Nişanlımdan ayrılmalı mıyım? Baskıcı kaynana ve cinsellik baskısıyla evlilik kararı nasıl verilir?

şu an nişanlıyım evlenmeme 6 buçuk ay kaldı fakat benim kafam son derece karışık ayrılmak istiyorum bir anda bırakamıyorum, bıraksam kabul etmeyen bir tip hatası olmadığı sürece, ilişki istiyor olmadığı zaman öfkeleniyor ve o zaman ne dediğini bilmiyor başka şeyler yapıyoruz ama o başka bir şey istiyor ben istemiyorum çok tuhafıma gidiyor sinirlenince söylediği sözler en sonunda takma alim sen yap beni, insanlar hayvanları bile yapıyor biz daha yapamadık bizden bir şey olmaz vs vs
Onun dışında evlenince ailesiyle aynı binada oturacağız ve nişanlım onların sözünden çok çıkan birisi değil kaynanam çok genç ve beni ezmeye çalışıyor bir yere gitsem geç kalma hemen gel ben senin annenden de beterim şu an evde tekstil işi yapıyor makine almış ben bilmiyorum o işi ben senin kafana vura vura öğreteceğim evlenince bir makine daha alırız beraber çalışırız nişanlımın anneanne dedesi ve küçük görümcem de var benim ailem bu evlilikten vazgeç pişman olacaksın orada çok ezileceksin diyorlar ne yapacağım bilmiyorum
Nişanlımdan ayrılmalı mıyım? Baskıcı kaynana ve cinsellik baskısıyla evlilik kararı nasıl verilir?