Kocama iş yerinde kadın sarkıyor?

Merhaba eşim demirci yani tek bi yerde sabit kalmıyor her gün farklı yerlere gidiyor iş alıp 1 haftadır gittiği yerde kadın yürüyormuş bunuda bana kayınbabam söyledi numarasını falan istemiş yürümüş eşim vermemiş numrasını bende eşimle kavga ettim çok kıskancımdır oda kıskançtır çok dedim hayırdır neden haberim yok falan başkalarından duyuyorum işte kavgasını ettik sonra bu yatılı kalmaya başladı iş yerinde bende bilmiyordum bu yürüme muhabbeti falan dedim gitmiceksin o işe kabul etmedim adam gönder dedim ve gönderebilir çoğu zaman çalışmak istemediğinde adam yolluyor beni geçiştirdi sonra kadın buna iş ayarlamış 5 ay falan çalışcak normalde en fazla çalışma süresi 1 hafta izin vermedim ve bana bağırmaya başladı senin yüzüne yükselemiyorum önüme engel koyuyorsun para kazanıcam bırak işte falan bende dedim satılık değilsin ve hamileyim 6 aylık kanamam oluyor stres yaşamam gerekiyor ama sürekli kavga ediyoruz ve beni düşünmüypr düşük riskim var 2 günlük işi kaldı orada yollamıcam dedim evi terk etti ve bende terk ettim sırf sonra dedi gitmicem ama güvenmiyorum bana dediği laflar işte yükselmemi istemiyorsun falan o kadınlamı yükselcen şerefsiz
Kocama iş yerinde kadın sarkıyor?