Sevgilim bir anda soğudu, eskisi gibi aramıyor yazmıyor; aklıma başkası mı var sorusu geliyor, sizce ciddi bir sorun mu var?

Eskiden günde defalarca arayan, yazan, sürekli ilgilenen, resmen başımda pervane olan biri vardı. Son 1 haftada ise dünyalar kadar değişti. Artık konuşmamız o kadar önemli değilmiş gibi davranıyor. Biraz şımarttım evet ama kendimi geri çektiğim zamanlar da çok oldu. Ona bir süre vermiştim, bitince affedecektim ya da tamamen bitirecektim. ‘Eğer tek bir hatam olursa uzaklaşırım’ diye yeminler etti, kendine kızdı. Ama bunun üstüne birkaç kez hatası oldu. Başka biriyle mi konuşuyor diye şüpheleniyorum. Dün aradım, ‘yarın konuşacağız’ deyip yüzüme kapattı. Bugün de aramadı. Ben arayıp ‘bitirmek istiyorum’ deyince de ‘yarın arayacağım, şu an konuşmak istemiyorum’ dedi. Eğer ortada böyle bir durum yoksa lütfen direkt kötü senaryolar yazmayın, ama ben bunu düşünmeden duramıyorum. Yok eğer burada gerçekten ciddi bir sorun görüyorsanız açıkça söyleyin, dışarıdan bakan bir göz olarak fikrinizi merak ediyorum.
Sevgilim bir anda soğudu, eskisi gibi aramıyor yazmıyor; aklıma başkası mı var sorusu geliyor, sizce ciddi bir sorun mu var?