Üzerine böyle ağzında sigara koltukta kadın çeketi çantası kalitesiz bi fotoğraf paylaştı.
zoruma gitmedide ucuz buldum.
durumda laf caktırsam kıskanmış gibimi olurum?
zoruma gitmedide ucuz buldum.
durumda laf caktırsam kıskanmış gibimi olurum?
Hayır silmek durum atmak laf sokup mesaj atmak ve buna benzer her şey ona onun için eylem yaptığın için enerji gönderir iyi hissettirir kesinlikle bir saat kadar uzak dursan ona yazmaktan falan daha sonra sakinleşince daha kolay olacak ve ileride meyvesini yersin... ben seni gazlarım sakın yazma sisss 🥰
Cevap
1Cevap
Evet kesinlikle takmış olursun, o yüzden sakin ol ve sessiz kal hiç yokmuşçasına davran.
ben içimde tutamam bu defa iyi bile durdum galiba yaparsam istediğini vermiş olcam.
Peki ne yapsam onu ters köşe yaparım?
Silsem yine tepki olur dimi
Paylaştığı fotoğrafa anlam veremedim ben, yani hangi anlamda paylaştı ki o resmi konu ile alakasız buldum çünkü.
Bilmiyorum yani profil yapmış, kendi böyle ayakta ağzında sigara ama başka kimse görünmüyo.
Yanda koltuk var üzerinde kadın çeketi ve cantası var. Belli yani. Kıskandırmak için gibi geldi bana.
Hayatında biri olsa beni aramazdı.
Ergenlerin işidir o bence kendi de ergen olduğu için öyle yapmıştır, takılma derim şahsen kendi haline bırakman onu daha da deli edecektir emin ol. Ki dönmek isteseydin zaten soğuk yapmazdır kanımca, yanlış mıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?