9 günlük evliliğimde eşimden 3 defa şiddet gördüm ve son yaptıklarına dayanamayarak ailemi aradım gelip beni aldılar darp raporum var boşanmam nasıl olur ne talep edebilirim düğünde takılan takılar vs onda alabilir miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)9 aySanki senin derdin başka bi şeymiş gibi kusura bakma. Hiçbir adam daha ilk günlerden dayak atmaz yani , hayatın bi olağan akışı var. Tuzak mı kurdunuz adama ne yaptınız diye düşünmedim değil.
27 Yorumla
Soran9 ayTuzak kursam neden kendi namusumu pisleteyim ya ne kadar iğrenç bir düşünceye sahipsiniz
Cevap sahibi9 ayBöyle durumda birisi kusura bakma da altını düşünmez. Ayrıca bi hafta evli kalmışsın , sana düşen şey belirlenen mehirdir sadece. Altınlar değil. Açgözlülüğün , mağduriyetinin de önüne geçmiş.
Soran9 ayKişi kendinden bilirmiş demek ki siz öylesiniz
Cevap sahibi9 ay10 yıllık evliyim , mutluyum , benzer bi yönümüz yok çok şükür. Olsa ilk haftadan boşanmaya çalışır altın derdine düşerdim senin gibi :)
Soran9 ayTeşekkür ederim darısı çocuklarınızın başına inşallah
Cevap sahibi9 ayÇocuklarım benim gibi mutlu olurlar emin ol , para derdiyle büyütmüyorum onları :) lütfen altınları nasıl alacağınla ilgilen sen , daha önemli senin için onlar.
En İyi Cevaplar
9 ayAnlaşmalı boşanma yoluna git. düğünde takılan takılar kadınındır. darp raporun varsa %100 karşı taraf kusurlu sayılır. maddi manevi tazminat talep et mutlaka.. maaş bilgisini biliyorsan 4/1 ni geçmeyecek oranda nafaka talebinde bulun (çalışmıyorsan).. anlaşmalı boşanmaya yanaşmazsa çekişmeli olarak 3 celsede boşanırsın. takılırı vermeye ysnsşmazsa düğün video ve fotolarını mahkemeye yaz , talep ettiğin altın adetini türünü ve tutarını net şekilde dosyaya ekle. geçmiş olsun
037 Yorumla- 9 ay
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanılamaz
Yasa izin vermiyor
Soran9 ay@YAMANANKARA evet o yüzden anlaşmalı boşanamıyoruz
- 9 ay
o kısmını atlamışım kusura bakmayın. altınlar için anlaşma yoluna gitmeye çalış , avukatın varsa onun aracılığıyla ya da aile büyükleri aracılığıyla iadesini talep et. vermeye yanaşmazsa tüm dökümanları ve miktarını , tutarını mahkemeye sun. faiziyle geri alırsın
Soran9 ayİmam nikahı kıyılırken mehir olarak istenilen altınları alabilir miyim
- 9 ay
Hayır alamazsınız
Mehir Yöresel folklorik bir uygulamadır
Yasal geçerliliği yok - 9 ay
tamamını alabilirsin. bunları şahitlendirebilirsin. bu gibi durumlarda 1. derece yakın akrabanın da şahitliği kabul olur. elinde delil olarak ne varsa mahkemeye sun. video , foto , canlı şahit , wp ya da telefon mesajları , telefon aramaları..
- 9 ay
alabilir , kişiye verilen hediye kişisel malıdır.
- 9 ay
Mehir adettir yasal bir durum değildir
Kaldı ki; mehir bir vaattir
Borç değildir - 9 ay
borç değil , hediyedir. Hediye kişisel mal sayılır , ödünç verilen bir meta değildir.
- 9 ay
Ancak mehir tutarı yasaya uygun bir şekilde senet / çek haline getirilmişse o zaman işleme konuşabilir
- 9 ay
borç değil , hediyedir. Hediye kişisel mal sayılır , ödünç verilen bir meta değildir.
