Bu sayede için de rahat eder diyor
Siz olsanız kocanız çocuğu alıp giderken peşinden mi gidersiniz yoksa evde mi kalırsınız?
Bu sayede için de rahat eder diyor
Kocam çocuğu ablasına götürecekti sonra babasının evinde buluşmaya karar verdiler bizim eve çok yakın zaten evleri.
Ben de yemek ocakta olmasaydı size gelirdim isterseniz bekleyin yemek pişsin ben de size geleyim dedim kocam da yok bekleyemeyiz dedi.
İşin bitince peşimizden de gel demedi.
Çocuk öğlen yemeği falan da yememişti bir saate gelin dedim orada yemek de yeriz dedi bir şey olmaz dedi bunu da akşam yer falan dedi ben de gelirdim belki sizle dedim Yok ya bir saate geliriz falan dedi.
Kısacası geleceğimi duyunca erken geleceğiz diyor
İşte çocuğun yemeği iti dersiydi falan derken de orada yer falan diyor siz olsanız ne yaparsınız yemeği alır peşlerinden mi gidersiniz arar mısınız.
Yoksa evde mi kalırsınız.
Kocanın seni pek umursamadığı fikri oluştu bende baştan onu söyleyeyim bunu da size karşı olan söylemlerinden çıkardım sanki sadece çocuk önemli gibi hani sen aramiza katılma mı demek istiyor acaba eşinin ailesi ile problemin var mı
Evet ailesiyle konuşmuyordum yeni barıştık sayılır falan.
Sonra eve gelmiş bizi hiç aramadın falan diyor çıkarsın sanmıştım dedi
Ben de size beni bekleyin yemek pişsin ben de geleyim demiştim sen de hayır demiştin ee kim onu bekleyecekti falan dedi
Sonra geç oluyordu dedi
Aynen öyle zaten sevmiyor
Öyle çok şey var ki konuşmak bile istemiyorum
boş ver. Olsa neye yarar ki.
Zaten var
Tıkla diğer sorum
Evet peki yorumun ne
Bunun yorumu olmaz yoruma göre evlilik bitirilmez ya da iyi olmaz bunun en doğru karsrini sen vereceksin karşında kötü bir zihniyet mi var yoksa birseylerden bunalmış bir adam mı var ayrıca sadece seni dinledik karşı tarafın neler yaşadığını bilmiyoruz bundan mütevellit sen ne yapmak istiyorsun? Çözüm için esin ile bu konuları ne kadar konuştunuz bütün bu nüanslar önemli
az önceki okuduğun soruya ne diyorsun
Bak şimdi güzel kardeşim eşini tanımam bilmem seni de tanımam neler yaşadığını da bilmem o an eşin eşref saatinde olabilir başka birseye kızmış olabilir öyle bir tepki de vermiş olabilir ama bu sürekli olan bir durumsa o evlilik çok ama çok yıpratır seni içinden cikilamaz bir duruma getirir her ikinizi de biraz sakin ol sakin kalmayı dene o yüzden diyorum deşarj olmak önemli diye içine ata ata kendini mahvetmekten başka birseye yaramaz yaptığın tekrar soruyorum sen ne yapmak istiyorsun?
Huzurlu yaşamak istiyorum.
Sevmiyorum mutlu da değilim bitir dicen o da zor
Aç gözlü. Vahşi cimri. Yaratık
Buna Varya bir lokma ekmek Vermeye değmez
Sanki inşaat işçisi. Yani gidiyor iki ders anlatıyor yalandan sonra eve geliyor eşek gibi çalışıyorum tatavasi yapıyor pislik. Ondan nefret ediyorum
Eşim değil abi değil işte. Var ya şu an arasınlar desinler araba altında ezilmiş feci şekilde yemi ederm üzülmem. Asalet yok onda
Eşinin tavrı kalbini kırmış belli 💔 Haklısın buna alınmakta. Ben olsam önce çocuğu düşünürüm ve kısa bir süre beklerim. Hâlâ gelmedilerse arar haber alırdım 📞 Çocuğun aç kalmasına izin verme. Sonra da sakin bir anında eşinle bu durumu konuşurdum. Hislerini net ama sakince anlatman çok önemli ❤️🩹
Cevap
4Cevap
Sizin evlilik biraz ruhsuzlaşmış.
adam yalnız kalmak gitmek istiyor ailesine
Zaten her gün tek gidiyor
Aranızdaki bag kalmamış işye ev hanımımısın sen
Gene bi ara sen. Ne iyi la gitmek istiyon demekki ailesinden nefret edenlerden değilsin.
Yani bir saat falan olacak onlar çıkalı
Belki de gelmek üzeredirler
Yok Yok onlar öyle çabuk gelmez
O zaman ara.
İşte arasam diyecek ki ya daha yeni çıktık ne arıyorsun 50 tane laf söyler bana
Eğer öyle bi tipse evde dur hiiiiç arama sorma. Bırak naparsa yapsın
Ayıp etmiş. Gitme sakın yüzsüz olursun
garip bi durum gibi gozukuyo
Peki fikriniz nedir
fikrim oyle yapmamasi lazimdi yani en azindan seni beklemesi lazimdi bisey demeden gitmis adam direk takmıyor gibi hic kadini ciddiye almiyo gibi
Evde kalırım. Seve seve getirir.
Detayları okudun mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?