Eski sevgilim hayattan soğuttu?

Sevgilimle sürekli ayrılıp barışırdık. Bu ayrılıklarda da sürekli beni kötülerdi yani beraber aramızda yaşanan özel şeyleri "sen zaten düzgün bir kız olsaydın böyle yapmazdın, eminim benden önce de kimlerin elini tuttun" gibisinden bir çok laflar söyleyip canımı yakardı. Bir seferinde onunla yaşadıklarımızı babama söylemekle tehdit etti, barıştığımızda da "ben seni sinir etmek için söyledim öyle bişey yapmicağımı biliyosun" derdi. Konduramam tabiki öyle bişeyi ama insanın güveni kırılıyo işte. Üstelik o benim ilkimdi. Hayatımda hiç bir erkekle alakam olmadı ondan başka. Tek bir erkek arkadaşım olmadı. Herkes beni ağırbaşlı, hanımhanımcık biri bilir. Kendisi de böyle düşünüyordu ki 3 sene beraberdik. Ama bu sözleri benim psikolojimi bozdu. Öyle şeyler söylediki kendimi temiz hissetmiyorum artık. Twitter, instagram bile ona göre basit kızların kendilerini sergilemek için açtığı bişey. "Sen ailene bile benimle buluşmak için yalan söylüyosun sen yalancısın" diyen insan. Yapılır mı bu ya. Ne denir şimdi buna? Ben onun için göze aldım herşeyi, inandım. Ama şimdi hiç bişeyden zevk almıyorum psikolojimi bozdu.
Eski sevgilim hayattan soğuttu?