Mehir bu olaylardan önce verilmişse artık hediyedir
Verilmemişse alıma bilmesi için belge gerekir
O belge de usule uygun düzenlenmiş senet ya da çek tir.. - 9 ay
düğün takıları yasaya uygun bir şekilde senet çek haline getiriliyor mu? mahkemeye sunarken verilen nevi neyse şahitlendirirerek sunduğu takdirde faiziyle geri alır.. önce gitmen gereken yol avukat ya da aile büyüğü vasıtasıyla uzlaşmaya giderek altınlarını almaya çalış..
- 9 ay
şahit ifadesiyle alınır.. aldım , alıyorum da.. alamadığınız dava varsa yardımcı olayım sizede?
- 9 ay
düğün takıları yasaya uygun bir şekilde senet çek haline getiriliyor mu?
Böyle bir uygulama nerede var?
Yanlış
Yönlendirmeyin
Düğünde yakışanlar geline hediyedir video görüntüleri
İle ispatlananlar boşanmada kadına iade edilir
Ancak mehir sözleşmesi, şart konularak sözleşme haline gelmemiş ve senet ya da çek düzenlenmemişse hiç bir şey alamaz kadın - 9 ay
şahit ifadesiyle alınır.. aldım , alıyorum da..
alamazsınız
Hukuk maddi delillerle iş yapar
Şahit ifadesi ile ödeme olur mu
O zaman herkes üç şahitle mahkemeye başvurup istediği kişiden para talep eder.
İnsanları yanlış yönlendirmeyin.. - 9 ay
Tek kural var mehir de; senet / çek varsa alınabilir.
O kadar
Gerisi goy goy..
- 9 ay
hocam mehir imam nikahı öncesi geline verilen hediyedir.. düğün takısından farkı yoktur. şahitlendirdiği takdirde alır , 1. derece akrabanın şahitliğide geçerlidir. ben alır diyorum , alıyorumda.. Sabaha kadar bunu da tartışacak halim yok sizinle. dosyaya sunduğu vakit alıp alamadığını görecek zaten , merak ediyorsanız aldığı zaman iletişime geçsin sizinle arkadaşımız. iyi geceler
- 9 ay
Mehir nikah öncesi geline takılan takı/ hediye değildir
Olası bir
Boşanma ya da ayrılma halinde geline güvende olsun diye söz verilen bir değerdir.
Peşinen ödemesi olmaz, geline hemen verilmez
Ancak bazı yörelerde bu mehir
Tutarı bir senetle tescillenir ge teline takdim edilir
Genellikle de söz verilen mehir tutarı altın olur ve tutarı tl cinsinden senete yazılır.
Eğer nikah öncesi geline peşinen mehir adı altında bir hediye verilmişse o artık yasal anlamda mehir değil armağandır geri alınamaz.
Eğer geline mehir peşinen verilmemiş ama senet ya da çek düzenlenmişse yasal takip yoluyla alınabilir
Eğer mehir sözlü olarak söylenmiş ama herhangi bir belge ile akit yazılmamışsa a l a m a z.
Bu kadar net..
İnsanları yanlış yönlendirmeyin
Alabilmenin ya da alamamanın şartlarını yazmadan alabilirsin demek yanlış.. - 9 ay
hocam yanlış yerden okuyup konuya yanlış yerden bakıyorsunuz.. arkadaşımızın bahsettiği söz senet sepet değil... imam nikahında tarafına verilen altın ? siz taktınız senete söze.. şimdiye kadar böylesiyle ben şahsen karşılaşmadım. nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben ege de yaşıyorum. burada mehir olarak kadına "HEDİYE" mahiyetinde ALTIN verilir. arkadaşımızda bndan bahsediyor.. bunu şahitlendirerek faiziyle birlikte çatır çatır alır!
