Kocamın yanındaki çalışanın sorunu ne?

Merhabalar sinirim çok bozuk. Eşimle 6 senelik güzel bir evliliğimiz var. Eşim bir markanın şubesini açtı. Neyse her şey normal buraya kadar kadın ürünleri sattıkları için çalışanların 2 si kadın 2 si erkek neyse sorun değil ama 4 senelik bir çalışma arkadaşımız geçen ay işten ayrıldı. Sonunda iş başvurularından birini işe aldı eşim kız başta çok düzgün gözüküyordu. Önce mağazamızda bulunan bir erkek çalışanımıza beni taciz etti sözlü diye kavga çıkardı o arkadaşımız 6 senelik çalışanımız bu zaman kadar çok kişiyle çalıştı bu tarz sorun yaşamadık ayrıca kendisi mağaza müdür yardımcısı ve evli iki çocuk babası neyse eşim konuştu düzgün dille ikisinide uyardı. O arkadaşımız eşiyle sorunlar yaşadı neyse bunlar bitti 2 haftadır da yaprak sarmaları börekler yapıp eşime getiriyor öğlen yeriz diye düşündüm diyerekten. Ben çocuğu etüte bırakırken her öğlen uğrarım o çıkana kadar yardımcı olurum arkadaşlara neyse bunlar da sorun değil. İşte 3 gündür filan abla sen iyi yemek yapamıyormussun Ahmet abi öyle dedi sana öğreteyim istersen işten sonra size geleyim. Sonra işte sen benim kadar iyi pencere silemiyormussun. İlkinde dedim ki senin benimle böyle konuşman ne haddine haddini bil yoksa canın yanar dedim. İkincide aynı şekilde uyardım hatta diğer çalışanlar sen Begüm ablayla nasıl bu şekilde konuşuyorsun filan dedi anlayagağınız kız içime kuşku düşürdü eşime gözmü koydu. Eşimle konuşsam mı bu olanları anlatmadım ona da sizce anlatmalı mıyım?
Kocamın yanındaki çalışanın sorunu ne?