Ablamla arama nasıl bi mesafe koyabilirim kavga etmeden?

1 senelik evliyim. 1 tanede ablam var. Eşinden ayrılmak üzere. Ben annemin memleketinden biriyle evlendim. Şimdi annemlerde memlekete taşınacak ve ablamda onlarla birlikte yaşayacak. Memlekete geldiler şu an evi temizlemek için falan. Ablamla pek anlaşamıyorum. Herşeyime karıştığını hissediyorum ondan negatif enerji alıyorum bi türlü ısınamadım. Bugün evime oturmaya geldi eşimde geldi ama hiç kalkmadı oturdu baya. Bunlar yeni evliler kocası geldi falan ben kalkayım demedi bile. Dün eşimle gezmeye gittik salak gibi onuda çağırdık hadi sıkılmasın diye. Gelmez zannediyordum ama geldi peşimize takılıp. Sürekli bi müdahale halinde ve bizi yönetiyor gibi. Soğuk davranmaya başladım ama hala anlamıyor. Artık buraya taşınınca gelip gitcez birbirimize napalım diyor. Eşimde bende istemiyoruz evimize sürekli gelmesini. Huzurum kaçıyor. Kendisini abla olarakta görmüyorum açıkcası. Eşim gerekirse açıkça konuşurum rest çekeriz diyor. Uyku uyuyamaz oldum düşünmekten. Ne yapmalıyız?
Güncellemeler
+1 yıl
Bizim fikrimizi sormadan çocuğunun okul kaydı için ikamet adresini falan bizim eve alcakmış ve biz istemiyoruz. Kabul etmeyincede kavga çıkaracak
Ablamla arama nasıl bi mesafe koyabilirim kavga etmeden?