- 9 ay
bu arkadaşımıza mehir adı altında altın verilmiş , düğünde takılar takılmış , damat ya da ailesi de bunlara el koymuş. genellikle ver bizde dursun olur bu... tüm bunları şahitler ve video photofra marifetiyle faiziyle birlikte geri alır.. sizin bahsettiğiniz mehir olayı burada söz konusu değil
- 9 ay
Yazdıklarımı okumuyor musunuz
Bakın çok net
Kadına verilmiş takılmış her şey artık kadına armağandır geri
Alınamaz
İster nişanda ister düğünde isterse daha farklı bir ortamda
Ancak; kadına her ne ad altında olursa olsun söz verilmiş ancak takılmamış verilmemiş olanlar bir senet ya da
Çek ile tescillenmemişse kadın bunları talep edemez etse de mahkeme belge ister belge yoksa hiç bir
Şey alamaz - 9 ay
bu arkadaşımıza mehir adı altında altın verilmiş , düğünde takılar takılmış , damat ya da ailesi de bunlara el koymuş. genellikle ver bizde dursun olur bu..
Bu başka mehir başka
Elma ile armutu karıştırmayın..
- 9 ay
yahu sen okumuyorsun arkadaşım... öyle bi durum yok !!! tamamı hediye mahiyetinde , tamamı gelinin !!! senin anlattığın mehir olayı bu olayda söz konusu değil !
- 9 ay
yahuu karıştıran sensin !!! arkadaş diyor ki düğün öncesinde imam nikahında mehir diye takılanları alabilir miyim !!
- 9 ay
sözz verildi bunu istiyorum demiyor... takılmış , gelinden tamamı alınmış.. bunları alıp alamayacağını soruyor
- 9 ay
Bak diyorum ki
Her ne ad altında ve ne zaman takılırsa takılsın kadına verilen her hediye kadına armağandır kadının hakkıdır yasal olarak alır.. tek şartı kadına takı olarak verilmiş olsun
Sonrasında kocası kayını kaynananaso alsın saklasın fark etmez şahitler ike ispatlanırsa alır
Ancak kadına verilmemiş, takılmamış ama sözlü olarak verileceği söylenmiş vaat edilmiş hiç bir Şeyi alamaz - 9 ay
Mehir, İslam hukukuna göre evlilik akdi sırasında veya sonrasında erkeğin kadına vermesi gereken maddi bir bedeldir.
Genellikle de mehir peşinen verilmez muhtar seneti ya da normal senet ya da çek düzenlenerek kadına verilir. Ya da sözlü taahhütle ifade edilir.. - 9 ay
aynı şeyi konuşuyoruz aynı şeyi anlatıyoruz aslında... takılan ne varsa geline hediyedir.. geri alır.. sözle verilen hiçbir şeyi geri alamaz , mahkeme söz değil belge ister.. netiz.. mehir meta olarak verildiyse hediyedir , alır... sözlü olarak verilen hiçbirşeyi talep edemez.. nokta mı hocam?
- 9 ay
sözz verildi bunu istiyorum demiyor... takılmış , gelinden tamamı alınmış.. bunları alıp alamayacağını soruyor
Bunun mehirle ne alakası var
Başta yazdım ya
Geline takılan takılar paralar hepsi armağan sayılır
Ve kadının yasal hakkıdır diye..
Bu konuda Yargıtay kararları da aynısını söyler
Ayrıca bir Çok dava da bilirkişi tespit raporlarında erkeğe takılanları erkeğe kadına takılanları kadına armağandır diyerek net ayırımda da bulunmuştur. - 9 ay
aynı şeyi konuşuyoruz aynı şeyi anlatıyoruz aslında... takılan ne varsa geline hediyedir.. geri alır.. sözle verilen hiçbir şeyi geri alamaz , mahkeme söz değil belge ister.. netiz.. mehir meta olarak verildiyse hediyedir , alır... sözlü olarak verilen hiçbirşeyi talep edemez.. nokta mı hocam?
Mutabıkız
Doğrudur - 9 ay
iyi geceler dilerim.
