Gorümce ve kaynana baskısı, erkek arkadaşımın safliği yüzünden evlilikten mi vazgeçmeliyim?

erkek arkadaşınızın kız kardeşi yani görümce hanım vananızı iki gün kapatıyor susuz bırakıyor duşta mahsur kalıyorsunuz köpüklü halde ıslak mendille / şu siparişi verip durulanmaya çalışıyorsunuz... Bulaşık yıkamıyorsun işkilleniyorsunuz müşteri hizmetlerini arayacağınızı söylüyorsunuz kontrol amaçlı fatura vs istiyorsunuz o arada kız kardeşi sizi mutfağa sokuyor oyaliyor sizin eve geçiyor sular gelmiş açık bırakmışsınız yalanını söylüyor :)

Veya abisini size kötülüyor keser doğrar hastalığı var çocuk yapma vs soğutmaya çalışıyor neden yapar bunu yani

Benim erkek mi gerçekten ailesi benimkini çıldırtıyor hastaneye yatırmaya çalışıyor vasıf olup kendi yerinde karar vermek için çok uğraştılar yetmedi benide kafalamaya çalıştılar hastaneye yatırmam için ne alaka diyorum hani benimki de sıkıntı yok yüzde 40 bipolar teşhis var sadece yani çalışıyor entel değil çokta iyi ifade ediyor sağlık sıkıntısı olsa işe alırlar mı mk neyse benimki hala onlara inanıyor neymiş bir adam varmış oğlunun akıbeti ne olduğu belli olmaz sen vasıf ol ev gitmesin gibisinden akıl vermişler falan filan o yüzden böyle şeyler yapmışlar cart cırt tabi yersen :) üzüldüm erkek arkadaşıma da üzülüyorum bu kadar saf canım olmasına gözünü açmaya çalışıyorum ben suçlu oluyorum evlilik sözleşmesi bile yapacağım dedim sırf senin kız kardeşin annen ev için benimle uğraşmasınlar dertleri ev taş duvar başka bir şey değil normal olarak öldükten sonra çocukları tek başıma yapmıyorum sonuçta senin de çocukların onların hakkı ama istemiyorum hiç bir şeyimi talep etmiyorum diye imza atacağım dedim o da okeyledi çünkü annesi baştan beri evlilik sözleşmesi yapmasını söylemiş şaka gibi ya ben sevgili olduğum dönem evinin olduğunu dahi bilmiyordum lan zaten ailem. yok bir de bunun ailesi beni ezmeye çalışacak beni de savunamıyor ki ailesi yanında bana bağırıyor sesini yükseltiyor yol yakından döneyim. diyorum ama seviyorum arkadaş

Gorümce ve kaynana baskısı, erkek arkadaşımın safliği yüzünden evlilikten mi vazgeçmeliyim?