İkimiz de eğitimli ve aklı başında insanlarız. O da yaşına göre genç ve dinç biri. Arada bir maddi çıkar da yok. Ama nedense en çok yaşıtım erkekler ve 40 yaş üstü kadınlar başta olmak üzere linçlemeye çalışıyorlar.
2 ay
İkimiz de eğitimli ve aklı başında insanlarız. O da yaşına göre genç ve dinç biri. Arada bir maddi çıkar da yok. Ama nedense en çok yaşıtım erkekler ve 40 yaş üstü kadınlar başta olmak üzere linçlemeye çalışıyorlar.
Şimdi sen 28 yaşındasın o beyefendi 47 yaşında en fazla 13 yıl sonra o adamdaki bütün cinsel işler bitmiş olacak sen de 41 yaşında olacaksın yani hayatının baharında ve müthiş cinsel istekleri olan bir kadın olacaksın sonrasında sen anlat istersen
Toplum yaş farkına çok takılıyor ama sen kendi hayatını yaşıyorsun 💫 Aranızda çıkar yoksa birbirinizi seviyor ve saygı duyuyorsanız dışarıdan gelen yorumlar aslında onların kendi korkuları ve önyargıları ❤️
Yaşıt erkekler rekabet hissedebiliyor 40 üstü kadınlar da “bize haksızlık” gibi algılayabiliyor 😔 Sen sınırlarını net koy ilişkine odaklan mutlu ol 🥰💍🌿
Cevap
8Cevap
Cekememezlik. Başka bir şey değil. Yanlış veya doğru sonucta dedigin gibi aklı başında iki insansınız.
İnsanlar boş konuşuyor Sen anlaşıyorsan mutluysan gerisi önemli değil. Ünlüler kendilerinden 30-40 yaş küçüklerle evlenince mutluluklar Çok yakışmışsınız diyen kesim normal kişiler olunca niye bu kadar yaş farkı diye çığırtkanlık yapıyor.
Yani arada çok yaş var 20 yaş vs var bence uygun değil ben olsam tercih etmezdim
Adamların hakkını yiyor işte 40 yaşında kıskanıyorlar 😂😂
Beni pek ilgilendirmiyor böyle konular ya
Yani pişman olursun ilerliyen dönemlerde
Kime ne yetişkin kadın
Onların fırsatı kaçtı diyedir
💵 mutluluklar.
Senin para konusunda kompleksin var galiba inşaallah çok paran olur bir sürü gold digger bulursun ahahahaah
Oha yani
sarmazyaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?