arkadaşım geçmiş olsun , sana da iyi geceler dilerim.. kafanda netleştiyse gidip bir avukatla anlaş dosyanı takip etsin.. tek başıma yapabilirim diye düşünme , ufak bir hatanda hiçbir şeyini geri alamazsın. - 9 ay
Kesinlikle katılıyorum
İyi bir Avukatla ilerlemenizde fayda var
Mümkünse takı merasimi videosunu ve düğün sonu fotoğraflarını bulun saklayın
Yanınıza almamışsanız düğün salonunda fotoğraf video çeken stüdyoyu bükün yedekleri olabilir
- 9 ay
Takı miktarını belirlemek için bilirkişinin ihtiyacı olacak o fotoğraf ve videolara
Ayrıca darp raporu karakol zaptı gibi belgeleri de mahkemeye sunmanız lazım
Şiddete maruz kaldığınıza yanık olan iki
Kişi de olursa davanız daha rahat ilerler
Soran9 ay@YAMANANKARA bu olaylara rağmen geri barışırsam ve aynı şey tekrarlanırsa mahkemede ne gibi sonuç olur haksız çıkar mıyım barıştığım ve tekrarlandığı için
- 9 ay
barışmayı düşünüyorsan mahkeme açma.. sonuçta masraf ve psikolojik olarak evliliğinin devamını etkiler.. haksız çıkman gibi bişey söz konusu değil
- 9 ay
Tüm bu olaylardan sonra barışırsanız affetmiş sayılırsınız ve bu konuda bir
Daha şikayetçi olsanız bile mahkemede değeri olmaz..
Ayrıca tekrarında beşki de bu kadar deliliniz olmayacak elinizde
Var olan altın takı ne varsa belki de hepsini alacaklar elinizden
Mahkeme tespit edip ödemelisin dedede ödemezse yaptırımı yok - 9 ay
affettin.. mahkeme açmadın ve evliliğine devam ettin... yine darp ya da başka bişey yaşadın , şikayetçi olmaya karar verdiğinde tüm raporlarını mahkemeye sunduğun vakit hiçbir hak kaybı vb yaşamazsın.. ama mahkeme açıldıktan sonra affetme yoluna gidersen durum değişir. böyle bi durum varsa davacı olma
Gizli Üye(25-29)9 aydayak yemene bir şey demiyorum yanlış yapmış onu terbiye etmen gerekirken hemen kalkıp boşanma nafaka takılar diyorsun bana pek samimi gelmedi ne acele 9 günlük evlilikle bir aksilik olmuş bir hata olmuş dönülemez bir şey değil
02 Yorumla
Soran9 ayZaten şu an 10. Gün oldu konuşuyorum yine aynı
Soran9 ayAilem beni aldıktan sonra ki 10. Gün
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
9 ayBu konuyu bir avukatla görüşüp her şeyi usulüne uygun ilerletmen senin yararına olacaktır. Genel olarak bilinen zaten takıların kadına ait olduğu alabilirsin bence
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle böyle bir durum yaşadığın için çok üzgünüm... Şiddet hiçbir şekilde kabul edilemez ve sen çok doğru bir karar alarak ailene haber vermişsin. Şimdi kendine odaklanma ve güvende hissetme zamanı 🙏❤️
Boşanma süreci için bir avukata başvurmanı öneririm. Darp raporun, yaşananları kanıtlamada önemli bir belge olacak. Düğünde takılan takılar kadının kişisel malı sayıldığı için onları talep edebilirsin. Ayrıca, maddi ve manevi tazminat taleplerinde de bulunabilirsin. Bir uzmandan rehberlik alarak yasal haklarını öğrenmek, sana güç ve güven verecektir 💪✨
Yolun zorluklarla dolu olabilir ama unutma ki bu süreçte yalnız değilsin. Ailen ve seni sevenler hep yanında olacak. Böyle bir şey yaşadığın için kesinlikle utanmamalısın. Sen değerlisin ve huzuru hak ediyorsun ❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
39Cevap
- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
u 9 aySonra, noyo ovlonmoyorson? diyorlar. Neyse.. iyi bir avukat her şeyi halleder. Şimdiden geçmiş olsun.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
9 ayyok artık ya 9 günde şiddet nedir. tamam 9 yıl da olsa bu olmamalı da çok saçma olmuş iyi kurtulmuşsun
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 aysizin derdiniz darp edilmeniz mi? yoksa maddi değerler mi? kend, i şahsiyetinizi kurtarıyorsunuz, bıoşverin malı mülkü özgürlük pahası biçilemeyen tek olgudur insan için
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayAltınları, maddi ve manevi Tazminat, nafaka talep ed donuna kadar al ve suç duyurusunda bulun
