Yaptim, baktim da. Her sene hazretleri universite arkadaşları ile tatil icin, bodruma gidiyordu. 4-5 günlüğüne. Es ve cocuk almak yasakmis yanina... tabi sonrasinda resimleri gösterdiğinde esini de cocugunu da getirmiş insanlara rastladim.. Bunu sorduğumda, cevap ilk basta tek basimiza diye konusup anlasmislar, baskasi yapabilirmis ama o yapmazmis... Bu sadece 1 tanesi... Bunun gibi yüzlercesi var. Ve biz ayrıldık, çünkü artik tek basina bir hayat yasmasindan ve cocuk istemesine rağmen, 2 çocuğumu da resmen tek basima buyutmekten sıkıldım ve yoruldum ben. :(((
şöyle bir gerçek var sen evlilik demek bir ömür birlikte yaşamak demek yani eşim bensiz tatile gitmesi bence yanliş senin seven bir insan asla seni birakip evde tatile gitmez bide eşim çocuklarima bakicak ben tatile gidicem asla boyle şey yapmam yapsam bile gittiğim tatilden keyif almam kalbimi parcasi yarisi evde kalir. buna erkekte dahil evlilik bu demektir bir ömur boyu beraber zorluklarla uğraşmak veya yaşamak birbirini baglanmak
Benim eşimde beni bir kere tatile goturdu bir ay sonra arkadaşlarıyla tekrar gitti bende gitmek istiyorum senle dedim ama seni götürdüm ya Diyo. Çalışan benim kafa dinlemeye ihtiyacım var diyo kavga da etsek gidiyo umrunda değil benim üstüme o iki kere daha gitti şimdi tekrar gitmeyi planliyo yine kavgaliyiz bilmiyorum
Evli insanlar beraber gider gideceği yere, ne diye ayrı gidilsin ki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
cocuklarima bakarim.. o tatile ciksin.. ama tatil donusu o eve bir daha giremez.. artik benimle degil bosanma icin tuttugum avukatimla muhatap olur.. cocuklarinin yuzunude goremez.
En İyi Cevaplar