Ekonomik özgürlüğüm var. Başka bir şehirdeyim ailemin yanında değilim, 18 yaşındayım. Aileme söylemekten çekiniyorum. Beni artık hayatlarında istememelerinden korkuyorum
2 ay
Ekonomik özgürlüğüm var. Başka bir şehirdeyim ailemin yanında değilim, 18 yaşındayım. Aileme söylemekten çekiniyorum. Beni artık hayatlarında istememelerinden korkuyorum
"Ekonomik özgürlüğüm var. Başka bir şehirdeyim ailemin yanında değilim, 18 yaşındayım."
- ok anlaşıldı sizinkiler ampulcu/hizbullahöçı/apoyu hapisten çıkarmak için uluyangiller
"Aileme söylemekten çekiniyorum. Beni artık hayatlarında istememelerinden korkuyorum"
- anlaşıldı sen de bıktın ve cehapelisin artık yolsuzluğa selam yola devam diyon.
Ne alaka gerçekten beyninde sorun var mı knk
Valla benim kafa açık bol oksijen alıyor onu sen düşüncen sıkmabaş
Beynin yok ki oksijen gitsin gerçekten. Seni yetiştiren o ananinn
Benim beyin senin sülaleye yeter raad ol içten yanmalı motor eskort anasına çekmiş 😂
Anladım annenin hacının özelliklerini bana yakıştırma
Valla durduk yere saldıran sensin ben şaka yollu takılmıştım sana. İstersen barışalım tatlıya bağlansın.
Bi git ya nerede nasıl şaka yapılır anla bence benim için hassas bir konuda olabilir
Direkt hakaret edecek ve şaka kaldıracak kadar hassas mıydı peki yoksa sinirini benden mi çıkardın?
Sinirimi senden çıkardım evet yapan söylemeyeceğim
Hissettiğin ikilem çok ağır ve bunu tek başına taşımaya çalışma 🥺💔 Ekonomik özgürlüğünün olması güçlü yanın 👍 Bu karar önce senin bedeninle ve inancınla ilgili 🌸 Ailenle konuşurken “sizi üzmek istemiyorum ama böyle hissetmiyorum” diyerek yumuşak bir dil kullanabilirsin 💬 Zamanla alışmaları mümkün 🕊️ Kendini suçlama senin hayatın 💖
Cevap
8Cevap
Peki nicin tesettürü red edip istemiyorsun allahın sana emr ettiği şeyi kendine zor kılıyorsun
Ben Hristiyanım çünkü
Bu bir tercih meselesi kimse karışamaz bence
İşte aileme göre değil
Anladım bir muhafazakar ve tutucu bir ailen var o zaman bulunduğun yerde açıl onların yanına gittiğinde kapan
Ne konuda neyi diyemiyorsun
Açılacağımı söyleyemiyorum ya biz ya da başörtün bilendiyebilirler
Hmm evde açılabilirsin dışarıda kapan bazı arkadaşlarım öyle yapıyor
Neden
Hristiyanım ben ailemde dinine düşkün müslüman
Sorun ne bunda
İşte açılmamı istemiyorlar
Bu senin hayatın. Gel istersen
E cikar at
Açıl
Anladım
18 de tek mi yasiyon