Ortaokul mezunuyum, çok bilgim yok, nereden nasıl başlayacağım, köyde yaşıyoruz, bir günde gidip halledebilir miyim
2 ay
Ortaokul mezunuyum, çok bilgim yok, nereden nasıl başlayacağım, köyde yaşıyoruz, bir günde gidip halledebilir miyim
Bir avukata ihtiyacin var önce onunla konusacaksin sana yardimci olacak herseyini o halledecek ama avukat icin paran var mi
Bir de yaşın kaç senin ortaokul mezunu olman cok cok iyi senin icin bu cok buyuk avantaj yapacagin sey kpss ye girmek olacak hastaneler kpss şarti olmadan alim yapiyor işkura gidip takip etsen iyi olur onlar sana bulurlar kadrolu olmasa da düzgün bir yer ama kpss yapabilirsin cok rahatlikla secimden dolayi cok büyük alimlar olacak bu firsati degerlendirmelisin
Avukat ne kadar
Ben okuyordum liseye de başladım sonra okuldan aldılar
Bu kadar ezilmiş hissetmen çok üzücü 💔 Yalnız değilsin ve çıkış yolu var 🌿
Boşanma için önce bulunduğun ilçenin adliyesine gidip adli yardım ve baroya başvurman gerekiyor. Ücretsiz avukat desteği alabilirsin ⚖️
Hepsi bir günde bitmez ama her gidişinde bir adım daha ilerlersin. Destek alman çok önemli 🙏✨
Cevap
9Cevap
Bir gün içinde olmaz ancak bir avukat aracılığı ile kısa sürede sonuç elde edersin
Avukat yok
Köyde yaşıyor KS kullanıyor geç bunları geç tv programlarına çık o zaman
Neden
Önce kalacak yeri hallet sonra iş bul Boşanma süreci avukat hallediyor sen karışmıyorsun
Ne 1 günü 2 saatlik iş.
Dilekçe yaz hemen hallederiz.
Sadece bir yere mi gideceğim
Bir yere gitmeye gerek yok buradan yaz dilekçeyi.
Güzel bir iş bulmanız dileğiyle 💚 Güçlü olduğunuzu unutmayın kimseye kendinizi ezdirmeyin...
Bulucam
🥹🥹🥹🥹🥹Bende eşimden yaşça büyüktür 21 yaşındaydım 14 du esim beni hiç ezdirmemisti ailesi çok kötüydü korumuştu onlardan
Herkesin farklı nerelisin
Urfa
Artvin
Himm güzel benim ki beni çok seviyordu durman yok mu senin diyordum küçük çocuksun diyordum ama ezdirmiyordu da
Hayır birbirimize muhtacız
Ben büyüktüm
Konuştuk
Halledersin maddi durumun ne
Yeter bana
O halde düşünme bile napıcaksın seni anlamayan dinlemeyen adamı
Onca yıldan sonra değecek mi?
Değecek
Adliyeye git boşanma davası açmak istiyorum de
Halledebilirsin bence temiz sayfa hayat kurtarır
Boşanırsam
Mutlu değilsen evet