Nişan attım doğru mu yaptım?

Yaklaşık bir buçuk yıldır nişanlıydik. Severek nisanlandik. Tabi bu süreç hiç normal geçmedi. Bir narsist olduğunu ark ettim kaç boktan sebeplere Nisan attı hep peşinden kostum. Ailesi ne derse onu yapan bana el içinde küfür hakaret eden yolda hayvan gibi bağıran ve alindigim için benle günlerce konuşmayan bir nişanlım vardı. Bir gün iyi isek üç gün kötüydk çevremde ailemde kim varsa bu çocuktan olmaz dedi dinlemedim hep sevgimin pesimden kostüm ayrıca babasının yanında çalışıp günlük sadece yol parası alan biri ben ise okumuş çalışan biriyim defalarca beni mahvetti ağlattı düğünüme iki ay vardı ve artık yüzüğü attım. Sebep ise ailesinin düğüne bu kadar kala biz bir sene sizle yasicaz demesi. İstemediğimi daha önce belirttiğim halde böyle bir karar almışlar. Bu ay evden çıkmaları gerekiyor evleri satıldığı için. Fakat malı mülkü bir sürü dükkanı ve yazlığı bahçesi olan insanlar. Ama bu süreçte hep paramız yok diyerek her şeyden kaçtılar. Bir adet bilezik ile aldılar beni sorun etmedim. Eşya ikinci elde oturun dediler kabul etmedim ben kötü oldum hatta bizim evdeki eşyaları alın dediler istemedim diye ben kötü oldum. Nişanlım bunun için yüzük attı hatta. Bir koltuk bir buzdolabı aldılar sadece. Geri kalan ya ikinci el ya da ben aldım. Bide düğüne kadar sizin evde oturcaz dediler mecbur kabul ettim nişanlım hatırına. birkac gün öncede bir sene Felan ev alana kadar oturcaz dediler kabul etmediğim için nişanlım benle tam dört gün konuşmadı yazmadı beni görünce suratima bakmadı bnde attım yüzüğü anne babası ne derse onu yapıyo ben evliliğimi düşünmek zorundayım yeni evli çiftin evine onlardan önce gidip esyalari kullanmak bir yıl da beraber oturmak ne kadar doğru?

Nişan attım doğru mu yaptım?