10 Yorumla Ya sen hayatını kurtar önce takı derdine düşmüşsün be.
Önemli olan canın 9 günde dayak yemişsin hala altın peşindesin sen.02 Yorumla
Soran9 ayCanımı kurtardım zaten
Kocalar hem döver hem sever, git elini öp barışın
112 Yorumla
Soran9 aySen öpebilirsin umarım senin de başına gelir :)
Soran9 ayO yaşa kadar beyin hücren olmadan yaşaman bi mucize
- 9 ay
saçmalamayın isterseniz oldu ketçap mayonez de ister miydiniz acaba
- 9 ay
adam haklı dağılın
- 9 ay
@__PATRON__ ne haklı ortada aldatma kadar büyük bir şey yoksa hiçbir kadına el kaldıramazsınız. Kaldı ki o varsa bile en fazla tokat atabilir o da karşıdaki kadının aşalıklığındandır. Kadınları dövmek sizi aciz bir insan konumuna düşürür sadece yüceltmez çünkü kendi boş egonuzu bu şekilde tatmin edebiliyosunuz sizde biliyosunuz sizden hiçbir halt olmayacagını aynısı ananıza yapılsa babamı öldürücem anneme çok kotu davranıyo diye gezersiniz ama aciz itler sizi itler bile daha masum sizin yanınızda yaratık sizin gibiler
- 9 ay
@gizliiikadınnnyaa hohahaha :D ben kadını eğitiminde dayağın çok değerli olduğunu düşünüyorum bilimsel açıdan ve bu konuda çok bilimsel çalışma var
- 9 ay
@__PATRON__ sizi kim eğitecek kendiniz çok eğitimliymişsiniz gibi birde kadınlara eğitim dersi mi vereceksiniz güldürme insanı baksak ilkokul terksindir
- 9 ay
@gizliiikadınnnyaa içinde bastırdığın vahşi efendi erkek dürtünün farkındayız merak etme sende bir dün dayakçı erkeğine kavuşacaksın bilim bunu söylüyor. istikbal göklerdedir
- 9 ay
@__PATRON__ dayakçı erkeğime bir dayak atarım daha konuşamaz kendi kilomun 3 katı kadar ağırlık kaldırıp indiriyorum dedecim fazla konuşma istersen ben seni dayak manyağı yapar kaldırdığım ağırlık kadar olamasanda hoplatırım seni patron göklerde der şaşırırlar sonra
- 9 ay
@gizliiikadınnnyaa öyle kavyeden olmuyor gel karşıma dene bAkalım becerebilirsen hoplatırsın beceremezsen sıkıntı yok ben seni hoppalaaa ödeşiriz :D
- 9 ay
@__PATRON__ aynen dedecim yazmayı bilmiyosun daha bide beni hoplatacakmış😂 Birincisi ben kimsenin ayağına gitmem çok hoplamak istersen paramı at itinayla özel ilgi ile hoplatırım seni tahtalı köye😂😂
- 9 ay
@gizliiikadınnnyaa parayla olduğunu bilmiyordum ben seni zevkine sanmıştım. para bende çok atarım gelirsin ama ödemeni yaptığım için sert binerim ona göre
9 günde 3 kez dayak yemek normal değil la, bunun da emareleri evlilik öncesinde olmuştur illa ki. Kendini geliştirmeyi, insanları okumayı öğren.
00 Yorumla
9 ayHukuki olarak destek olabilirim istersen çok yardımim dokunmuştur
06 Yorumla
Soran9 ayÇok teşekkür ederim
- 9 ay
Rica ederim
Soran9 aySize de sorayım bu olaylara rağmen geri barışırsam ve aynı şey tekrarlanırsa mahkemede ne gibi sonuç olur haksız çıkar mıyım barıştığım ve tekrarlandığı için
- 9 ay
Öyle kitabın ortasından mahkeme bakmaz ki her detayı önemli başı sonu her şeyi o yüzden isterseniz istek atın ben sorayım siz cevaplayjn ona göre hareket edelim
Soran9 ayMesaj atar mısınız takip ettim sizi
- 9 ay
Burdan mesaj atamıyorum puanım yetmiyor telegram veya Instagram'dan yazabilir misiniz
9 ay9 günde üç dayak Şimdiden böleyse 1 yılda komaya sokar hastaneden çıkamazsın Avukata git gerekli yerlere suç duyurusunda bulun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayAblacım düğünden takılan takılar zaten senin eğer itiraz ederse onun için de bir dava aç
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. dişli bir avukat bul, rastgele bir avukat değil.
