29 yaşındayım kendimi bildim bileli ailem şiddet uygulardı sevgi çok nadir ama aşağılama baya vardı iş yaptırırlardı her yokluğu birlikte yaşadık 1 abim 1 erkek kardeşim 2 kız kardeşim var. Önce ben evlendim maddi durumumuz kötü maalesef bu enflasyon falan sonra abim evlendi babamın başka evi vardı abimi içine yerleştirdi sonra erkek kardeşim evlendi yeni bir ev almış onu da içine koydu ikisi de rahat ediyor her birine de en az 250 gram altın yaptı tüm mobilya beyaz eşya ne akla gelirse düğünde babamgil yaptı hâlâ daha veriyorlar eksikleri olunca ben de sürekli kiradan kiraya ev değişiyorum eşimin tarafının durumu yok ve zaten çok kötüler ilgili değiller babam istese şu an yine bir ev alabilir kendi adına diyebilir kızım sen de çok yoruldun geç otur ama her konu açıldığında bana dediği erkeğe yapılmak zorunda falan yani sana yok diyor açık saçık 4 yıl küflü gecekonduda oturdum sürekli kiradayım ikiz kızlarım var okuyorlar hiçbir şey yetişmiyor babam namaz kılar oruç tutar annem namaz oruç Kur'an ama haksızlık diz boyu ve ben çok üzülüyorum sürekli gözümün içine soka soka erkeğin hakkıdır falan diyorlar gelinleri ne yaparsa yapsın babamgile gidince baya kıymetliler ama ben üvey evlat gibiyim ve çevredeki akrabalara da kızımın durumu kötü kiracı falan diyorlar millet ramazanda fitre verdi bana bu çok zoruma gitti oysa istediğim sadece babamın eşit olup kızım bir ev daha ayarladım sen de bunda otur biraz rahat et demesiydi ama yok sanki ben evlenince başka birilerinin kızı olmuşum yabancıyım gibi davranıyorlar erkeğe verilir diyorlar artık kaldıramıyorum kız kardeşlerim için oraya gidiyorum ama artık gitmek istemiyorum onları görmekten midem bulanıyor sürekli ağlıyorum bazen kendime diyorum acaba gerçekten erkeğin mi hakkı diye bu arada mal miras dağıtma yok kafasına göre her şeyi erkeğe hak görüyorlar sadece olay bu ben de evlatlık gibiyim her yıl fitresini veriyor parasının zekatını veriyor bana 🥲🥲
Güncellemeler
2 ay
Kafamdaki, haksızlığa uğrayan sevilmeyen sürekli abisi kardeşi hakkı olan parayı Çar çur harcayan biri olarak nasıl kafaya takmam umursamam gerçekten çok üzülüyorum 🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer