🤣🤣
- 2 ay
@Sudesu4561 muhattabım değil boş ver.
- 2 ay
Muhatabım değil pos ver 🤣🤣🤣
- 2 ay
Dindar olması beni ilgilendirmez zaten. Bana da batmadı. Ben sadece sizin siz ne düşünüyorsunuz diye merak etmiştim bu intikam hakkında. Ve cevabinizi da aldım. Tskler.
- 2 ay
Teyze ne bu laflar instadan buldunuz kötü lafları burdamı atıonuz kendini ne sanıyon teyze ah post btw🥀
Cahiliye döneminden mi cıktınız aklınısı toplayın azcık - 2 ay
@Sudesu4561 😂😂
Soran2 aySoruyu sildim 😆
- 2 ay
Bu kadar dört yüzlü olma Yasemin çok yorulursun sonra maskeleri tak çıkar tak çıkar 🤣🤣🤣
- 2 ay
Sudenin sevgilisi de mesajlara bakmıyormus 🤣🤣 niye baksın bildirim var mesaj yok o kadar boş 😂
- 2 ay
Intikamcim ben açığım gayet. Senin gibileri sevmediğim için engellemisim sana karşı duruşum Belli. Soran arkadaşı da sevmedim. Burada bir tek sudesu iyi. Sadece onun dedikleri yerli yerinde. Benim ne tarafa dönük olduğum Belli yani. 🤫😉
- 2 ay
Derin kuyulu intikam bak en son amna laf atıcam ama
- 2 ay
@İnTikam_Vakti sen çok fenasın valla. 🙄
- 2 ay
🤣🤣🤣 iki kişiler yarım kişi edemiyorlar 😂
- 2 ay
Kızcagiz iyi niyetiyle tanrı yardımcın olsun dedi alt tarafı. Ortalık 56 oldu
- 2 ay
@İntikam_Vakti ben senle baş edemem sen iflah olmazsın
Soran2 ayYasemin sen çok iki yüzlüsün
- 2 ay
Doğru kişileri takip ediyormuş 🤣 önceden bana attın da kabul etmedim slk 😂
Sude seninki galiba çok büyük kime sokacan acaba 😂 sevgilin boş değil mi yoksa 🤣 - 2 ay
@İnTikam_Vakti__ kim olduğunu bilmeden takip atmisimdir
- 2 ay
Ben ne bk olduğunu bildiğim için kabul etmemişimdir 😂
- 2 ay
Yasemin onu önceden Belki gt amaclı takip etti?
- 2 ay
Soran arkadaş netim. Ne seni desteklerim ne de intikamı. Ben senin nasil biri olduğunu anlamadan önce desteklemistim sorduğun sorudan dolayı yani.
- 2 ay
@İnTikam_Vakti iyi ki kabul etmemişsin beni.
- 2 ay
Soran arkadaş beni engeller misin sana zahmet. Senin gibileri bu sitede görmek istemiyorum çünkü. Durusum net 😉
- 2 ay
Sana ettiğim iyi dileklerimi de geri alıyorum soran 👎👎 intikamı öven biri de intikam gibidir çünkü
- 2 ay
Duruşun yokki net olsun 😂 olm bunları kim siteye alıyor🤣🤣
- 2 ay
@İnTikam_Vakti sen kıt misin? Kaç kere dedim la senin gibilerle isim yok! Hala net değil diyor
- 2 ay
Soran arkadasa da boşa uzulmusum tühh
- 2 ay
Yasemin sudeni al git hadi iyi oynadınız 😂😂😂
- 2 ay
Haline uzulmustum de😄 arkadaş tanrı diyen birine bile onyargili haha neyine uzuluncek bunun ya
- 2 ay
@İnTikam_Vakti soru sahibini de al git sen de 😂
- 2 ay
Ikinize mutluluklar dilerim iyi yakisirsiniz
- 2 ay
insanın yüzü değil kalbi güzel olmalı
- 2 ay
Şşt intikam hadi sen namazını kıl tabi şu an sevap isliyon dimi kendince , yaa kıyamam bi boş ver aq gece gece ağzımı aççanız
- 2 ay
Kız geçmiş olsun tanrı yardımcın olsun demiş iyi niyetini ortaya koymuş ama bu elemanlar iyi niyetten ne anlar
- 2 ay
İntikam benim gercek ismim ne sude ne su ben panellenmemek için sahte isim kullanıyorum burada.
