Ailem ilk iş yerimi görmek için yanıma gelmek istiyor, ne yapsam
2 ay
Ailem ilk iş yerimi görmek için yanıma gelmek istiyor, ne yapsam
Aslında saçma değil çok masumlar bunu anne baba olunca anlarsın. Merak ediyorlardır hem seni hem iş yerini tatlılar bence gelip görsünler onlara bunu çok görme
Böyle diyince kıyamadım 24 yaşındayım ilk işim tabi onlarda halı , annem çok hevesli gelcek bakalım napcan matbaa ortamında diyorum olsun kahve içerim ben diyor
Gelsin tabi heves etmiş. Belki de bugünlerin hayalini kuruyordu seni büyüten emek veren ailen hala seninle ilgileniyor ki baktığında iyi bir durum bu
Oğlunu iş yaparken görsün gururlansın bi heveslendim bende bak 😅 tasarımcı arkadaşımlada tanıştırırım muhabbet sohbet olur hem
Evet evet tam olarak bu :d en iyisini yaparsın mutlu olur hem
Naiflik kibarlık heryerde olmuyor usta muhabbetinide görmüş olur hem 😅 hayatın gerçekleri
Ya o hayatın gerçeklerini senden benden iyi biliyordur da inanmak istediği bu yöndedir
Orasıda öyle yalnız çok küfür argo söz çıkıyor matbaada onu sevmiyorum ya allahın adanalı tasarımcısından ne beklenir zaten muhabbeti on numara ama argo dolu
Annenin yanında da öyle konuşmazlar diye umuyorum
Kadın gördüğü an en cool beyefendi oluyor o konuda şüphem yok djjd
Tc erkeği şaşırtmadı dkshjd
Oğluna sövüp iş yaptıran müdür anasına gelince cool İstanbul beyefendisi hain tc erkeği kdkdk
Annem olduğunada inanamaz gerçi oda müşteri sanarlar dkdk
Ana kuzusu bu ana jejd
Ana kuzusu ile ne alaka tam olarak çözemedim
Hiç yani alakasız bi yorum bu arada geldi baya iyi zaman geçti 😅
Ne alaka ana kuzusu harbi anlamadım
Ne dediğini anlayabilsem cevap vereceğim de
Aman saçmalıyo işte
Bu arada annem geldi bugün 😅
Aa nasıl geçtii
Süperdi valla tasarımcı arkadaşımlada tanıştılar benden çok muhabbet ettiler valla bidaha gelcem gençler diyor dkkd
Yaa benim sosyallik djahdjhs bak iyi olduu işte hem annenin de gönlü olmuş oldu
Kadın sosyalleşmeye dünden hazırmış kdkdkd bu arada inanamadı ilk geldiğinde böyle annemi olur çok genç kanka diyor
Kandırsaydınya dkahsj
Kandırdım zaten ilk baş annem değil ki üniversiteden arkadaşım dedim bfkdkd
İyi gün sonuna kadar sürdürmemişsin dkjsjd
En son annem dayanamadı anasıyım evladım çıtır anası diyor deli kdkdkd
Elin matbaacısına çıtırım demeside ironi
Babanın sıfatül eşgal
Babamın o sırada garibanlık ve evde tv izlemesi
Bisi yok bisi yok
Sen izle izle karın tanışmalarda sadece
Babamda hiç bişey demiyor matbaadaki tvyi izliyo adam fldkdxo
Soran o tasarımcı ananı kapmasın knk aman dikkt dkdkkd
İlk iş yerine aile gelmek isteyince garip hissedebilirsin ama bu çoğu aile için gurur anı 💛 Seninle sadece heyecanlarını paylaşmak istiyorlar.
Patron ya da ortam uygunsa kısa bir ziyaret ayarlayabilirsin 😊 “Müsait olduğumda gelin, biraz bakın sonra birlikte bir şeyler içeriz” diyerek sınırı da koyarsın. Bu senin alanın sonuçta 🌿✨
Cevap
3Cevap
saçma değil
Zaaa çocuk musun olm yaa hahaha büyü ergen hahahah hanimiş hanimiş
Ay ne güzel bana saçma gelmezdi
Nesi güzel ki
merak edip gelmek istiyorlar bence tatlı
Aman matbaada napcaksa
Değil tabi ki
Saçma değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?