Sevgilimle sürekli tartışıyoruz biz nişandan döndük arkadaşlar sonra tekrar barıştık ablası çok içimizdeydi sonra ayrılınca engelledi beni her yerden arkamdan konuşmuş şimdi sevgilimle tartışıyoruz benim canım sıkılıyor o ablasıyla bir şeyler yapınca beraber iş kuruyorlar sürekli beraberler aşırı büyütüyorum bazı şeyleri ablamla konuş bence fikrin değişir onun seninle hiçbir derdi yok dedi ama yolda görünce selam vermiyor belki benden bekliyor ben de çekiniyorum ama nasıl olacak böyle barışmak isterdim aslında onunla istemiyorum konuşmak ablanla fikrim değişmeyecek dedim o da kapattı konuyu
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Nişandan dönmüş olmak zaten kalbini çok yormuş belli 🥺 Bu yüzden ablasına karşı tetikte olman çok doğal. Ablası seni engellemiş ve selam bile vermiyorsa güveninin kırılması haklı.
Bence önce sevgilinle sınırları netleştir. Ablasıyla illa samimi olmak zorunda değilsin ama temel bir saygı ve mesafeli bir iletişim yeterli olabilir 🙏✨ Zamanla içindeki kırgınlık azalırsa belki kısa bir konuşma düşünebilirsin ama kendini zorlamadan 💗