- 2 ay
Şurda bir şifa diledik bir Tanrı yardım etsin dedik ateist damgası yedik adeta ya
- 2 ay
Dedim ki ne bk olduğu belli değil kimse inanmadı 😂😂😂
- 2 ay
Ateisti geçtim din düşmanı damgasi yedin 😂😂 şeytan demedikleri kaldı sana
- 2 ay
Yasemin o senin hakkın sana ayırdık 😂
- 2 ay
Tanrı beyin versin diyelim o zaman
- 2 ay
Yasemin akıllı çıktı aranızdan
- 2 ay
@İnTikam_Vakti Bi daha karşıma çıkıp da tartışma yaratamayacaksiniz neysekii
- 2 ay
İsa Mesih'e inandım için pisman değilim Ortodoks olmayı klisede mum yakmayı seviyorum ve buna laf etme hakkınız oldunu düsünmüyorum bir daha din tartısması yapmayın benle
- 2 ay
Çakma adidaslar 🤣🤣
Git birine diğerini sor anasını avradını düz gider kimse yiyor mu bu samimiyetsiz samimi sözlerinizi 😂 - 2 ay
Abi bakın ne olduğu ortaya çıktı 🤣🤣🤣
- 2 ay
ÇAKMA ADİDASMI NE SENDE SÖZDE GERCEK ADİDASSIN YANLIZ ADİDASLARI GÜNÜMÜZDE KEKOLAR GİYİYOR ama gerci sende kekolarla aynı zihniyete sahipsin intikammı nedir
- 2 ay
Onlar zaten çakma giyer 🤣🤣🤣
- 2 ay
Hristiyan olması oni kötü biri yapmaz asıl kötü insanların inancına saygı duymayan olay cikarandir.
- 2 ay
Ve bilin bakalım o olay cıkaran kim İNTİKAM bide imanlıyım diye dolasıyordur simdi
- 2 ay
Saygısı olmayan biri imanlı olamaz.
- 2 ay
Engelle o zaman bacım
Soran2 ayŞaka yaptım kusura bakmayın dünya fani değmez bu dünya için kalp kırmaya
Sen en dogrusunu yaptın kız da ayıp etmis hepsi o... Cocukları bi sk hak etmiyorlar. Abi helal olsun ama sana ya harika birisin.
01 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim sende öylesin
2 ayDemek ki kadın da sapıkmış, nankör insanlara iyilik yapılmaz. Nasıl güvenipte savundun bir daha bu hataya düşme.
03 Yorumla
Soran2 ayÖyle olsa bağırmazdı
- 2 ay
İkiyüzlü kadınlardan uzak dur.
Soran2 ayTamam
2 ayBen, bir kız için canımı tehlikeye atmam annem ya da eşim dışında kşmse için canımı tehlikeye atmam
06 Yorumla
Soran2 ayKız kardeşin yokmu
- 2 ay
Yok
- 2 ay
Dedimya tanımadığım koz kız canımı tehlikeye atma
- 2 ay
Türk kızları hakediyje sorunlu erkellerş buluyorlar
Soran2 ayBen de olim o zaman
- 2 ay
Uğraşmam
2 ayGecmis olsun iyileşmene bak sen dogru olanı yaptın kotuluge engel olmaya çalıstın canini sıkma kendini de suclama. gerekli sikayetlerini yap savcılığa
04 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim sağolun
- 2 ay
Rica ederim gecicek hic merak etmeyin umudunuzu kesmeyin
Soran2 ayher şey yakışıklılık mı sence belki tipim olsa teşekkür edermiydi
- 2 ay
Kişisel olarak algılamayın
2 ayKardeşim bence laf dalaşına girmek yerine direk adamlara dalsaydın onlar zaten sen laf atınca karışınca kavgaya direk hazır olmuşlar yani
00 Yorumla
2 ayKarışma kardeşim boş ver kadir şeker gibi olur sonumuz ben hiç oralı olmam birini kesseler bile banane
00 Yorumla
2 aycanım ya bu devirde kız içib kavga edilir mi :) ya malı
10 YorumlaYüzünü baya dağıtmışlar üstünde bari bıçak olsaydı yaralardın
00 Yorumla
2 ayKızın ayıbı olmuş sen insanlık yapmışsın 🙂🌷
13 Yorumla
Soran2 ayÇok ağrıyor ama iki boksör müydü fitness çi mi gücüm yetmedi
Soran2 ayNerden biliyon
2 ayAdamsın sen. Kadınlar seni öpsün.
01 Yorumla
Soran2 ayÖpmüyor
2 ayGeçmiş olsun.. Doğru olanı yapmışsın
01 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim
Onun yerine ben teşekkür ederim :)
06 Yorumla
Soran2 ayKafam mı güzel
2 ayyine hikaye mi yazıyosun feridun abi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
2 ayKardeşim asla ipleme s et değmez
00 Yorumla - Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne