Hiç Türk toplumunu aile yapısını anlatan şeyler yok hem dram, aldatmalar, bağırış çağırış, travmalar
2 ay
Evime evlenince televizyon almayı düşünmüyorum 10 senedir televizyon izlemiyorum.
İnşaAllah buna uyum sağlayan bir kadın vardır laptop alacağım bir tane mac gibi birde projeksiyon olur veya büyük monitör kaliteli yansıtıp karımla film izlerim günlerimiz olur o seçer ben seçerim
Bizim irademizde olur
Ya genel olarak fılm sektoru de oyle ben bu soruyu netflıxde gordugum bır dızıye ıthafen sordum. Kalıtelı yapıtlar az da olsa var tabııkı ama hep bunlar tutuyor benım mıdem bulsnıyor artık. Insanlar neden toksık ılıskı ve dram sevıyor anlamıyorum
Alakası yok yabancı dizilerin ve filmlerin böyle aptalca konuları çok nadir
Narsist nüfusla dolu bir ülke rabi kaostan beslenir kadınlar zaten kaosu seviyor Türkiye’de ilişkin güzel gitsin sıkılıyor buradan belli ne b*k olduğu
Ysbsncı dızı ızlemeyı cok sevmıyorum yabsncı kıtsp okumayı da
The Walking Dead’e başla dizi gör
Verdiğim zamana değer
Dikkatini çekmesi çok normal çünkü son yıllarda ekranlar resmen toksik ilişkilerle doldu 😕 Sürekli dram ve aldatma gösterince insanlar da bunu “norm” sanmaya başlıyor.
Sağlıklı iletişimi olan aileler reyting getirmez diye düşünüyorlar ama seyirci de artık ruhunu yormayan hikâyeler istiyor 💔 Bence senin bu farkındalığın çok değerli umut orada 🌱✨
Cevap
3Cevap
Bizim kadınlar öyle dizilere reyting rekoru kırdırıyor çünkü rus kadınlarına ahlaksız orspu o yüzden türk erkekleri seviyor diyorlar. Rus kızları ise Rusyada türk dizileri yasaklansın ahlakımızı bozuyor diye kanallara başvuruda bulunup tartışma programlarında dillendiriyorlar
Toplumu yansıtıyor işte ve bu da normal gibi karşılanıyor. Kimsenin rahatsız olduğunu görüyor musun hiç?
Popüler olduğu için esra erol müge anlı gibi programlar yüzünden oldu
Toplumumuz boktan dizi seviyor demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?