Her hafta sonu Antalya Kaş, Muğla Bodrum, İzmir Çeşme, İstanbul falan buralara gidiyorlar sözde patronuna şoförlük yapıyormuş görümcemi de cumadan kaynanama bırakıp da pazar günü geliyor
2 ay
Olabilir, yorumlarda gördüm ve patron için de erkek demişsin ve alkol aldığı için şöför lazım oluyor demişsin. Yani iyi para veriyorsa görümcenin kocası da gidip geliyordur.
Kumara sardı 2 3 sene önce kumardan 500 milyar tutturdu sonra o para bitti oturduklar havuzlu daireyi sattılar şimdi kirada kayınpederi bakıyo
Bu durum hiç normal gelmiyo bana işin içinde işker var gibi
O kısımlara bir şey diyemem ama bahsettiğin gibi çalışması da mümkündür, daha önce o şekilde çalışan ve iyi maaş alan kişi görmüştüm.
Bu durum kulağa biraz tuhaf geliyor canım 🙃 Her hafta sonu aynı düzen ve hep tatil bölgeleri olunca ister istemez insanın aklına soru işaretleri düşer 🤔 Görümcen rahatsızsa önce onun netleşmesi önemli. Eşiyle sakin bir tonda konuşmalı açık açık program, konaklama ve iş detaylarını sormalı. Şüphe varsa kanıtlı açıklama beklemek hakkı 💬💔
Cevap
14Cevap
Görümcemin kocasının iş seyahati beni zerre ilgilendirmezi :D
Bence normal değil
Neden
Kendi adıma konuşuyorum. Benimde bi hayatım var ne kadar para verirse versin her haftasonu da gitmek istemezdim.
Bide hep tatil yerleri nedense hiç doğuya gittiğini duymadım hep Antalya bodrum İzmir falan
Belki Kıbrıs'a gidip geliyorlar size öyle diyolar
Bide eşini cumadan annesine bırakıp te pazar günü almaya geliyo kendi geziyo eşi çocuklarla annesinde otursun
Eşi bu durumdan senin kadar rahatsızlık duymuyor galiba
Fazladan para geliyo helalmi harammı belli değil bi para geliyo sonuçta neden duysun 😂
🤣🤣🤣🤣 sende takılma o zaman
belli ki yasak seyelr var
görümcen ilgilensin sanane
Eyvah eyvah eyvah eyvah eyvah
Mısır patlatıyolardır
Çalışıyor ne var bunda
Normalden fazla para kazanması hiç Normal değil zaten kumar oynayıp oturdukları havuzlu daireyi sattılar şimdi kiradalar kayınpederi bakıyo bu normsl bi durum mu
Bundan sanane sana giren çıkan nedir
Gorumceni kafanda sorgulaman tuhaf
Nesi tuhaf
Onun ailevi iliskisinden sanane
Bananeyse bana niye anlatıyorlar ozaman
Sana ne diye anlatiliyor o zaman
Özel dosya üzerinde çalışıyorlardır
Patronu erkek alkol içtiği için şoförlük yapıyormuş
Işı buysa normal
seks vardır kesin.
aldatıyordur
Patronu kadinmi
Erkek alkol içtiği için görümcemin kocası şoförlük yapıyomuş
Anladim olsun ne varki
Para da var ama normalden fazla kazanıyo
Birseymi duydunki
Haklarinda
Ya görümcemin kocası sonra kumara sardı kumardan 500 milyar tutturdu 2 3 sene önve sonra bunlarda para bitti oturdukları havuzlu sitedeki daire satıldı şimdi kirada kayınpederi bakıyo
Anladim
Normal değil
Erkek mi patronu
Erkek ama normalden fazla kazanmaya başladı
Ne olacak demekki işini iyi yapıyor
Kaçak et
Patron erkek alkol içtiği için şoförlük yapıyormuş
Erkek erkeğe bir şeyler olamaz mı?
Yok sanmam da parada var işin içinde normalde fazla kazanmaya başladı ki kumara sardı 2 3 sene önce 500 milyar tutturdu şimdi para bitti oturdukları daire yi sattılar şimdi kirada kayınpederi bakıyo
Hımm çok para bulunca neresine süreceğini şaşırdı yani
Yanii bi şoförlük yapıyo diye bu kadar kazanması normal mi sonradan evleri gitti zaten satmak zorunda kaldılar
Değil. İlginç gerçekten.
Pompakey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?