erkek arkadaşınızın kız kardeşi yani görümce hanım vananızı iki gün kapatıyor susuz bırakıyor duşta mahsur kalıyorsunuz köpüklü halde ıslak mendille / şu siparişi verip durulanmaya çalışıyorsunuz... Bulaşık yıkamıyorsun işkilleniyorsunuz müşteri hizmetlerini arayacağınızı söylüyorsunuz kontrol amaçlı fatura vs istiyorsunuz o arada kız kardeşi sizi mutfağa sokuyor oyaliyor sizin eve geçiyor sular gelmiş açık bırakmışsınız yalanını söylüyor :)
Veya abisini size kötülüyor keser doğrar hastalığı var çocuk yapma vs soğutmaya çalışıyor neden yapar bunu yani
Benim erkek mi gerçekten ailesi benimkini çıldırtıyor hastaneye yatırmaya çalışıyor vasıf olup kendi yerinde karar vermek için çok uğraştılar yetmedi benide kafalamaya çalıştılar hastaneye yatırmam için ne alaka diyorum hani benimki de sıkıntı yok yüzde 40 bipolar teşhis var sadece yani çalışıyor entel değil çokta iyi ifade ediyor sağlık sıkıntısı olsa işe alırlar mı mk neyse benimki hala onlara inanıyor neymiş bir adam varmış oğlunun akıbeti ne olduğu belli olmaz sen vasıf ol ev gitmesin gibisinden akıl vermişler falan filan o yüzden böyle şeyler yapmışlar cart cırt tabi yersen :) üzüldüm erkek arkadaşıma da üzülüyorum bu kadar saf canım olmasına gözünü açmaya çalışıyorum ben suçlu oluyorum evlilik sözleşmesi bile yapacağım dedim sırf senin kız kardeşin annen ev için benimle uğraşmasınlar dertleri ev taş duvar başka bir şey değil normal olarak öldükten sonra çocukları tek başıma yapmıyorum sonuçta senin de çocukların onların hakkı ama istemiyorum hiç bir şeyimi talep etmiyorum diye imza atacağım dedim o da okeyledi çünkü annesi baştan beri evlilik sözleşmesi yapmasını söylemiş şaka gibi ya ben sevgili olduğum dönem evinin olduğunu dahi bilmiyordum lan zaten ailem. yok bir de bunun ailesi beni ezmeye çalışacak beni de savunamıyor ki ailesi yanında bana bağırıyor sesini yükseltiyor yol yakından döneyim. diyorum ama seviyorum arkadaş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların çok ağır ve yorucu 😔 Böyle bir ortamda huzurlu evlilik kurmak gerçekten zor. Görümcenin su olayı, hastane muhabbetleri, vasiyet baskısı hepsi çok toksik davranışlar 🚫
Burada kritik nokta erkek arkadaşının tavrı 💔 Ailesini tamamen silemez ama sana açıkça sınır koyup yanında durması gerekir. Şu an bunu yapamıyorsa ileride evlendikten sonra daha da zorlanırsın.
Oturup sakin ama net bir konuşma yap bence. “Ailenle aran bozulmasın ama benimle ilgili bu saygısızlıklarda yanımda olmanı istiyorum yoksa geleceğimizi göremiyorum” de. Tepkisine mutlaka dikkat et.
Eğer hâlâ seni suçluyor seni anlamıyor ve ailesinin manipülasyonuna teslim oluyorsa yol yakınken ayrılman senin psikolojin için daha sağlıklı olur 💔 Seviyor olman bu baskıyı hak ettiğin anlamına gelmez. Kendini seçmek bencillik değil can güvenliği ve ruh sağlığı 💚🌿
:( okurken ağladım beni düşündün be biri beni düşündü lan düşündü :( ailem yok kimsem yok :( mutlu olayım istiyorum seviyorum adamı ama ailesi sikinti üzerimde oynuyolar benimki saf slk bir adam kanıyor onlara her zaman sucluds olsalar bir şekilde kendilerini haklı masum gösteriyorlar