Geçmiş olsun
00 Yorumla
9 ayÇok geçmiş olsun bir haftalık evlilkte bu kadar şiddet nasıl olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 615 cevap paylaştı.
9 ayGeçmiş olsun
Düğünde takılan takılar geline hediyedir
Hepsi sizin06 Yorumla- 9 ay
1 yol geçmeden Anlaşmalı boşanmanız mümkün değil
Çekişmeli boşanma olacaktır - 9 ay
Elinizdeki bilgi belge ve deliller ile bir
Avukat aracılığı ile boşanma davası açabilirsiniz - 9 ay
Ailenizin bulunduğu ilde açabilirsiniz davayı
- 9 ay
Çalışmıyorsanız tedbir nafakası talep edebilirsiniz
- 9 ay
Tedbir Nafakasını hakim isterse dava sonunda sürekli Nafakaya çevirebilir
- 9 ay
Yaşadığınız travma ve şiddetten dolayı maddi manevi tazminat talep edebilirsiniz
Gizli Üye(18-24)9 ayBizimde şiddet üzerine bir boşanma davamız var isterseniz özelden fikir alışverişi yapabiliriz
21 Yorumla- 9 ay
Olur gel
Gizli Üye(25-29)9 ayUmarım böyeleri gelir başınıza. iyi adamı sever iyi çocuk diye... kötüsüne taparsınız işte böyle olur...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayGerçekleri keşke daha önce gorebilseymisin ama olsun vardır bunda da hayır mahkemede takıların yarısını alırsın büyük ihtimalle
00 Yorumla6284 ile iftira at bisuru dernek bakan yaninda mudahil davaya yeterki yuvayi yiksinlar
00 Yorumla
9 ayNasıl bir ahlaksızlık ya neden şiddet gördün böyle biri olduğunu biliyoe muydun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Derdin takılar mı gerçekten
02 Yorumla
Soran9 ayDerdim takılar değil bana yaşattığını çeksin istiyorum
Takı, nafaka, uzaklaştırma ve dava.
00 YorumlaDarp raporuyla her şeyi talep edersin.
00 YorumlaBilmiyorum avukata sor
00 Yorumla
9 aybunu bir hukuk uzmanına sor bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 929 cevap paylaştı.
9 ayAltınların nede onda
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
9 ayHerşeyi talep edebilirsin
00 Yorumla Avukata gidip anlat, o gerekeni yapar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Al tabi vicdansız yaaa 9 günlük evlisiniz yuh
00 Yorumla9 gün de ne yaşadınızda bunu yaptı
00 Yorumla
9 ayTek celsede boşanırsiniz
00 YorumlaNerden buluyorsunuz bu kanka anlamadım gitti
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayne tür bir evlilikti bu hiç mi tanımadan evlendin?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. 9 günde ne oldu yahu
00 Yorumla
9 ayHepsini alırsın.
00 YorumlaE niye evlendin
05 Yorumla
Soran9 ayEvlenmeden böyle değildi
Soran9 ayTamam sen tanırsın teşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı.
9 ayYaaa yok yaaa alıp veremediği nedir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı.
9 ayUlaş bana
00 Yorumla
9 ay9 günlük evlilikte bu nedir
00 Yorumla
9 ayDoveyimmi güzel kardeşim
00 YorumlaYalan konuşuyorsun
00 Yorumla
9 ayAl herşeyini
00 YorumlaŞaka mı bu
00 Yorumla
9 aygeçmiş olsun
00 Yorumla
9 ayDirek ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ay9 günlük evlilik mi
00 YorumlaŞaka mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayÇok erken çok hızlıı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayNerde yaşıyorsunuz?
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimden dayak yedim, boşanma için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler